Şimdi Ara

amest ashemi kaptırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • amest ashe arcade hecarim takası yapıcaktım adam aldı oldu dedi bana kullanılmış kod verdi bilginiz olsun diye yazıyorum 3 liralık kod umrumda oldugundan değil forumda nicki husobaba1903 oyunda nicki Lolidraxxlol saygılar

“A dog has no use for fancy cars, big homes, or designer clothes. A water logged stick will do just fine. A dog doesn't care if you're rich or poor, clever or dull, smart or dumb. Give him your heart and he'll give you his. How many people can you say that about? How many people can make you feel rare and pure and special? How many people can make you feel extraordinary?”
    ― John Grogan, Marley & Me
  • Bence kod takası alışverişi tamamen yasaklansın. Forumda güvenilir gözüyle baktığımız kişilerde dolandırıyor. Mesela @.::DarkGoblin::.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v4.2 İşletim Sistemi
  • yaw al tarafı 450iplik şampiyon ben anlamıyorumki insanları :D

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.