Şimdi Ara

An Operating System Hatası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Ben Bir Halt Yedim.Kaç Gündür Çıldırıyorum Evde Yardımcı olursanız Sevinirim.Bizim Eskiden Bi Bilgisayarımız Vardı İçinden 160GB Hdd Çıktı Bende Yeni Bilgisayarıma Takayım Dedim Benim Pc'de Normalde SSD Vardı HDDyi Taktığımda Otomatik Olarak Windows 7 Yi açtı İçinde Windows 7 Kuruluymuş.Bilgisayarı Kapatıp Açtığımda İse Şu Hatayı Verdi "Reboot And Select Proper Boot Device And Press A Key" Sonrasında İse Baya Bi Uğraştım Ama Sonuç Elde Edemedim En Sonunda SSD'yi Çıkarttım Ve HDD ile açmayı denedim Ve Açıldı Harddiske Windows 10 Kurup Neredeyse 1 Ay Kullandım.1 Ay sonrasında SSD'yi tekrar takmayı denedim (Takmaz olaydım) Açıldı Fakat Tekrar Açmaya Çalıştığımda Aynı Hatayı Verdi Ve Bu Sefer Sadece HDD Yİ taksam bile aynı hatayı veriyordu bende usb (flash) ile format atmayı denedim (Windows 10 Single Language) fakat Usb'yi Taktığımda farklı bi hata veriyor usbyi cıkarttığımda Reboot And Select Proper Boot Device And Press A Key Yine bu hatayı veriyordu.Usbyi takıp Biosdan SanDisk Flashı Seçtiğimde bu hatayı veriyordu "An operating system wasn't found.Try disconnecting any drives that don't contain an operating" Nasıl Düzeltebilirim Lütfen Yardım Edin.

(Biraz Karışık Anlatmış Olabilirim Özür Dilerim Şimdiden Hatalarım Varsa Söylerseniz Sevinirim) Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarın bios ayarından öncelikli boot edilecek diski ssd diskin olarak değiştir.

2. olarak bilgisayarını ilk formatladığında neden uefi kurulum yapmadınki legacy boot destekli diskten boot yapıyor cihazın.

Dediklerimden birşey anlamıyorsan harddiski sök, pc ni normal kullanmaya devam edebilirsin.

Yok yinede ssd den boot edemiyorsan efi/mbr tamir et diyeceğimde yapabilirmisin bilemiyorum en iyisimi format at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 7 Mayıs 2022; 14:13:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Checking Media Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.