Şimdi Ara

*** Amiral Gemisi Katili OnePlus One Tanıtıldı *** (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
25
Favori
38.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi gelecek Oppo da gelebilir ZTE piyasada var ama o güzelim yeni telefonlarını getirmiyor. Gionee GM varken gelir mi? Gelebilir aslında. Çinliler bizim firmaların gelmeye başladıklarını görünce uyandılar herhalde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Xiaomi gelecek Oppo da gelebilir ZTE piyasada var ama o güzelim yeni telefonlarını getirmiyor. Gionee GM varken gelir mi? Gelebilir aslında. Çinliler bizim firmaların gelmeye başladıklarını görünce uyandılar herhalde...

Bu çinli markaların içinde en iyi telefon hangisi acaba? Oneplus one'dan iyi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muvensa

quote:

Xiaomi gelecek Oppo da gelebilir ZTE piyasada var ama o güzelim yeni telefonlarını getirmiyor. Gionee GM varken gelir mi? Gelebilir aslında. Çinliler bizim firmaların gelmeye başladıklarını görünce uyandılar herhalde...

Bu çinli markaların içinde en iyi telefon hangisi acaba? Oneplus one'dan iyi var mı?

Bence şu anda en iyisi oneplus one. hem fiyat hem performans olarak göz dolduruyor gibi.
  • Yazilim tasarim olarakta bakarsan dunyada en iyi suan one plus one bence ic mazemesinide gorduk hoparlor jbl filan bence dunyada en iyi telefon bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam OnePlus'tan önce benim en çok sevdiğim markalardan biri Xiaomiydi. Mi2s çok güzel bir telefoncu. Mi3 hala güzel bir telefon. Şimdi mi3s'i çıkaracak diyorlar.

Onun dışında Oppo da çok kalite bir firma ama telefonları biraz daha pahapıydı...
    OnePlus'ta güzel iş çıkardı bence. Daha satışa çıkmadı ama kurcalama fırsatı bulan yabancı siteler bayağı bir övüyor. Zaten fiyatıyla tam bir f/p ürünü...

• Alet resmen çılgın
    Nexus 5 i nasıl yediğini izlemek isteyen..

http://www.youtube.com/watch?v=WhQEondW3K4
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Alet resmen çılgın
    Nexus 5 i nasıl yediğini izlemek isteyen..

http://www.youtube.com/watch?v=WhQEondW3K4

Donanim anlaminda arada fark var ama bu kadar performans degistirecek ucurum olmasada cynogenmod asmis kendini super bi yazilimla performansi yuzde 20 lik performans farkini yazilimla yuzde 40 lara filan ulastirmak hersey bu cihazda harmanlanmis

• arkadaşlar telefon piyasasını hiç takip edemedim. bu telefon hakkında son bilgiler nelerdir? baya metetmişsiniz.türkiyeye geliş tarihi ve fiyatı hakkında yorumlar nedir?
  • sabırsızlıkla bekliyorum bende Macaristan da satılmaz mı bu meret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliii -- 25 Nisan 2014; 0:08:39 >
  • bu telefonu ya buradan ya da gidersem ağustos ayinda italyadan alacağım. Istediğim sony ürünü çıkana kadar kullanırım. Z4 felan.

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Türkiyeye gelmeyecekmiş ama ileride gelebilirmiş. Belki bu modelle gelir, belki de daha yeni bir modelle. OnePlus firması sözde böyle bir açıklama yapmış.

Fiyatı ve satışa sunulacak ülkeler ise şöyle hocam;

16 GB'lık modeli 299, 64 GB'lık modeli ise 349 dolar. Başlangıçta Amerika, İngiltere, Tayvan, İsveç, İspanya, Portekiz, Hollanda, İtalya, Hong Kong, Almanya, Fransa, Finlandiya, Danimarka, Kanada, Belçika ve Avustralya satışa sunulacak.

edit. imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 25 Nisan 2014; 10:59:49 >
  • quote:

lenovo da gelecek bu yıl.

• inexo kullanıcısına yanıt
    Evet Lenovo Türkiye Genel Müdürü öyle bir açıklamada bulunmuştu geçen sene...
    Bakalım piyasa hareketlenecek bu gidişle.
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    onların daha çok şansı var marka bilinirligi motorolanin sahibi olması

• Kesin çıkış tarihi belli mi? Satışa çıkacak ülkelerde fiyat sabit mi 299 dolar olarak

• Arkadaşıma tanıtım videosunu izlettim hayran kaldı. Zaten tasarımla ilgilenen biri, tanıtım videosunda da tasarım üzerinde durulmuş o da beğendi bayağı. Ne olursa olsun bir şekilde almak lazım telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 25 Nisan 2014; 12:22:27 >
  • Arkadaşıma xiaomi mi3 64 gb buldurdum Çin'de ama son dakika gelişmesi bu telefon bütün işi bozdu, umarım 64gb lık oneplus one bulur da alır yoksa 4-5 ay sonra aldırıcam. Bu telefon cyanogenmod ile android 8-10 a kadar güncellemeleri alır. G3, Note 4,Z3 çıkana dek en üstün donanım bunda (gerçi oppo find 7 de aynı donanım aşağı yukarı ) diğerleri fiyat olarak yanına yaklaşamaz bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: organizma

Arkadaşıma xiaomi mi3 64 gb buldurdum Çin'de ama son dakika gelişmesi bu telefon bütün işi bozdu, umarım 64gb lık oneplus one bulur da alır yoksa 4-5 ay sonra aldırıcam. Bu telefon cyanogenmod ile android 8-10 a kadar güncellemeleri alır. G3, Note 4,Z3 çıkana dek en üstün donanım bunda (gerçi oppo find 7 de aynı donanım aşağı yukarı ) diğerleri fiyat olarak yanına yaklaşamaz bile.

tasarımı da oppo fin7 ile hemen hemen aynı gibi geldi bana
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ama Xiaomi de fena bir marka değil. Geniş kitleler bilmiyor olabilir ama teknolojiyle haşır neşir olan bilir ve beğenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: meliii

quote:

Orijinalden alıntı: organizma

Arkadaşıma xiaomi mi3 64 gb buldurdum Çin'de ama son dakika gelişmesi bu telefon bütün işi bozdu, umarım 64gb lık oneplus one bulur da alır yoksa 4-5 ay sonra aldırıcam. Bu telefon cyanogenmod ile android 8-10 a kadar güncellemeleri alır. G3, Note 4,Z3 çıkana dek en üstün donanım bunda (gerçi oppo find 7 de aynı donanım aşağı yukarı ) diğerleri fiyat olarak yanına yaklaşamaz bile.

tasarımı da oppo fin7 ile hemen hemen aynı gibi geldi bana

Evet benziyor ama fiyat çok iyi one da birde find 7 de pil değişebiliyor diye hatırlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.