Bildirim
amfi kendini kapatiyor lütfen yardim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Temazsizlik var gibi geldi bana baglantilari bi kontrol et hocam arac hareket edince kablolar yerinden oynuyorsa ondan yapabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pioneer anfilerin genel sorunu. Yüksek ısı ve Güç yetersizliğnden Dolayı kapanır. Muhtemelen siz kontak kapatıp acıncayakadar anfi azda olsa soğur ve tekrar çalışır. Yada bağlantı hatası olabilir Aşırı akım dan kapana bilir.
şunlarda göz önünde olmalı.
1. Akü Amperi en az 70Amper olmalı. 75 idealdır.
2. Akü den gelen 12.8 volt değeri tam olarak alınmalı. 10 veya 9 volt ise akünüzde sorun var demektir.
3. Voltaj düşüklüğünden dolayı Anfinin kapanma ihtimalide çok yüksektir. Çünkü Oto anfileri 20 ila 35 Amper arası güç çeker.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa36 -- 31 Ocak 2014; 0:08:43 > -
Valla arkadaşlar koblolari bugün tekrardan kontrol ettim bi temasizlik yok bide akü yeni takildi arabaya eski bi akü değil bide mustafa kardeş amfi pioner değil sadece bufer pioner amfinin markasi hifi bide bugun bisey farkettim bası yukseltince ve sesi yukseltince oluyor bu normal seste dinleyince kapanma olmuyor ama sesi yukseltincede sesi boğmuyor hadi sesi boğsa tamam diyecem ama öyle bir sorunda yok ses gayet rahat geliyor sesi full acincada arkadaşlar yardimlariniz için çok saolun şimdiden Allah razi olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: y.emre01
Valla arkadaşlar koblolari bugün tekrardan kontrol ettim bi temasizlik yok bide akü yeni takildi arabaya eski bi akü değil bide mustafa kardeş amfi pioner değil sadece bufer pioner amfinin markasi hifi bide bugun bisey farkettim bası yukseltince ve sesi yukseltince oluyor bu normal seste dinleyince kapanma olmuyor ama sesi yukseltincede sesi boğmuyor hadi sesi boğsa tamam diyecem ama öyle bir sorunda yok ses gayet rahat geliyor sesi full acincada arkadaşlar yardimlariniz için çok saolun şimdiden Allah razi olsun
bulundugunuz yerde tesisatcıya göstermeniz daha faydali olur burdan kimse kesin birşey diyemez :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan1461
quote:
Orijinalden alıntı: y.emre01
bulundugunuz yerde tesisatcıya göstermeniz daha faydali olur burdan kimse kesin birşey diyemez :)
Paşam doğru söylüyorsunda daha firsat bulup goturemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
aşırı yüklenmeden dolayı oluyor olabilir.. subwooferım ve amfinin tam marka modelini yazarsan arkadaşlar yardımcı olur belki.. ayrıca amfiye başka birşey bağlı mı? -
Sorun neymiş ustam bendede aynı sorun var araba çalışırken kesme yaparak çalışıyor stop edince sıkıntı yok sorun nerde acaba herzamanda olmuyor arada oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X