Şimdi Ara

Amuda Kalkamıyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 17 yaşındayım yaşa göre gücüm yeterli olduğunu düşünüyorum ancak dengesizim gerçekten yada bana öyle geliyo 2 saattir amuda kalkmayı deniyorum ancak başaramadım yapabilenler bilgisi olanlar belirtebilirmi böyle sürmesi normalmi yada yapmam gereken neler var yardım

• Moonwalk yaparken amuda kalkmayı dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Salvador kullanıcısına yanıt
    kardo bi düz kalksakda şova geçsek :D moonwalk biraz dans bilenlerin işi ben güç sporlarıyla uğraşıyorum 5 6 aydır gelişme gözle görülür var ancak amuda kalkmayı ilk kez 2 saat önce denemek aklıma yattı .... ve şimdi sinir oldum bilenler varmıdır diye dh ye yazayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Di Caprio

kardo bi düz kalksakda şova geçsek :D moonwalk biraz dans bilenlerin işi ben güç sporlarıyla uğraşıyorum 5 6 aydır gelişme gözle görülür var ancak amuda kalkmayı ilk kez 2 saat önce denemek aklıma yattı .... ve şimdi sinir oldum bilenler varmıdır diye dh ye yazayım dedim

Bende VG ile ilgileniyorum da amuda kalkmak gibi bir ihtiyaç hissetmedim.Fantazi olsun diye deniyosan bilemem :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Salvador kullanıcısına yanıt
    kardo aynen valla fantezi çok hoşuma gidiyo tabi bende vg yapıyorum sende hırslı olmalısın kendımden bılıyorum kafaya bişey koyunca yapmam lazım onu :D
  • bize ne oğlum kalkamıyorsan bize ne neden gelip böyle bir konu açıyorsun amaçsızmısın sen bize ne kalkamıyorsan biz senin beden eğitimi öğretmeninmiyiz bize ne soruyorsun sen bunu
  • halil_20 kullanıcısına yanıt
    Ruh hastasımısın la ? bilenler yardım edebilirmi yazıyor orda kör herif bilmiyorsan kalk git işine sabah akşam dh de asap bozucu yorumlar atıp duruyorsunuz adam gibi öğrenmek isteyen ve öğretmek isteyenler adına açıldı bu konuda kalk git başka kapıya hadi burda nasıl yapmam gerektiğini ne kadar sürede olabileceğini soruyorum hadi çık şimdiğ kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ruh hastasımısın la ? bilenler yardım edebilirmi yazıyor orda kör herif bilmiyorsan kalk git işine sabah akşam dh de asap bozucu yorumlar atıp duruyorsunuz adam gibi öğrenmek isteyen ve öğretmek isteyenler adına açıldı bu konuda kalk git başka kapıya hadi burda nasıl yapmam gerektiğini ne kadar sürede olabileceğini soruyorum hadi çık şimdiğ kardeşim

Bunu sormak içinmi üye oldun garip şey genlerin bozuk ondan kalkamıyon amuda oldumu bumu duymak istediğin haaaa sen bir ortopedi hastasısın bunumu duymak istiyorsun amaçsız neyin peşindesin
    :D hadi başka kapıya bu üyelikle başka konularımda var hadi kardeşm hadi valla işsiz güçsüz adamsın
  • Amuda kalktı ben Yakura
  • quote:

:D hadi başka kapıya bu üyelikle başka konularımda var hadi kardeşm hadi valla işsiz güçsüz adamsın

lan sussana sen alıntı yapıp durma bana git amuda kalkmayı dene sen
    lütfen bilenler ve benim gibi öğrenmek isteyenler yorum atssın arkdaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Amuda kalktı ben Yakura

O karikatur esprisi oyle degildi. Sahura kalkti ben yakura

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.