Şimdi Ara

piranha webcam yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
18.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,piranha webcam aldım ama bir türlü çalıştaramadım. Önce driver'ı kur diyordu kurdum,sonra kamerayı bağla dedi bağladım fakat bilinmeyen aygıt olarak görüyor ve kullanım klavuzundaki gibi kamerayı yükleyecek pencere açılmıyor.
    Birisi bana yardımcı olabilir mi? driver ı kurmama rağmen aygıt yöneticisinde sürücü kurulmamış diyor.internetten indirdiğim driver'larda da aynı hatayı veriyor.

Lütfen yardımcı olun.Teşekkürler.

• aygıt yöneticisinden sürücüyü güncellede..ve cd yi göster kendi bulur driveri ni.
  • gösterdim ama varolandan daha güncel driver bulunamadı yazıyor.
  • YARDIM LÜTFEN ARKADAŞLAR.
  • iki yazılımı var piranha nın ilk önce sırası ile kurman gerekiyor
  • bide bu şekilde dene istersen ben genelde böyle yapıyorum. pc den kamera ile ilgili kurduğun herşeyi önce bi güzel temizle. sistemi yenien başlat. kamerayı bağla. yeni donanım bulundu deyince cd yi tak ve driver
    manuel göster. cd nin içinde bi tane .inf dosyası vardır onu göstercenksin. ve yüklemeyi tamamla. cd den başka hiçbişey kurma. bide şimdi kontrol et bakalım çalışcakmı. aygıt yöneticisinden bak driver doğrumu. doğru ise bu iş tamamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

iki yazılımı var piranha nın ilk önce sırası ile kurman gerekiyor

ömerözkan,iki yazılımdan kastınız nedir acaba?bana verilen cd'deki iki software i mi kastediyorsunuz,yoksa iki tane driver'ı mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMeto

bide bu şekilde dene istersen ben genelde böyle yapıyorum. pc den kamera ile ilgili kurduğun herşeyi önce bi güzel temizle. sistemi yenien başlat. kamerayı bağla. yeni donanım bulundu deyince cd yi tak ve driver
    manuel göster. cd nin içinde bi tane .inf dosyası vardır onu göstercenksin. ve yüklemeyi tamamla. cd den başka hiçbişey kurma. bide şimdi kontrol et bakalım çalışcakmı. aygıt yöneticisinden bak driver doğrumu. doğru ise bu iş tamamdır

Dostum,bir de senin dediğini yapayım bakayım.
  • Arkadaşlar dediklerinizi yapmama rağmen bilinmeyen aygıt deyip duruyor.usb lerde bir sorun olabilir diyor fakat iki farklı makina da denedim,ikisinde de aynı hatayı verdi. Bunun daha güncel bir driver'ını bulmam mümkün mü?çünkü sürekli driver yüklenmemiş diyor ve yüklemeye çalıştığımda ise daha güncel driver bulunamadı diyor.
    Fikri olan var mı arkadaşlar?
  • Kamerayı başka makinalarda da denedim ama usb bir türlü aygıtı tanıyamıyor.
  • tek ihtimal kalıyo arkadaşım kamerada bi arıza var demekki. aldığın yerden değiştirmelerini iste bence
  • Eğer bir çözüm bulamazsam bir tek o kalıyor ama anlayamadığım,kameranın takıldığını algılıyor,hatta driver'ını kuruyor fakat daha sonra driver yüklenmemiş yazıyor.Yüklemeye çalıştığımda da güncel driver'dan daha iyisi bulunamadı diyor. Acaba bu yazılımsal bir sorun mu,yoksa donanımsal bir sorun mu?
  • merhaba arkadaşım.Ben aldım aynısı bana da oldu.ben sorunu buldum niye olduğunu.Şimdi bak kurarken onların dediklerini yapma sakın.Şimdi düşünki yeni ürünün eline geçti.ama dikkat et daha önce yüklediğin piranha programlarını kaldırmayı unutma.Sonra tanıyacak ve senden CD isteyecek.Sonrası senin elinde.İşlem bittikten sonra CD sindeki divx6.0 ı sakın yükleme.Başka kodek felan yükle.Yoksa cihazın çalışmayabilir.Mesela K-lite code vb.AmpCam programınıda yükleme.çünkü sorunu AmpCAM yapıyor.Sen sadece cihazı PC ye bağla otomatik kurmasını bekles.Sonra ;İmage power programını kur.sakın kendi ana programını kurma.Dediklerimi yap bir sorun çıkmayacak.

1- Cihazı tak donanımı görecek cd yi tak tanıt otomatik.
    2- kurulum bittikten sonra image power programını yükle.

başkada bişey yükleme.
    yoksa tekrar güme gider.

Ben 2 defa geri yolladım.3.cüde bana yenisini yolladılar.Ben ce sende yolla.Merak etme bir sorun çıkmayacaktır.ben hepsiburada.com dan aldım.Hepsiburada ya ben güveniyorum eğer ordan aldıysan yolla arızasını giderirler yada yenisini yollarlar. Kolay gelsin.İstersen irtibat mailim.

cello1907@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cello1907 -- 14 Ekim 2006; 1:00:06 >

• Ben Piranha 1211 WebCam i defalarca sorunsuz kurdum.

Önce CD deki otomatik kurulum dosyalarını yüklüyorsun. Sonra kamerayı USB porta bağlayıp sistemi yeniden başlatıyorsun.
    Sorunun çeşitli ihtimalleri olabilir:

USB portun bozuk olamaz. Olsaydı Windows hiç tanımazdı. İşletim sisteminde SP2 yüklü değilse sorun çıkabilir.
  • BLUESTREAM DOSTUM VE TUM PIRANHA WEB KULLANICILARI ICIN

PIRANHA WEB CAM KURULUMU

SATIN ALDIGINIZ PIRANHA WEB CAMI PC NIZIN USB GIRISINE BAGLADIKTAN SONRA KUTUDAN CIKAN WEB CAM KURULUM CD NIZI CD ROMA YERLESTIRIP ASAGIDAKI ISLEMLERI SIRAYLA UYGULAYINIZ

YUKARIDAKI ISLEMLER BITTIGINDE KURULUM PC NIZI RESTART YAPMANIZI ISTEYECEK YANI PCNIZI YENIDEN BASLATTIKTAN SONRA ASAGIDAKI ISLEMLERI SIRASIYLA UYGULAYINIZ

PCNIZI YENIDEN BASLATIP ACILDIGINDA SAG KOSEDE BIR BALON BELIRECEK YENI DONANIM BULDU SIHIRBAZI DEVREYE GIRECEK BU ISLEM SIRASINDA WEB CAM CD NIZI CD ROMDAN CIKARMAYINIZ

BU BOLUM COK ONEMLI: KURULUM BU PERIYODDA WEB CAM CD NIZI TEKRAR YERLESTIRMENIZI ISTEYECEK YANI HATA VERDIGINI KURULUMA DEVAM EDEMECEGI ANLAMINDA BIR YAZILIM EKSIKLIGINI UYARACAK..BU DURUMDA CD ROMDA KURULUM CD SI TAKILI DA OLSA AYNI HATAYI VERIYOR..SIZ KURULUM CD SI ISTEDIGINDE CD CDROMA TAKILI DA OLSA TAMAM BUTONUNU TIKLAYIN VE TELAS ETMEDEN KURULUMU IPTAL ETMEDEN ASAGIDAKI ISLEMLERI SIRASIYLA UYGULAYINIZ..

YUKARIDAKI ISLEMINIZ BITTIGINDE KURULUM DEVAM EDECEK VE SIRASIYLA SIHIRBAZI TAMAMLAYANA KADAR DEVAM EDINIZ VE SON YAZDIGINDA PC NIZE PIRANHA WEB CAM KURULMUS OLACAK..BASARILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost_ozan -- 16 Ekim 2006; 1:48:50 >

• dost_ozan şu driverini bi upload etsen çok iyi olurdu walla
    edebilirsen bana pm den atarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.