Şimdi Ara

Amplifikatör Devresi(İstek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar sizde güzel bi amplifikatör olan warsa gönderebilirmi ilkten gidip hazır alıcaktım baktım güzel ses weren we güzel şeyhler pahalı oraya wericeme kendim yaparım hem bi şeyhler öğrenirim hemde ucuza getiririm dedim ama dewre bulamıyorum elinde olan 500watt'a kadar ama 2*250 olur anca yani toplamda 250 watt olcak öle bi dewre istioyorum we eğer taka kardeş bakarsa ben diğer ton kontrol dewresiyle nasıl birleştirim onu sorucam yani yapıcam dewreden toplam 3 tane olucak arkadaşlarda istedi çünki eğer elinde olan fln warsa werirse sewinirim şimdiden teşekkür ederim saolun

• Hee bide taka kardeş fasla olucak ama o sitende sölediğin seri porttan anfiye bağlamayıda anlatırsan onuda yapıyım tam bi ses sistemi olsun yani 4 * 4 lük olsun istiyorum we tam olsun istiyorum şimdiden saolun arkadşalar
  • stk, tda serilerini araştırabilirsin. bol miktarda güzel entegreler var. sesleri iyi. ama en önemlisi ton kontrol katı. ton katından çıkan sesin mükemmel olması gerekiyor. ses kalitesinde sadece devre değil işcilik ve malzeme kalitesi de önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klutch -- 5 Şubat 2007; 13:15:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Yquai

ARkadaşlar sizde güzel bi amplifikatör olan warsa gönderebilirmi ilkten gidip hazır alıcaktım baktım güzel ses weren we güzel şeyhler pahalı oraya wericeme kendim yaparım hem bi şeyhler öğrenirim hemde ucuza getiririm

Şeyhlerden müridlerden falan mı bahsediyorsunuz biraz daha açıklar mısınız?
  • neden adam gibi Türkçe yazmıyorsun düşünceni
  • Özür dilerim arkadaşlar o şeyhler Anfi oluyor özür dilerim kafam karışıktı ve acelem vardı ondan öyle yazdım gene özür diliyorum
  • anfi şeyhi yok sanırım içimizde :D

bahsettin güçlerde anfi yapmayı düşünüosan bence uğraşma hazır al derim

elimde yüksek güçlü anfi şemaları var mosfet ama mosfetlerin fiyatlarını bilir arkadaşlar :)

ucuza kaçıyorsan entegreli anfileri kullanıcaksın onlarda stk serilerinde 200 watt rms weren bi şema olucaktı

taka arkadaşımda yapmıştı sanırım bende yapıcamda hala yapıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir çeşit anahtarlama devresi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.