Şimdi Ara

amnesia oynayamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amnesia oynarken karşıma canavar çıkacak diye korkup doğduğumuz yerde taşlarla, sandalyelerle ve zırhlarla oynamaktan başka bişey yapamıyorum.CD yi mi kırsam ki ? Ağzı yamuk canavar hangi yerde çıkıyordu onu da söylerseniz plzz

• Oyunda ilerlemeye çalış gerisi gelir
  • Oyunun amacı korkmak zaten, korkucam diye oynayamıyorum ne demekmiş Korku filmi de izlemeyelim o zaman, korkuyoruz çünkü.
  • oyunun zevki zaten süprizlerde.Aniden çıkan varlıklara hazırlıklı olmak lazım.
  • Kardeş ne yaptın sen,amaç korkman zaten,onun için para verdin
  • aslında kızıl ordu marşları beni oyunda iyi ilerletiyor ama,
  • 13 yasındakı kardesım zındanlı bolume kadar oynayabıldı sonra bıraktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aradığım pokemon oyunu
    5 yıl önce açıldı
    witcher 3 oynuyorum, azıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam ekran açma . Brignesti aç böylece etraf aydınlanır sesi de kıs . Bunu damı ben söyleyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlast dene birde istersen
  • 10 dk onlive ile oynadım canavarda çıkmadı ama çıkacak diye elimde sandalyeyle gezmekten sıkıldım insan kendini korkutmaktan zevk alır mı arkadaş
  • Arkada Ankaranın bağlarını aç korku 0 a iner
  • Oyun korku oyunu amaç o korkmak

• Ben de ayni durumdayim. O nedenle yayin yapan elemanlari izliyorum. İzlerken de chat ekraninda guzel sohbetler oluyor gece duzgun insanlar olunca bence cok daha eglenceli.

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

10 dk onlive ile oynadım canavarda çıkmadı ama çıkacak diye elimde sandalyeyle gezmekten sıkıldım insan kendini korkutmaktan zevk alır mı arkadaş

aha da aynı ben, karşıma çıkacak diye korktuğumdan 2. bölmün ortalarında oyunu sildim

PİŞMAN DEĞİLİM, KARŞIMA TEKRAR ÇIKSA TEKRAR SİLERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Outlast dene birde istersen

Amnesiada aldığım zevkin kırıntısını dahi alamadım şu oyunda . Rezalet ötesi bi oyun . Gram korkutucu değil. Elinde sopalı bi mahluk peşimde dolanıyo atmosfer yok.

Oyun sadece aniden çıkan çığlıklara ve cüce kafalı dev adama bağlanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

quote:

Amnesiada aldığım zevkin kırıntısını dahi alamadım şu oyunda . Rezalet ötesi bi oyun . Gram korkutucu değil. Elinde sopalı bi mahluk peşimde dolanıyo atmosfer yok.

trailerından kortuğum tek oyun, amnesianın trailerından bile korkmamıştım.oyunu oynamadığım için kesin bişey diyemeyeceğim
  • quote:

quote:

Gerçekten böylemi Outlast konusunda herkes öve öve bitiremiyor şaşırdım bu yoruma ben henüz oynamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boş Konuşan İnsan

quote:

quote:

trailerından kortuğum tek oyun, amnesianın trailerından bile korkmamıştım.oyunu oynamadığım için kesin bişey diyemeyeceğim

Amnesia farklıdır çok farklı.

Ben korku oyunlarını gece karanlıkta oynarım kulaklığı takarım (-5'inci katta oturuyorum sessizlik hakim)

Outlasta başladım. Herşey hazır ama elinde benim karşıma çıkan şeyler beni ürkütmedi. Biraz yavan geldi. Yerinden zıplatan tek şey çığlıklar ve bu sıkıcı bi hal alıyo.

Amnesiayı bitirdim aynı koşullarda en küçük detayına kadar girdim. Açık konuşayım ondaki atmosfer , korku , ve yanlızlık hissini başka hiç bi horror game ' de bulamadım .

Şuan 10 eylülü bekliyorum çıkınca alıyorum direk. Herkesede sözüm olsun canlı yayın yapıcam

• quote:

quote:

quote:

Gerçekten böylemi Outlast konusunda herkes öve öve bitiremiyor şaşırdım bu yoruma ben henüz oynamadım

Dostum oynadım hani ilerde iyidir falan dedim. Yok hiç bişi yok oyunda . Amnesia'da aldığım tadı alamadım ve inan gram korkutucu değil (bana göre) çığlıktan zıplarsın koltukta sadece. Oyunu oynıcağına aç bağıran karı swfsini izle izle dur inan hiçbi fark yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.