Yüzünü niye merak ettiğini merak ettim sadece. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amerikanlaşma tam gaz! Genç kadın, etkinlik sırasında önüne gelenle öpüşüyor. (5. sayfa)

-
-
yani mesajımdan bunu mu anladın? sen konuya baya uzak kalmışsın.
-
https://x.com/i/status/1920404105685500380
15 yaşında hamile kaldığı için övünüyor. mud shark'ları bizim Türk toplumunda da görmeye birkaç yıl kaldı. ne güzel amerikanlaşıyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden okuduğunu anlamayanlara kızardık artık izlediğini bile anlamayan tipler türemiş.
-
Olayın abd ile en ufak bağlantısını çözemedim. Abd yi hiç sevmediğim halde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
asker kaçağı mı cidden
abi niye "milliyetçi" takılıp mangalda kül bırakmayan tipler askerliğini yapmamış, çürük almış ya da baktı yapamıyor bedelli yapmış tipler oluyor? hiç sekmedi bu zamana kadar bu analizim. yok alerjim var sağlık vs yemezler, ben askerdeyken 50 alerjisi olanlar vardı, isteyen gayet gidebiliyor aslında. sen ortamlarda milliyetçilik şovu yap, iş vatanına 6 ay ya da 1 yıl vermeye gelince ortamlardan kaybol. batıya her gün sövüp batı ülkesinde yaşaması zaten yeterli bilgiyi veriyor kendisi hakkında. max sosyal medya milliyetçisi.
zamanında 15bine bedelliden de faydalanabiliyordum. ben kendi hayat görüşüm ve eşitlik prensiplerim çerçevesinde normal askerliği tercih ettim, yedek subaylık değil de 6 ay er olsam onu da yapardım. bu eleman milliyetçiyse, kendimi hiç bir zaman milliyetçi olarak nitelendirmeyen ben 100 kat daha fazla milliyetçiyim bu hesapta. bunların sosyal medya milliyetçiliği milliyetçilik değil, milliyetçilik maskesi altında ırkçılık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 9 Mayıs 2025; 0:1:34 >
-
Bu neden böyle Native American gibi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Mayıs 2025; 14:50:25 > -
Nasyonal Sosyalist ise Almanları sevmesi beklenirdi. Bu Almanları ve Almanya'yı sevmiyor. Nasyonal Sosyalist olup Almanları sevmeyen yok gibidir. Bu bir komünistin Rusları sevmemesi gibidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Mayıs 2025; 14:57:51 > -
O 15 yaşındaki kız da çocuktu ama beyni yıkanmış çocuk. Bebek öldürmeyin de..
bdsm vb olayların ise abartıldığını düşünüyorum, bırakın kendi kendilerine ne çamur yerse yesinler, bize ne
-
Konuyla alakalı değil ama nasyonel sosyalistlere nazi denmiyor yani en azından onlar kendilerine öyle demiyordu. Müttefikler savaş sırasında hakaret amaçlı bu kelimeyi türettiler.
Savaş sonrasındaysa "nazi" kelimesi sayesinde hatrı sayılır miktarda savaş suçu da işlediler.
10-15 yaşındaki "nazi" çocuklarına özel okul açtık diyip çocukların hepsinin sırra kadem basması gibi şeyler çok yaşanmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, "Nazi" kelimesi "Nationalsozialist"ten geliyor. "Na" ve "Zi" hecelerini birleştirip "Nazi" yapmışlar. Fakat burada önemli olan şey, eğer Nationalsozialist ise Aryan ırkını savunması gerekir.
Mesela adam Türklerin Orta Asyalı olduğunu söylüyor ve aynı zamanda nasyonal sosyalistim diyor. Orta Asyalı, yani Moğol ırkını savunarak Nazi olunmaz. Aryan ırkını savunması gerekir. Mesela öyle olmasa bile, Türkler aryandır diyecek ya da en azından bazıları aryan şeklinde yaklaşması gerekir.
Bu, R1B haplogrubu, orta asyalı Türklerden türemiştir gibi beyin yakan şeyler söylüyordu. Bunları Türk olmayan Nazilere söylerse muhtemelen dayak yeme durumları oluşur.
Şimdi diyeceksin ki, adam Aryan olmadığı için savunmuyordur, tip, köken, dini inanc ve kafa yapısı olarak, başka Nazilerden kabul görme durumu da düşüktür, falan. O zaman da Nazi olamaz. Türkçü olabilir, ama Nazi olamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Mayıs 2025; 19:34:59 >
-
bu işler batıda ilk başta böyle kabul ettirildi. bugün okullara ve hatta kreşlere kadar girdiler. yani bunların amacı özgürlük değil onu araç gibi kullanmaktı.
15 yaşında biri biraz yüzü kızararak en azından konuşurdu. ama bu sanki bebeği de aldırmadığı için ona lütuf etmiş gibi davrandığını anlatıyor. yani normalde konuşmaya yüzü olmaması gerekirken... şimdi single mother olarak belki başka yuvalar yıkacak veya erkeklerin canını yakacak.
-
Yunan yani Helen, "Komsi 100 euro veresin beeee, bir de sigara veresin beeeee" diyenlerden iyidir. Kaldı ki ben Yunan değil, resmini paylaştığın Kemal Atatürk Paşa gibi, Yunanistan kökenli Türküm, Yunanistan eski Türk ülkesi zaten Osmanlı imparatorluğuna ait bir yer ve güvenle söyleyebilirim ki, Moğolistan kökenli değilim, Cing Cong Ceng falan hiç değilim. Senin Bulgarların ve Moğollarınla herhangi bir fikri ve ırki birliktelik yaşamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Mayıs 2025; 23:7:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X