Şimdi Ara

Amerikaya okumaya gidiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonunda kararımı verdim.
    Kişiliğim olarak, fazla nüfuslu şehirlerden nefret ediyorum. Sakin ve ferah + doğayla iç içe bir üniversite arayışındaydım.
    Aynı zamanda ideal bir ücret ve kaliteli eğitimide göz etmeden bir üniversite bulayım dedim.
    Ve şu anda 2 üniversite arasında kaldım. Okumak istediğim bölüm türkiyede ki adıyla İşletme diyelim.
    Bu 2 üniversite hakkında öneride bulunabilecek arkadaş varmı?

Lousiana Teknik Üniversitsi yada University of Arkansas.
    İmkan ve diğer her konuda kafama yatan Arkansas oluyor.

• UP!
  • Up!
  • Merhaba lise 4 e geçtim bende ya amerika ya ingilterede okumak istiyorum amerika için toefl dışında ne istiyorlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neler gerekiyor ki ?
  • tekrar diyorum NAH gidersin.adama bak palmiyeli güneşli kumun kenarında az ötede denizi olan tam pansiyon okul arıyor,ücret neyse veririz diyor oohh memlekete bak.ulan o kadar mı kolay mı gitmek,NAH gideersin

temelle dursun bigün amerikaya gitmişler.kızılderililerle karşılaşmışlar.temel çıkarmış sazını çalmaya başlamış.kızılderililer adamın ayağına kapanmaya başlamışlar tanrımızsın büyüğümüzsün diye.dursun sormuş ulan noliyi,temel de demiş bunlar beni efendileri ilan ettiler o halde buranın ismini ben veriyorum burası TEKSAS olsun demiş.ayrılmışlar yürüyorlar yine karşılarına kızılderililer çıkmış temel yine sazını çıkarmış bu sefer kızılderililerin şefi sinirlenmiş gelmiş sazı temelin arkasına yerleştirmiş.dursun hemen yapıştırmış lafı,burası da ARKANSAS olsun. senin ki de o hesap
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutmayın beni

tekrar diyorum NAH gidersin.adama bak palmiyeli güneşli kumun kenarında az ötede denizi olan tam pansiyon okul arıyor,ücret neyse veririz diyor oohh memlekete bak.ulan o kadar mı kolay mı gitmek,NAH gideersin

temelle dursun bigün amerikaya gitmişler.kızılderililerle karşılaşmışlar.temel çıkarmış sazını çalmaya başlamış.kızılderililer adamın ayağına kapanmaya başlamışlar tanrımızsın büyüğümüzsün diye.dursun sormuş ulan noliyi,temel de demiş bunlar beni efendileri ilan ettiler o halde buranın ismini ben veriyorum burası TEKSAS olsun demiş.ayrılmışlar yürüyorlar yine karşılarına kızılderililer çıkmış temel yine sazını çıkarmış bu sefer kızılderililerin şefi sinirlenmiş gelmiş sazı temelin arkasına yerleştirmiş.dursun hemen yapıştırmış lafı,burası da ARKANSAS olsun. senin ki de o hesap

Ben zaten gideceğim üniversiteye karar verdim hocam, ailemde zaten destekliyor.
    Neden böyle bir tepki verdiniz anlayamadım.
    Ben sadece bu yazdığım 2 üniversite hakkında bilgi istedim okadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazın Askere Gitmek
    5 yıl önce açıldı
    amerikaya gemi ile gitmek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TOEFL ya da IELTS sınavlarından yeterli puanı alamadıysan istediğin kadar paran olsun Gİ-DE-MEZ-SİN. Ha gittin diyelim. İngilizcen yoksa orda yaşamayı bırak 1-2 gün kalamazsın. Arkansas Üniversitesi'ne giden arkadaşlarım vardı. Yıllık 15 bin dolar civarı para ödüyorlar. Senin buna gücün yetecek mi? Aylık en az Amerika'da 1000 dolar hatta 1500 dolar harcaman olur. Güneye gidiyorsun. Ucuz bir eyalet olduğunu düşünmüyorum Arkansas'nın. İşin çok zor. Amerika'da üniversite okumak için en az yerli seviyesinde İngilizce bilmen gerek. Üstelik American English bilmen gerekiyor. British English seni kurtarmaz. İkisi arasında tonlarca fark vardır. Ancak American English daha kolaydır. Orada 1 yılda öğrenirsin diye düşünüyorum. İşin zor dostum. Kolay gelsin.
  • quote:

tekrar diyorum NAH gidersin.adama bak palmiyeli güneşli kumun kenarında az ötede denizi olan tam pansiyon okul arıyor,ücret neyse veririz diyor oohh memlekete bak.ulan o kadar mı kolay mı gitmek,NAH gideersin

nick uyumunun bu kadarı

• Detroite git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

TOEFL ya da IELTS sınavlarından yeterli puanı alamadıysan istediğin kadar paran olsun Gİ-DE-MEZ-SİN. Ha gittin diyelim. İngilizcen yoksa orda yaşamayı bırak 1-2 gün kalamazsın. Arkansas Üniversitesi'ne giden arkadaşlarım vardı. Yıllık 15 bin dolar civarı para ödüyorlar. Senin buna gücün yetecek mi? Aylık en az Amerika'da 1000 dolar hatta 1500 dolar harcaman olur. Güneye gidiyorsun. Ucuz bir eyalet olduğunu düşünmüyorum Arkansas'nın. İşin çok zor. Amerika'da üniversite okumak için en az yerli seviyesinde İngilizce bilmen gerek. Üstelik American English bilmen gerekiyor. British English seni kurtarmaz. İkisi arasında tonlarca fark vardır. Ancak American English daha kolaydır. Orada 1 yılda öğrenirsin diye düşünüyorum. İşin zor dostum. Kolay gelsin.

Tek başıma gitmicem herhalde.
    Els İngilizce öğrenim ve hazırlık programı var. Ilk 1 yıl orada yeterli düzeyde İngilizce öğrenicem.
    Ki Els de eğitim görmüş kişi şartlı kabul olarak TOEFL ve IELTS sınavlarına girmeden direk 1. sınıftan istediği bölümde başlayabiliyor.
    15bin dolar civarı bir parayı ödemeyi kabul ettiğimiz için gidiyoruz sonuçta.
    Aylık 1500 doları bir civarda aylık giderim olacağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esprisyen -- 27 Temmuz 2013; 3:44:56 >

• hayırlı olsun iyi bir eğitim alacağın kesin :) amerikada üniversite okuyanlar çok memnun benim abimde broklayn üniversitesinden mezun çok beğendi orayı :) burada biri yapamazsın demiş takma sen kafana koyduysan başarırsın ailende destekliyorsa seni kimse tutamaz takma böyle insanları :)
  • vay be amerika ha.Apaçilerden uzak ferah bir ülke diyeceğim de zencileri var oranın da
  • senin gibiler nedense her zaman cikiyo ben gelirken de vardi suan amerikadayim kardesim.. eylul de universiteye basliyorum geldigimde dogru duzgunde ingilizcem yoktu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertem_ishak

senin gibiler nedense her zaman cikiyo ben gelirken de vardi suan amerikadayim kardesim.. eylul de universiteye basliyorum geldigimde dogru duzgunde ingilizcem yoktu..

Seninle bir irtibata geçsem iyi olur :)
  • Arkansas daha iyi geldi bana ama sen bilirsin Amerika'ya gitte kurtul buradan
  • quote:

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: LegoLas_14

hayırlı olsun iyi bir eğitim alacağın kesin :) amerikada üniversite okuyanlar çok memnun benim abimde broklayn üniversitesinden mezun çok beğendi orayı :) burada biri yapamazsın demiş takma sen kafana koyduysan başarırsın ailende destekliyorsa seni kimse tutamaz takma böyle insanları :)

Teşekkür ederim kardeşim. Aynen bende aynı şekilde düşünüyorum.
  • Esprisyen kullanıcısına yanıt
    olur :D bu arada amerikadan geliyorum gencler 10 gun sonra galiba siparis aliyorum baya esya oldu simdiden ama hala bi kac sey getirtebilirim :D ilanim var bakabilirsiniz :D
  • 2'side birbirinden kotu. Arkansas tanrinin unuttugu yer zaten, louisiana yine biraz daha iyi. MBA okuyacaksan oralara gidilmez, zaten 15 bin dolarlik universiteden pek fazla birseyde beklenmez hocam.

Not: Amerikada okuyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.