Şimdi Ara

An itibari ile Şampiyonluk şansları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan hemen hemen 1. liği paylaşan 3 klup var dersek arkadan gelende bir Ersun Yanalın takımı gelmesi kimse için sürpriz olmaz.Sizce bir çok etkeni bir araya toplarsak hangi takım daha şanslı olur?

Etkenler;
    Fikstür
    Form Durumu
    Maddi durum
    Hoca değişikliği
    Çok sayıda maç yapılması
    kadro derinliği
    Taraftar

Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • Gakatasaray olamaz fenerbahce bur ihtimal biz cok daha buyuk ihtimal ts den de ilamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    %15 galatasaray
    %10 trabzonspor

bu sene kadrolar itibariyle fb olur diye düşünüyorum ama şuda var biz bu sene şampiyon olursak arayı en az 5 sene açarız...bize bu fırsatlar son 10 yılda iki kere geldi ama ya biz değerlendiremedik yada izin vermediler...yani anlayacağınız bu sene şampiyon olmak bizim açımızdan çok kolay gözüksede hiç kolay olmayacak..

• bu galatasarayı bir şekilde hakemlerle ilk 3de tutmazlarsa bende bir şey bilmiyorum. Trabzon falan çok zor..Hele Bursa adamlar pazartesi fenerle maç oynuyor bi bakmışsın cuma günü başakşehir maçı var böyle rezalet mi olur?
    10 ts

00.31 itibariyle

* 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bu galatasarayı bir şekilde hakemlerle ilk 3de tutmazlarsa bende bir şey bilmiyorum. Trabzon falan çok zor..Hele Bursa adamlar pazartesi fenerle maç oynuyor bi bakmışsın cuma günü başakşehir maçı var böyle rezalet mi olur?

Bıdı bıdı

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bu galatasarayı bir şekilde hakemlerle ilk 3de tutmazlarsa bende bir şey bilmiyorum. Trabzon falan çok zor..Hele Bursa adamlar pazartesi fenerle maç oynuyor bi bakmışsın cuma günü başakşehir maçı var böyle rezalet mi olur?

Yine hakem.
    BKJ %1
    Diğer %1

Yine de oynanan oyun ve saha da Ba gibi bir liderin olmasıyla öndeler bence. Şu winner özelliklerini kazanırlarsa kesin şampiyon olurlar.

Onun harici TS tutarsa, büyük iş yapar. Bence en iyi kadro TS'de, oyuncu oyuncu baktığın zaman. Stoperler şahane, Bosingwa, kendini bulmuş Mehmet Ekici, Constant, kanatta Yusuf başarılı, Cardozo gibi efsane bir isim, Waris gibi iş yapabilcek, Yatabare de fena değil. TS iyi gibi, Ersun diriltir TS'yi.
  • Şimdilik fikrim Fenerbahçe olur. Beşiktaş iyi oynasa da tecrübesiz. Galatasaray'ın durumu ortada. Trabzonspor Ersun Yanal ile nasıl reaksiyon göstereceği meçhul(ben iyi bir çıkış bekliyorum ama şampiyonluğa yeter mi göreceğiz). Fenerbahçe'nin fikstürüne de baktım da önündeki 4 maçlarından 12 puan toplamaları çok yüksek ihtimal. Diğer kalan 3 takımın hiç biri bu kadar puan toplayamaz ve geriye düşer. Ligin ilk yarısındaki son 3 maçtan da galip ayrılırsalar ikinci yarıya çok büyük avantajla girerler zaten. İkinci yarıda tüm derbiler de Kadıköy'de. Bu yönden de avantajları var. Tek lig var ellerinde, gerçi Galatasaray'ın elinde tek lig kaldı ama dediğim gibi bizim durum karışık bayağı; toparlanabileceğimizi sanmıyorum. Beşiktaş ve Trabzonspor için Avrupa Ligi de devam etmekte.
  • Beşiktaş hem UEFA hem Lig'i iyi götürdü şimdiye kadar. Eğer 2-3 tur atlarsa 4-6 maç daha yapacaktır ve marta kadar kalabalık bir fikstüre girecektir, rakiplerde şimdikinden daha zorlu olacağı için ligde tökezleyecektir diye tahmin ediyorum.

Fenerbahçe tdsi Kartal ilk haftalarda kötü futbol sergileyen takımı az çok rayına oturttu, tek odakları lig yarışı. Olası puan kaybedecekleri zamanlarda da A.Y. Gibi hakem odası basan ve soyunma odasına girip oyunculara fırça atarak, hanesine formsuzken de 3 puan yazdırabilen etik dışı bir başkana sahipler. Bu yüzden en büyük aday FB'dir.

GS'ye gelince: sezon ortasında bir TD değişikliği her ne kadar zarardan dönsekte lig yolunda kayıp vermemize neden olacaktır. Bu sene 60'ın üzerinde puan toplarsak Hamza Hoca'yı başarılı sayabilirim. Bu puanla da en kötü 3. olup seneye Avrupa Kupalarına gidebiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Beşiktaş hem UEFA hem Lig'i iyi götürdü şimdiye kadar. Eğer 2-3 tur atlarsa 4-6 maç daha yapacaktır ve marta kadar kalabalık bir fikstüre girecektir, rakiplerde şimdikinden daha zorlu olacağı için ligde tökezleyecektir diye tahmin ediyorum.

Fenerbahçe tdsi Kartal ilk haftalarda kötü futbol sergileyen takımı az çok rayına oturttu, tek odakları lig yarışı. Olası puan kaybedecekleri zamanlarda da A.Y. Gibi hakem odası basan ve soyunma odasına girip oyunculara fırça atarak, hanesine formsuzken de 3 puan yazdırabilen etik dışı bir başkana sahipler. Bu yüzden en büyük aday FB'dir.

GS'ye gelince: sezon ortasında bir TD değişikliği her ne kadar zarardan dönsekte lig yolunda kayıp vermemize neden olacaktır. Bu sene 60'ın üzerinde puan toplarsak Hamza Hoca'yı başarılı sayabilirim. Bu puanla da en kötü 3. olup seneye Avrupa Kupalarına gidebiliriz.

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.