Şimdi Ara

'an error occurred in the application' HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşım bilgisayarında Dexteri izlemek dvdye yüklediği bölümleri bs playerda çalıştırmak isteyince "an error occurred in the application" hatası ile karşılaşıyormuş. Bunun çözümü ne olabilir.

• farklı bir kod çözücü kullanın .

Örn : Gom Player veya K-Lite Mega Codec Pack
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

farklı bir kod çözücü kullanın .

Örn : Gom Player veya K-Lite Mega Codec Pack

o arkadaş ben oluyorum
    denedik
    k-lite mega codec park
    :/ hepsine aynı hatayı veriyor
  • film hasarlı olmasın ne bilim mesela dvd rw okuma yazma sorunu rem sorunu (kopyalama yada eksik kopyalama) crc hatası vs daha bir çok sorun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

film hasarlı olmasın ne bilim mesela dvd rw okuma yazma sorunu rem sorunu (kopyalama yada eksik kopyalama) crc hatası vs daha bir çok sorun gibi.

crc hatası nedir bilgim yok
    2 adet dvd var elimde
    2 sindede veriyor
    muhtemelen okumada hata var:S
    :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17.05.2000 -- 6 Şubat 2010; 21:08:55 >
  • dosyaları dvdden açmayın.bilgisayara kopyalayıp öyle deneyin
  • hemen deniyorum

gene aynı hata :/

arkadaşlar
    windows media player acıyor fakat
    görüntü yok o şarkı calarkenki görüntüler
    onu düzeltebilme imkanı varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17.05.2000 -- 6 Şubat 2010; 22:20:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • java
    flash player
    k lite kuruldu update edildi youtubede aynı hatayı veriyor neyi denemek lazım fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkoc

java
    flash player
    k lite kuruldu update edildi youtubede aynı hatayı veriyor neyi denemek lazım fikri olan?

Gom Player dene

GomPlayer Tıkla İndir

• onların hiçbiri diil host dosyasını değiştirince düzeldi
  • quote:

onların hiçbiri diil host dosyasını değiştirince düzeldi

bu ne anlama geliyor, bunu da öğrendin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

quote:

bu ne anlama geliyor, bunu da öğrendin mi?

ne anlama geliyor ?

merak ediyorsan chip dergisinden nasıl yapıldığını öğrenebilirsin linkini de vereyim
    chip.com.tr/forum/an-error-occurred-please-try-again-later-cozumu_t120586.html
  • şimdi konu sahibi dvd'ye yüklediği bölümleri bsplayer'da açamadığını söylüyor.
    senin verdiğin link ise youtube'a giriş için host dosyasına müdahaleden bahsediyor.
    yani senin host dosyasını değiştirince düzeldi demen, biraz kuru kuruya kalmış bence.
    ben hiçbirşey anlamadım, o yüzden sordum bu soruyu. smiley seni yanıltmasın. yerine
    smileyini mi kullansaydım? smileysiz bir forum düşünemiyorum, smileylere özgürlük

şimdi benim bir kanaatim var konuyla ilgili olarak ama tam emin olamadım.
    host dosyasında nasıl bir değişiklik yaptın ki? yani izlenecek dosyalar zaten pc'de! internetin fişini çekersen eğer,
    eldeki dvd'de dosyalar ve pc'miz var. yanlış mı dedim acaba
    internet vardı artık yok yani, host dosyasını değiştirsem ne işe yarayacak ki.

• quote:

kusura bakma dostum konu başlığı farklı idi senin yazını tam okumadım k-lite yi görünce yine dvd zannettim

birde şu çözüm var sistem dosyalarına dokunmayın dokundurtmayın !

dns1 : 8.8.8.8
    dns2: 8.8.4.4

google dns dir sorununa asıl çözüm budur
  • Aynı sorunu ben de sürekli yaşıyordum, ne kadar yeni versiyon denediysem olmadı. Bilakis eski versiyon yüklemek gerekiyormuş.
    Ör: BSplayer.Pro.v1.37.826 bende kusursuz çalıştı.
    serials.ws den kayıt numarasını bulabilirsiniz.
  • Bilgisayar güvenli modda açılmıyordu.güvenli modda açmaya çalıştığımda bilgisayar yeniden başlıyordu.normal olarak kullanırken birgün virüs programıyla ilgili güvenli modda açmam gerekti.internetten araştırdım.başlat>çalıştır>msconfig >boot.ini>safeboot seçeneği işaretlenirse sorunun çözüleceği yazıyordu.ben de isaretleyip sistemi yeniden başlattım.ve bilgisayar normal şekilde dahi açılmadı.f8`e basmış gibi güvenli mod-ağ desteğiyle güvenli mod-komut desteğiyle güvenli mod...felan olan ekranda kalıyor.hangisini seçersem seçeyim sistem yeniden başlıyor.yine devam.format atmaya kalktığımda ilk ise herzaman kullandığım cdlerden hiçbiri işe yaramadı.

bios ayarlarıyla oynamam lazım yardım edebiliecek biri varmı ?
  • başka filmlerdede aynı şeyi yapıyormu sadece bundaysa yazım işleminde bir sıkıntı olmuş olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.