Şimdi Ara

Amerikan Kültür Dil Okulu nu bilen,duyan ?...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
58.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikan kültür dil okuluna gideceğim.Acaba daha önceden gidenler,bilenler,duyanlar var mı? Eğitimi nasıldır,sertifikanın geçerliliği nedir bilen var mı?
    En önemlisi daha önce gitmiş olanlar tavsiye ederler mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohican -- 13 Ekim 2008; 22:54:39 >

• hiç bilen yok mu yaw?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mohican

hiç bilen yok mu yaw?
    hangi il pardon?? İzmirde var montrönün orda kime sorsan bilir... çok iyi bir eğitimi var sınava göre derecelendiriyorlar sonra ister konuşmadan ister en baştan başlıyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0130

hangi il pardon?? İzmirde var montrönün orda kime sorsan bilir... çok iyi bir eğitimi var sınava göre derecelendiriyorlar sonra ister konuşmadan ister en baştan başlıyorsun...

Alıntıları Göster
    istanbul besiktas subesi varmıs.Bu kurs sadece konusmaya yonelik mi ki?
  • quote:

istanbul besiktas subesi varmıs.Bu kurs sadece konusmaya yonelik mi ki?

Alıntıları Göster
    gitmedim ama Wall street ve English Timedan sonra en kaliteli dil kursuymus..giden arkadaşım vardı cok memnundu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadpixel

gitmedim ama Wall street ve English Timedan sonra en kaliteli dil kursuymus..giden arkadaşım vardı cok memnundu..

Alıntıları Göster
    hocam ben mersinde gidiyorum.Daha ilk kurdayım (A-1) ancak neredeyse sürekli ingilizce konuşturuyorlar.1-2 aya biz anlatacakmışız dersleri...Ben daha önce başka bir kursa daha gittim arasında dağlar var.Öneririm iyi bir kurs...

Edit: reklam değil kendi düşüncelerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Godlessfrog

hocam ben mersinde gidiyorum.Daha ilk kurdayım (A-1) ancak neredeyse sürekli ingilizce konuşturuyorlar.1-2 aya biz anlatacakmışız dersleri...Ben daha önce başka bir kursa daha gittim arasında dağlar var.Öneririm iyi bir kurs...

Alıntıları Göster
    Ya bu ing kurs işi ciddi bi iş.O yüzden baya bi araştırma yapıyorum..

• quote:

Ya bu ing kurs işi ciddi bi iş.O yüzden baya bi araştırma yapıyorum..

Alıntıları Göster
    a.k. konuşma ağırlıklı bir kurstur.eğer altyapın yoksa direk başlama derim önce ağırlıklı olarak gramer işleyen bir kursa gitmen büyük artılar kazandırır sana.çünkü söylenen kalıpları önceden bilmen orda konuşmayı anlayıp o kalıba göre konuşmaya başlamak demektir.ben b2 ye gittim ıspartada ama ondan önce ilk gramer ağırlıklı başka biryere gittim.çok çok daha faydalı oldu a.k. . bence direk gitme önce bir altyapıyı öğren sonra git

• quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

a.k. konuşma ağırlıklı bir kurstur.eğer altyapın yoksa direk başlama derim önce ağırlıklı olarak gramer işleyen bir kursa gitmen büyük artılar kazandırır sana.çünkü söylenen kalıpları önceden bilmen orda konuşmayı anlayıp o kalıba göre konuşmaya başlamak demektir.ben b2 ye gittim ıspartada ama ondan önce ilk gramer ağırlıklı başka biryere gittim.çok çok daha faydalı oldu a.k. . bence direk gitme önce bir altyapıyı öğren sonra git

Alıntıları Göster
    altyapı var.[İnt veya up-int] konusma ağırlıklı olması daha iyi,konusamadıktan sonra grameri bilsen ne olur...

• quote:

altyapı var.[İnt veya up-int] konusma ağırlıklı olması daha iyi,konusamadıktan sonra grameri bilsen ne olur...

Alıntıları Göster
    hayır ben onun için demedim. grameri bilip gitsen çok daha iyi olur anlamında yazmıştım üsttekiler.ama altyapı ve gramerin iyiyse direk git yazıl bence.istanbulda bilmiyorum ama izmir ve ıspartada en iyi dil kursu a.k. miş.ıspartada kesin a.ak de izmirdede öyle duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

hayır ben onun için demedim. grameri bilip gitsen çok daha iyi olur anlamında yazmıştım üsttekiler.ama altyapı ve gramerin iyiyse direk git yazıl bence.istanbulda bilmiyorum ama izmir ve ıspartada en iyi dil kursu a.k. miş.ıspartada kesin a.ak de izmirdede öyle duydum.

Alıntıları Göster
    Ok kararımı verdim a.k.
  • quote:

Ok kararımı verdim a.k.

Alıntıları Göster
    Ankarada bahçeli şubesi var bende gitmeyi düşünüyorum

2,5ay 540 ytl bizim burda
  • quote:

Ok kararımı verdim a.k.

Alıntıları Göster
    Bende gitmeyi düşünüyorum ortalama bi kur fiyatları ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: q0kh1

Bende gitmeyi düşünüyorum ortalama bi kur fiyatları ne kadar?

Alıntıları Göster
    bizim orda 640 ytl bir kur.
    ayrıca 2 kur kayıt yaptırana 1 kur bedava veye 1 kur ingilterede bedava..
    ayrıca 2. bir dil %80 indirimli yani 160 ytl civarı..
    bence cok makul...
  • quote:

bizim orda 640 ytl bir kur.
    ayrıca 2 kur kayıt yaptırana 1 kur bedava veye 1 kur ingilterede bedava..
    ayrıca 2. bir dil %80 indirimli yani 160 ytl civarı..
    bence cok makul...

Alıntıları Göster
    Amerikan kültür kursları farklı farklı.. Bende ilgileniyorum
    şu aralar ama kararsızım. İzmir Karşıyaka daki Amerikan
    Kültür, Montrö deki Tad Türk-Amerikan Derneği (bağımsız),
    Şirinyer deki Tad Türk-Amerikan Derneği Ankara'ya bağlı.
    (modül bazında kur atlıyor.)
    daha ayrıntılı bilgi sahibi olanlar bilgi verirlerse iyi olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: Godlessfrog

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Godlessfrog

Ücret ne kadar nerde birde bu kurs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

quote:

Orjinalden alıntı: Godlessfrog

Ücret ne kadar nerde birde bu kurs.

Alıntıları Göster
    Ef en iyisi gibi..Yurtdışına gönderme seçenekleri de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Ef en iyisi gibi..Yurtdışına gönderme seçenekleri de var.

Alıntıları Göster
    denizli'de de var.
    kurs çok güzel, dans derside veriyorlardı galiba.
    öğrenimi de iyi. yabancı hocalar da vardı yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hekim

denizli'de de var.
    kurs çok güzel, dans derside veriyorlardı galiba.
    öğrenimi de iyi. yabancı hocalar da vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Alıntıları Göster
    ankarada amerikan türk kültür dernegi var.kugulu park ta cinnah caddesi uzerinde ankarda en iyi ingilizce kursudur bunun ankarada subeleride vardir ama en iyisi dedigim yerdir ben intermedent olarak baslicam 430ytl 32saat ders
    Yurt disina yolloma imkanlarida var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 20 Ekim 2008; 19:22:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

ankarada amerikan türk kültür dernegi var.kugulu park ta cinnah caddesi uzerinde ankarda en iyi ingilizce kursudur bunun ankarada subeleride vardir ama en iyisi dedigim yerdir ben intermedent olarak baslicam 430ytl 32saat ders
    Yurt disina yolloma imkanlarida var

Alıntıları Göster
    arkadaşlar suan bu kursa kayıt olan var mı fiyatları nasıl acaba ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.