Bildirim
AMERİKAYA GİDİP TEMELLİ YERLEŞMEK İSTİYORUM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tek boynuzlu midilli istiyorum ben birde kanatları olsaydı uf ne güzel olurdu
-
Türkiyeden amerikaya giden gemilerden birine işçi olarak gir. Bi kaç defa gidip geldikten sonra bir gece ansızın gemiden kaç ve artık özgür bir amerikalısın. Hemen kendine iş bulmaya çalış. 5-10 sene biraz çile çekersin ama ondan sonra hem vatandaşlık alırsın hemde rahata kavuşursun. -
genelde geçiçi vize alıyorsun iş veya eğitim amaçlı(geçici dediysem 3-5 yıllık). sonra efendi düzgün biriysen vatandaşlığa geçebilirsin. -
Hayaller New York gerçekler Mardin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanina Temel'i al amerikaya git, temel sana yerlestirsin bir kac gece sonra temelli ordasin
19 yaşındayım ben de amerikan rüyasını yaşamak istiyordum dün ikindin geldim amerikadan. Bi daha zor giderim. Anca böyle taştaşlı biri olursam beni suburbanlarla alırlarsa giderim. -
Los ángeles öneririm dostum istanbul gibidir. New york Ankara memur şehri. Ama böyle emekli hayatı gibi karadeniz evleri gibi yerde yaşıcam dersen Houstan'dan şaşma. -
Niye
quote:
Orijinalden alıntı: Charm
Los ángeles öneririm dostum istanbul gibidir. New york Ankara memur şehri. Ama böyle emekli hayatı gibi karadeniz evleri gibi yerde yaşıcam dersen Houstan'dan şaşma.
adam New York'a memur şehri dedi ya la -
quote:
Orijinalden alıntı: Black Mesa
quote:
Los ángeles öneririm dostum istanbul gibidir. New york Ankara memur şehri. Ama böyle emekli hayatı gibi karadeniz evleri gibi yerde yaşıcam dersen Houstan'dan şaşma.
adam New York'a memur şehri dedi ya la
Turk kafası hic sasirtmaz
20ye gelince geçer -
Akrabamız gemide çalışıyordu, yukardaki arkadaşın dediği gibi bir gün ansızın kaçmış, 1 sene boyunca benzinci vb. yerlerde çalıştı ve para biriktirdi. Biriktirdiği para ile Amerika'lı bir kız ile anlaşmalı evlilik yapti ve vatandaşlık aldı. Şuanda kuaför dükkanı var ve işinde çok iyi, oradaki bir Türk ile evlendi ve çocuklari oldu. 5 senedir Türkiye'ye gelmiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333
Niye
vatan hasreti çektim. -
quote:
Hangi memur kentinde 5. Cadde var Hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X