Şimdi Ara

Amerikan Tanrıları / Neil Gaiman görüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amerikan Tanrılarını bilmiyorum ama Neil Gaiman çok iyi bir yazar gözün kapalı alabilirsin.

Yobaz falan değilsen oku derim. Adından da anlaşılacağı gibi dini, Tanrı'yı genelde tiye alır, konuşturur, dalga geçer. Eğlenceli ve sorgulatıcı bir dili vardır.

Kıyamet Gösterisi adlı kitabını okuyanlardan azınlığı ''Kıyamet böyle kopmaz, Tanrı konuşmaz töbe de iman et'' gibi gayet komik yorumlar yapmışlardır sağda solda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Amerikan Tanrılarını bilmiyorum ama Neil Gaiman çok iyi bir yazar gözün kapalı alabilirsin.

Yobaz falan değilsen oku derim. Adından da anlaşılacağı gibi dini, Tanrı'yı genelde tiye alır, konuşturur, dalga geçer. Eğlenceli ve sorgulatıcı bir dili vardır.

Kıyamet Gösterisi adlı kitabını okuyanlardan azınlığı ''Kıyamet böyle kopmaz, Tanrı konuşmaz töbe de iman et'' gibi gayet komik yorumlar yapmışlardır sağda solda.

Teşekkürler.

Başka bu tarzda onerebilecegin kitap var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Qwerty0034

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Amerikan Tanrılarını bilmiyorum ama Neil Gaiman çok iyi bir yazar gözün kapalı alabilirsin.

Teşekkürler.

Başka bu tarzda onerebilecegin kitap var mı ?

Kiyamet Gosterisi guzel kitaptir. Mezar Kitabi da guzelmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.