Şimdi Ara

Amortisör takımı maysan mı monroe mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
15.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amatisöt alırken eskisini elimize alın öyle alışveriş yapın zaten kalite hemen belli ediyor. Bir dükkana girdim abi bunun aynısından istiyorum dedim aynısını getirdi ama görseniz gerçekten çakma olduğu aşırı belliydi onu takacağım eski bitik amatisörün takarım daha iyi. Başka dükkana gittim maysan gösteridi bide opar 2 side benim bitik amatisör le aynı kalitede duruyordu. Tabi içini görmediğim için amatisörün içini bilemeyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım 150 binde. Yoldaki bozuklukları emişi çok kötüleşti. 6 ay önce, komple set halinde ön takım yaptırdım ama amortisörleri değiştirmeme gibi bir hata yaptım. İlk amortisör değişimi için doğru zaman mı?

• C.McRae kullanıcısına yanıt

Hocam amortisör takozları değişti mi? Onlar bozulunca da gayet rahatsız edici olabiliyor (bende takozlar bozukken küt küt baya vuruyordu)

• toyota16 T kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevabınız için. Küt küt vurma ve boşluk hissi yok. Üstündekiler orjinal Sachs. Km itibarıyla değişim gelmiş midir..Onu bilemedim.

• C.McRae kullanıcısına yanıt

Hocam onu bilmiyorum da şöyle bir örnek vereyim bizim de 0 aldığımız corollamız var 205 binde amortisörleri değiştirdim onun öncesinde 170 binlerden beri ince bir titreme verdi araçta (140-150 km hızdan sonra çok hafif) balans vs yaptırdım düzelmedi…Amortisörler değişince araçta en ufak titreme kalmadı (z rotları da değiştirdim ama onla alakası yoktu bence körükleri yırtıktı sadece) aklınızda bulunsun yani yavaştan ömrü doluyo olabilir…Son 5 bin km falan da (200-205 bin arası) baya lokurtulu gezmiştim 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.