Şimdi Ara

Aminoasit ve protein tozu farki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bilmedigim seyler var biraz bilgi verirmisiniz. Aminoasitl proteinin yaapi tasidir proteinler sindirilirken once aminoasitlere ayriliyor peki haangisi tercih edilmeli neye gore tercih edilmeli aminoasit mi protein tozu mu tercih edilmeli biraz bilgilendirir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk olarak her zaman protein tozu tercih edilmeli sonra kreatin diye gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 16 Mayıs 2013; 10:06:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

İlk olarak her zaman protein tozu tercih edilmeli sonra kreatin diye gider.

Peki farki nedir

• amino protein ve kreatin beraber kullanırsan güzel olabilir..
  • ben olsam önce aminoyu tercih ederim.
    aa'dan 1-2 ay sonra alacaksam toz alırım.

fazla protein vücuttan idrar yoluyla atılır aminoasitler bu fazla proteini depolar ve tabiki protein sentezini arttırır.ayrıca yağ yakmaya yardımcı olur.
    ayrıca kreatini 6-7 aylık bir sporcu değilsen ve şişmek istemiyorsan tavsiye etmem.whey,aa gibi değildir güzel ve önemlidir kreatin kafana estiği zaman kullanamazsın 1 ay ara vermen gerekir vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

ben olsam önce aminoyu tercih ederim.

fazla protein vücuttan idrar yoluyla atılır aminoasitler bu fazla proteini depolar ve tabiki protein sentezini arttırır.ayrıca yağ yakmaya yardımcı olur.
    ayrıca kreatini 6-7 aylık bir sporcu değilsen ve şişmek istemiyorsan tavsiye etmem.whey,aa gibi değildir güzel ve önemlidir kreatin kafana estiği zaman kullanamazsın 1 ay ara vermen gerekir vs

Tesekkurler

• quote:

Car_26 peki hangi Amino yu öneriyorsun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aa daha uzun süredir sporla uğraşan kişiler için daha mantıklı. whey ise total olarak daha fazla protein sağlıyor. yeni başlayan biri için whey daha iyi bir seçim olacaktır muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

quote:

Car_26 peki hangi Amino yu öneriyorsun ?

aminomax 8000
    universal amino2700
    universal amino3001

ucuzdan pahalıya.pahalı olduğu için çok iyi ve ucuz olduğu için kötü gibi bir durum yok, vücudunla alakalı

• Ben Whey Protein olarak Optimum Hydro Builder aldım Gnc den.

Aminoasit ve protein tozu farki

Şimdi bu üründe 1 Serviste (2 ufak ölçek) 30 Gr Protein 5 gr Creatine 13.5 gr Amino Profili var .. Bunu sadece Antrenman günlerimde 1 servis olarak antrenman sonrası kullanıyorum,off günlerimde kullanmıyorum. Bunun üstüne birde Amino almak çok mu aşırı olur? Yoksa bu tek başına yeterlimidir ..

• 4 yada 5.aydan sonra kreatin+glutamine+bcaa+aakg tavsiye ederim bunların hepsini barındıran bir çok toz var

kreatin güç artışı ve hacim büyümesi sağlar

glutamine ve bcaa büyüme hormonu salgılar kasları onarır

AAKG,nitrik oksidi tetikleyerek vücuttaki kan akışını büyük oranda arttırır.Sonuç olarak daha fazla besin kaslara taşınarak buralarda oluşacak kas yıkımını azaltır ve antrenman sonrası ağrıların azalmasını sağlar.Kan pompalanmasındaki artış adalelerde antrenman esnasında hacim artışına neden olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliss

4 yada 5.aydan sonra kreatin+glutamine+bcaa+aakg tavsiye ederim bunların hepsini barındıran bir çok toz var

kreatin güç artışı ve hacim büyümesi sağlar

glutamine ve bcaa büyüme hormonu salgılar kasları onarır

AAKG,nitrik oksidi tetikleyerek vücuttaki kan akışını büyük oranda arttırır.Sonuç olarak daha fazla besin kaslara taşınarak buralarda oluşacak kas yıkımını azaltır ve antrenman sonrası ağrıların azalmasını sağlar.Kan pompalanmasındaki artış adalelerde antrenman esnasında hacim artışına neden olur
    hepsinin bir arada olduğu ürün tavsiyesi alabilir miyim
  • tek başına amino kullanmak yerine amino miktarı yüksek bir protein tozu almak daha iyi olacaktır.
  • Arkadaşlar yukarıda yazılanlar gibi aldanmayın. Çok büyük farklar olmasa bile proteinden önce bcaa gelir. Protein tozu daha çok besin takviyesidir. Spor yapmadan da kullanabilirsiniz. Fakat bcaa antrenman sonrası yırtılmış kaslara daha hızlı etki ederek (protein tozu bcaa dan daha geç sindirildiği için daha geç etki eder.) yırtılmanın tedavi sürecine başlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.