Şimdi Ara

Amerikan Vizem Onaylandı Ancak Pasaport Hala Gelmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
7.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 29 Temmuzda idi vize görüüşmem. Onaylandı 2-3 iş gününe elimde olucak dendi. 1 ay oldu hala gelmedi pasaport nereyi arasam sorsam bilen yok.

    Benimle aynı durumda olan var mı? Yoksa bir tek bu durum bana mı has?

    Geçen sene de buna benzer bir olay olmuş, sistemleri çökmüş, 15-20 günde düzeltmişler vizeleri tekrar basmaya başlamışlar.

    Vize türü F-1



  • İdari sorusturmaya kaldi desem, pasaportu gonderiyorlar elde tutmuyorlar. Sizin durum ilginc. Kargoyu arastirin bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 23 Ağustos 2016; 19:43:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trojana

    İdari sorusturmaya kaldi desem, pasaportu gonderiyorlar elde tutmuyorlar. Sizin durum ilginc. Kargoyu arastirin bence.
    quote:

    Orijinalden alynty: trojana

    Ydari sorusturmaya kaldi desem, pasaportu gonderiyorlar elde tutmuyorlar. Sizin durum ilginc. Kargoyu arastirin bence.

    Ydari soru?turma derken?

    Statü de bi de?i?iklik yok, kargoya verilmedi olarak görünüyor ?uan sistemde. Ayryca üstünden 2 hafta geçmi?ti ptt yi aradym benim apsaportuma baktylar ama olmady?yny söylediler
  • The Last Viking kullanıcısına yanıt
    Biz ailecek basvurduk, vizeniz onaylandi dediler. Esim ve oglumun geldi benimki gelmedi. İdari sorusturma diye bir sey varmis. Benim vize islemim bir bucuk ay sonra bitti ve pasaportu geri gonderip vizeli sekilde teslim aldim. Sizin durum ilginc gercekten. Eger acente kanali ile basvurduysaniz onlara danisin. Obur turlu elcilige basvurun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Arkadaslar,

    Foruma henuz uye oldum buda ilk yazım yalnışım olur ise affola,17/01/2017 de vize gorusmemde onaylanan vizem bugün (24/01/2017) pasaport elime gectiğimde reddolunmuş idi.verdiğim bütün belgeler doğru sahtecilik vs yok ayrıca kriminal herhangi bir olayımda yok.ERşim green kart sahibi ve su anda doğum için amerikada vizeyi alma sebebim dogumda eşimin yanında olmak ve doğum sonrasında ailemi alıp istanbula dönmek idi..su an buyuk hayal kırıklıgı yasıyorum,vize reddinin sebebi ile ilgili beni aydınlatacak bir arkadas var ise cok mutlu olurum

    teşekkürler
  • satuk buğra S kullanıcısına yanıt
    Sebebi herhangi bir şey olabilir. Amerikan elciligi tatmin edici cevap vermiyor maalesef.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trojana T kullanıcısına yanıt
    Hocam biz de geçen hafta alece randevumuza gittik ve vizeniz onaylandı kağıdını aldık. Bugün, önce bir mail geldi, vize durumu "PENDING", idari işlem.. şeklinde. Eşimin ve kızımın durumunu aynı ekrandan sorgulayınca hiçbir sonuç göstermiyor. Bir iki saat sonra da PTT'den SMS geldi konsolosluktan adınıza kargo verildi şeklinde. Büyük ihtimalle üçümüzün de pasaportları gönderdiler, henüz teslim almadım.

    Sende de aynı durum mu olmuştu? Yani kendi pasaportun geldiğinde eşinin ve oğlunun vizelerinin onaylandığı belli miydi?
  • ghakan.erdem G kullanıcısına yanıt
    Bizede vizeniz onaylandi kağidini verdiler. Eve donduk sadece oğlumun ve eşimin pasaportlari çikti. Ondan sonra araştirdik. İdari soruşturma varmiş. Surekli bir sayfalari var oradan kontrol ettim en sonunda confirmed çikti. Tüm evraklari tekrardan gönderdim vizemi basip gönderdiler. Nasipse yazin gideceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trojana T kullanıcısına yanıt
    Merhaba Kardes suan ayni durumdayim bir grup arkadasla vizeye basvurduk guvenlik sorusturmasina kaldik 2 ay sonra vizeler alindi yazdilar 10 is gunu icerisinde postadan ala bilirsiniz herkes 2 gun icinde aldi 1 ay oldu ben hala alamadim sikinti su mail disinda herhangi bir iletisim yok maillere de cevap vermiyorlar.Siz ne yaptiniz acaba nasil aldiniz pasaportunuzu ?
  • husein36 H kullanıcısına yanıt
    Hergun takip ettim 7 hafta sonra confirmed yazisi cikti baktiğim sayfada. Evraklarin hepsini+pasaport+foto gonderdim hemen vizeyi basip gondermişler. Ama sizin meseleyi anlayamadim. Araci firma ile mi basvurdunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 25 Mayıs 2017; 10:25:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satuk buğra S kullanıcısına yanıt
    cevap için bir hayli zaman geçmiş ancak, eger eşinizin Greencardı varsa siz turist vizesine başvurduysanız reddeilme sebebidir. Yok öyle değilse F2A vizesi (Aile dayanaklı vize ise) onun prosedürü farklı. Hangi vizeye başvurmuştunuz acaba?
  • merhabalar bugun vize gorusmesi yaptim mavi bir kagit verdiler idari isleme kaldi diye ancak pasaportumuda aldilar? genelde idari isleme kalanlarin hatta verdikleri kagittada yaziyor pasaportlarini geri veriyorlar idari islem bitince tekrar gonder diyorlar benimkini neden aldi acaba?
  • Merhaba,19 Agustos da eşim ve 3yasindaki kızımla girdigimiz Ankara Abd konsoloslugu'ndaki vize görüşmemiz guzel gecdi. Guler yuzle onaylandi vizeniz denip gonderildik.3 gun sonra sponsoru oldugum eşim ve kızımın pasaportları vizeli olarak gonderildi. Ancak benimki gelmedi. 19 agustos 2019 dan bugün 8 Eylül2019..tam 20 gundur vize işlemim ' ISSUED" olarak görünüyor.. sari yeşil...herhangi evrak..hic bir email ve bilgi verilmedi. Pasaportum da konsoloslukta gönderilmedi...uçsuz bir bekleyis.. internette hertürlü vize yazısını okudum ancak herkesin administrative processing ile pasaportlar iade edilmiş.. Benimle vizeye giren kârı koca arkadaşımın da hanımına vize geldi..kendisi processing e girdi 2 gun sonra pasaport iade geldi..evrak talep edildi..15 yıllık vizeler sponsorlar ülkeler...vs. gönderdi.. red geldi..tekrar başvurdu..
    Ancak benim pasaportunda gelmedi ''issued' görünüyor.. 20 gün oldu...ve satın alınmış seyahatim 5 ekimde uçağım.. cok stresim....ve hiç bir benzer örnek göremedim.. hayir merak ediyorum..Pasaportum ellerinde..seyehatlarim olsa baska ülkelere ona da gidemeyeceğim...benzer durumu olan varsa lutfen bilgi paylaşsın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Slm,19.08girdigimiz Ankara vize görüşmemiz onaylandi denip gonderildik.3 gun sonra sponsoru oldugum eşim, kızımın vizesi geldi.Benimki gelmedi.20 gundur vize'ISSUED" olarak görünüyor.sariyeşil 1evrak,1email verilmedi. Pasaportum da konsoloslukta
    Uçsuz 1bekleyis.Internette hertürlü vize yazısını okudum ancak herkesin administrative processing ile pasaportlar iade edilmiş.. Benimle vizeye giren kârı koca arkadaşımın da hanımına vize geldi..kendisi processing e girdi 2 gun sonra pasaport iade geldi..evrak talep edildi..15 yıllık vizeler sponsorlar ülkeler...vs. gönderdi.. red geldi..tekrar başvurdu..
    Benimki hala ''issued' görünüyor..Satın alınmış seyahatim 5 ekimde uçağım.COK Stresim...benzer durumu olan varsa lutfen bilgi paylaşsın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimde 10 gün oldu,tık yok.Acenta ile başvurduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.