Şimdi Ara

Amsterdamda ne kadar harcanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 günlük bir gezi olacağını varsayalım. Bu 5 gün ayrı evde kalmayı düşünüyorum günlüğü 130-180 lira arası olan evler. Bu 5 gün içerisinde 2 kere red light district gitsem 3-4 müze gezsem ne kadara patlar?
    Ben kendimce bi kabataslak hesap yaptım 2200 lira yetiyor. Ama sizinde fikirlerinizi almak isterim.

• 5 gün için 2200 lira güzel para. Red lightta kolay gelsin
    Sırtını general stationa ver, damrak caddesinden düm düz git solda kraliçe wilhelmina heykeli var, onun tam karşısında çok güzel bir restorant var, ayrıca ucuz. Yemek için tercih edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 8 Aralık 2014; 2:36:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2200 çok değil mi hocam ben 2500e ocak ayında 17 günlüğüne 7 ülke gezicem birde kışın gitcekseniz amsterdamda burnunuzu dışarı çıkaramassınız soğuk inanılmaz oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumiy

2200 çok değil mi hocam ben 2500e ocak ayında 17 günlüğüne 7 ülke gezicem birde kışın gitcekseniz amsterdamda burnunuzu dışarı çıkaramassınız soğuk inanılmaz oluyor

hocam siz turla gidiyorsunuz galiba? Ben turlara pek güvenmiyorum onun yerine kendim gideyim aksilik çıksa bile benim hatam olur diye düşünüyorum
  • 17 günlük tur mu olur hocam kendim ayarladım her şeyi. Turlara güvenmemekte haklısınız turla bir yere gidilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumiy

17 günlük tur mu olur hocam kendim ayarladım her şeyi. Turlara güvenmemekte haklısınız turla bir yere gidilmez

Hocam o zaman çok iyi ayarlamissiniz otelleri ucak biletlerini. Turdan bile ucuza gelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.