Herkese Merhaba .Ben bir FS M1437G satın aldım. Ancak harddisk tek parça olduğu için makinaya format attım.partiton yaptım.Ama driver cd'sinin içinde bilgisayarın default fabrika çıkışında olan wallpaper ve screensaverlar yok.Ben olacağını düşünerek bunları yedeklememiştim. Ve tabii bunlar da silindi gitti. Sizlerden ricam bana bunları mail ile gönderebilir misiniz? Sadece 3-4 tane resim ve bir screeensaver. mail adresim redfivemetin@hotmail.com telefonum 0532 4435775 ismim Metin. Bir wallpaper için bu kadar çabaya değer mi derseniz.Benim de manyaklığım diyebilirim bunun için. O duvar kağıtlarını bulamazsam çıldıracağım. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. wallpaperlar C:\WINDOWS\Web\Wallpaper klasöründe olabilirler. Benim bahsettiğim wallpaperlar sanırım 3-4 taneydi. birinde bir uçak birinde bir köprü falan vardı. zaten adlarının başında FS ile ilgili bişeyler var. Screensaver ise C:\WINDOWS\system32 klasöründe. Bu vesile ile de diğer M1437G kullanıcıları ile de tanışmış oldum. Bilgisayarlarımızla ilgili sorunlar yaşarsak bunları tecrübelerimzle birlikte çözebiliriz. Teknik konularda bana mail atabilirsiniz.