Şimdi Ara

Amköv AMK7000S 4K Ultra HD WiFi Aksiyon Kamera iNcelemesi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
20
Favori
19.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Noo Pasaran

    arkadaşlar selam, amkov amk7000s için önerdiğiniz sd card hangisidir ?

    http://www.hepsiburada.com/samsung-32gb-microsd-evo-class10-48mb-sn-hafiza-karti-sd-adaptor-mb-mp32da-tr-p-FTHFZSAMEVOMC32GB?magaza=Be%C5%9Fken%20Elektronik

    eyvallah dostum. peki 32 gb yeterli olacak mıdır? 1080p kalitede ortalama kaç saatlik bir video çekecektir ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noo Pasaran

    quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Noo Pasaran

    arkadaşlar selam, amkov amk7000s için önerdiğiniz sd card hangisidir ?

    http://www.hepsiburada.com/samsung-32gb-microsd-evo-class10-48mb-sn-hafiza-karti-sd-adaptor-mb-mp32da-tr-p-FTHFZSAMEVOMC32GB?magaza=Be%C5%9Fken%20Elektronik

    eyvallah dostum. peki 32 gb yeterli olacak mıdır? 1080p kalitede ortalama kaç saatlik bir video çekecektir ?

    Kart fazla fazla yeter inanın o kadar yüksek kart almanıza gerek yok.




  • Musical Otopsi kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam öyle deneyeyim. Arkadaşlar merak edenler için resim kalitesini ben çok beğendim :) bir örnek daha atmak istedim. Amköv AMK7000S 4K Ultra HD WiFi Aksiyon Kamera iNcelemesi
  • ses kalitesi daha önce iyiydi fakat şimdi çok bozulmuş gibi çözüm varmıdır
  • Önceki sayfalarda havuz çekimim mevcut bu fotoda yaklaşık olarak denizde 6metre derinlikte çekildi @LegendPunch27
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Amköv AMK7000S 4K Ultra HD WiFi Aksiyon Kamera iNcelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalSalute -- 4 Ağustos 2016; 8:38:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bugün elime ürün ulaşti yanlız fotoğrafta göründüğü gibi su kabını kapattiğimda böyle çıkık oluşuyor ve tam kapanmıyor kapatırken ne kadar zorlasamda tam kapanmıyor, sağ tarafi sola göre daha küçük solda ciddi bi açıl var gibi geldi bi kaç test yaptm içine peçete koyup suyun altinda test ettim ilk teste biraz su vardi(yada açarken ben su damlattim, sonra 1-5-10dk olarak tutup denedim peçetede su yoktu ama emin olmak istiyorum bu bir problemmidir?
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Amköv AMK7000S 4K Ultra HD WiFi Aksiyon Kamera iNcelemesiAmköv AMK7000S 4K Ultra HD WiFi Aksiyon Kamera iNcelemesiAmköv AMK7000S 4K Ultra HD WiFi Aksiyon Kamera iNcelemesi
    -Şimdi wifi ile ortalama bi 20dk açık kaldı telefona bağli idi çekim yapmadim aşiri bi isinma vardi bu normalmidir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calfagri -- 4 Ağustos 2016; 16:26:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • satılık hiç kullanılmamış amk7000s cihaz mevcuttur. 2 yedek batarya ve şarj cihazı ile birlikte verilecektir.
  • Merhaba arkadaşlar kamerama dün ulaştım fakat çok fazla noise oluyor çekimlerde biraz hayal kırıklığına uğradım. Sürümle alakalıdır güncelleyeyim dedim;
    1,04 güncellemesini indirecekken bu yazıyla karşılaştım.

    Please do not update with this firmware if the present firmware version is not V1.XX

    Ayarlardan baktığımda sürüm May 11 2016 Ver 9,12 gözüküyor.

    Şimdi anlamadığım en güncel sürüm 1,04 ise benim mayıs tarihli versiyonum nasıl 9,12 oluyor? Ve güncelleme yapsam brick olur mu sonuçta uyarmışlar. Bir bilen var mı sizdeki sürüm nedir ? Güncelleme yapmalımıyım ?
  • Arkadaşlar wifi görüntü aktarım menzili ne kadar. Saat in menzili de ne kadar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulumemo81 kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yap hocam problem olmaz. Olursa da bi dosya var onu gönderirim 1.03 sürümüne düşürürsün ve en iyi çekimler 1.03 ve 1.04'de oluyor.
  • Wifi mesafesine pek dikkat etmedim ama kumandası kızılötesi ile çalışıyor. Tv kumandası gibi tam alıcıya çevirip kullanacaksın.
  • Musical Otopsi kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Drone uma takacağımda fotoğraf çekmek için sordum. Sanırım video çekip ekran görüntüsü alacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanrianubis

    satılık hiç kullanılmamış amk7000s cihaz mevcuttur. 2 yedek batarya ve şarj cihazı ile birlikte verilecektir.

    Fiyat?
  • Merhabalar,

    Aksiyon kameralarını kıyaslarken f/p olarak bu ürün hoşuma gitti ancak videolarını izlerken dikkatimi çeken şey, ortada böyle bir fluluk, bulanıklık mevcut çoğu videoda. Bunun sebebi nedir, bir çözümü var mı? Bu soruya cevap alabilirsem ürünü sipariş vereceğim, cevaplarınızı bekliyorum.
  • bende satın aldım ama sesi güzel kaydetmiyor videolarda o kadar az ki ses anlatamam. gümbür gümbür müzik çalıyor pc de izliyorum yok denecek kadar az. videolarda su kabı ile çekilen görüntünün tam ortasındaki bulanıklık lensin su kabına temasından kaynaklanıyor. video kalitesi güzel daha önce eken h9 kullanmıştım aynı sayılır. foto h9 dan iyi ama ses h9 unun yirmide biri bile değil. alacak olan arkadaşlar ses ve lens konusuna dikkat etsin. keşke almasaydım diyorum şimdi.
  • yk2548 kullanıcısına yanıt
    Cevap ve yorum için teşekkürler, kararsız kaldım ben de şimdi. Biraz daha bakınayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yk2548

    bende satın aldım ama sesi güzel kaydetmiyor videolarda o kadar az ki ses anlatamam. gümbür gümbür müzik çalıyor pc de izliyorum yok denecek kadar az. videolarda su kabı ile çekilen görüntünün tam ortasındaki bulanıklık lensin su kabına temasından kaynaklanıyor. video kalitesi güzel daha önce eken h9 kullanmıştım aynı sayılır. foto h9 dan iyi ama ses h9 unun yirmide biri bile değil. alacak olan arkadaşlar ses ve lens konusuna dikkat etsin. keşke almasaydım diyorum şimdi.

    Sesi biraz az doğru ama yazdığınız kadar da kötü değil. Veya sizin kamerada sorun var. Su kabıyla çekmiyorsunuz değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldenShoot G kullanıcısına yanıt
    ses yok denecek kadar az. normal konuşmalar hiç duyulmuyor zaten normal de denemek için yüksek seste müzik kaydettim onu duymak için özel çaba sarfetmek lazım. su kabıyla zaten sıfır ses mute yapmış gibi. eken h9 da su kabıyla bile su altında ve üstünde muazzam ses kalitesi vardı. tam bir fp olarak amkovü aldım ama resmen hüsran yaşadım.

    ses sorunundan farklı olarak bugün shutter (yanlış yazmış olabilirim üstteki tuş) tuşuda kendi kendine çalışıyor bir acayip kamera parmağı gezdirsem tuşun üstünde basılmış hissediyor kayıt yapmaya başlıyor.

    lens su kabında sıkışıyor ve bunların hepsinin benim cihazda olması gerçekten garip.

    versiyon olarak ta 9.12 falan yazıyor öyle 1.03 veya 1.04 değil versiyonu galiba yeni modeller biraz sorunlu. yazılımı 1.03 yapayım dedim ekran karıncalı oldu yarısı Allah'tan brick olmadı cihaz yeni yazılımı atınca eskiye döndü ama sorunlar devam ediyor.

    cihaz kapalıyken wifi ışığı sürekli yanıyor sanırım cihazın ömrü çok uzun değil. bu kadar çok problemi olan cihaz fp ürünü olamaz muhtemelen arızalı enkazı bana denk geldi.

    cihazı aliexpresten aldım cihaz kesinlikle orjinal şüpheniz olmasın amkovun sitesindeki yazılımla geri döndüm zaten.

    singapur posta ile 28 temmuzda verildi kargoya 6 ağustosta jet hızıyla elime ulaştı 62.69 dolar 2 dolarda kupon var mağazanın 60.69 dolara almıştım.

    45 dolarlık eken h9 satmasaydım iyidi :( kaldık ortada

    edit : bende bu şansızlık çoktan beri var en iyi kayıt kalitesi v.s var diye ocakta gs98c araç kamerası aldım oda öldü. 6 ay çalıştı. herkez de batarya bozulur bizde anakart gitmiş :(

    gearbestten neden satın almadım derseniz sayabileceğim onlarca problem var biraz tercih meselesi.

    sonuç olarak amkov un yeni modelleri sorunlu olabilir. yeni alacak arkadaşların tekrar düşünsün derim. versiyonu 9 ile başlayanlar özellikle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yk2548 -- 8 Ağustos 2016; 0:38:47 >




  • Arkadaşlar su altı video merak edenler için bana ait bir video paylaşıyorum. Şimdilik İnstagram linkini bırakıyorum. Vakit olunca Youtube videosu haline de getireceğim.

    Su Altı Dalış
  • yk2548 kullanıcısına yanıt
    Sizdeki sorun ya versiyondan kaynaklı ya da kamerada donanım sorunları var. Sanırım 2 ay oldu alalı, henüz yukarıda saydıklarınızın hiçbiri olmadı bende.

    Evet ses az kabul ediyorum fakat duyulmayacak kadar değil. Su kabıyla farklı zamanlarda uzun çekimler yaptım fakat herhangi bir buğulanma yaşamadım(bunu yaşayanlar oldu ama). Bunu çözmek için bir nem giderici süngerimsi bir malzeme satılıyordu aliexpress'de. O alınabilir. Ayrıca shutter'da veya wifi'da herhangi bir sorun olmadı bende şuana kadar.

    Gerçekten bir f/p ürünü ve size böyle sorunlarla denk gelmesi tamamen şansızlığınız bence.

    Gearbest'ten alıp almamak tercih meselesi evet ama benim tercih sebebim olması da, karşınızda bu işi düzgün yapan, muhatap alan ve gerçekten ilgilenen bir firma var. Yukarıda yazdığınız sorunlar için belki bir çözüm önerileri olabilirdi. Siz de aldığınız satıcı ile bu konuları görüşün bence.

    Cihazdan ben çok memnunum. Ama tabi bu işi daha profesyonelce yapan aksiyon kameralarının Çin üretimi muadil fake ürünleri olduğu için her an bir sorun yaşayabileceğimi de biliyorum. Fakat bu durum 1.600 TL vermek yerine 200 TL verme riskine girmemi engellemez.




  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.