Şimdi Ara

Amerikan Kültür Dil Okulu nu bilen,duyan ?...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
59.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikan kültür dil okuluna gideceğim.Acaba daha önceden gidenler,bilenler,duyanlar var mı? Eğitimi nasıldır,sertifikanın geçerliliği nedir bilen var mı?
    En önemlisi daha önce gitmiş olanlar tavsiye ederler mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohican -- 13 Ekim 2008; 22:54:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Amerikan Kültür Dil Okulu: İngilizce Öğrenmek İçin Mükemmel Bir Seçenek

Amerikan Kültür Dil Okulu, İngilizce öğrenmek isteyenler için harika bir fırsat sunmaktadır. Okul, benzersiz Amerikan kültürü deneyimiyle birlikte kaliteli İngilizce eğitimi sunmasıyla bilinmektedir.

Amerikan Kültürünü İçine Daldır

Okul, seni Amerikan kültürüne tamamen sokacak şekilde tasarlanmıştır. Dersler, öğrencilerin dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olurken aynı zamanda Amerikan toplumu, tarihi ve gelenekleri hakkında da bilgi sağlar.

İngilizce Kursuna Gidenlerden Olumlu Yorumlar

Amerikan Kültür Dil Okulu'nun İngilizce kursları, öğrencilerden olumlu yorumlar almıştır. Öğrenciler, okulun deneyimli eğitmenlerini, etkileşimli derslerini ve destekleyici öğrenme ortamını överek okulun dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olduğunu belirtmektedir.

İyi Bir Seçim mi?

Eğer İngilizceni Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayarak ve Amerikan kültürüne dalarak geliştirmek istiyorsan, Amerikan Kültür Dil Okulu mükemmel bir seçimdir. Okul, kaliteli eğitim, kültürel deneyim ve olumlu öğrenci yorumları ile öğrencilerin İngilizce hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmaktadır.

Karşıyaka Şubesi Hakkında Yorumlar

Okulun Karşıyaka şubesi, öğrenciler arasında popüler bir seçimdir. Öğrenciler, şubenin merkezi konumunu, modern tesislerini ve profesyonel kadrosunu takdir etmektedirler.

Yabancı Dil Okulları ve Kursları Hakkında Yorumlar

Amerikan Kültür Dil Okulu, yabancı dil öğrenmek isteyenler arasında yüksek bir üne sahiptir. Okulun yabancı dil kursları, öğrencilerin kısa sürede dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Sonuç

İster İngilizce öğrenmek, ister Amerikan kültürüne dalmak istiyor olun, Amerikan Kültür Dil Okulu ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Okulun deneyimli eğitmenleri, etkileşimli dersleri ve destekleyici öğrenme ortamı, dil hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hiç bilen yok mu yaw?
  • hangi il pardon?? İzmirde var montrönün orda kime sorsan bilir... çok iyi bir eğitimi var sınava göre derecelendiriyorlar sonra ister konuşmadan ister en baştan başlıyorsun...
  • istanbul besiktas subesi varmıs.Bu kurs sadece konusmaya yonelik mi ki?
  • gitmedim ama Wall street ve English Timedan sonra en kaliteli dil kursuymus..giden arkadaşım vardı cok memnundu..
  • hocam ben mersinde gidiyorum.Daha ilk kurdayım (A-1) ancak neredeyse sürekli ingilizce konuşturuyorlar.1-2 aya biz anlatacakmışız dersleri...Ben daha önce başka bir kursa daha gittim arasında dağlar var.Öneririm iyi bir kurs...

Edit: reklam değil kendi düşüncelerim..
  • Ya bu ing kurs işi ciddi bi iş.O yüzden baya bi araştırma yapıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • a.k. konuşma ağırlıklı bir kurstur.eğer altyapın yoksa direk başlama derim önce ağırlıklı olarak gramer işleyen bir kursa gitmen büyük artılar kazandırır sana.çünkü söylenen kalıpları önceden bilmen orda konuşmayı anlayıp o kalıba göre konuşmaya başlamak demektir.ben b2 ye gittim ıspartada ama ondan önce ilk gramer ağırlıklı başka biryere gittim.çok çok daha faydalı oldu a.k. . bence direk gitme önce bir altyapıyı öğren sonra git
  • altyapı var.[İnt veya up-int] konusma ağırlıklı olması daha iyi,konusamadıktan sonra grameri bilsen ne olur...
  • hayır ben onun için demedim. grameri bilip gitsen çok daha iyi olur anlamında yazmıştım üsttekiler.ama altyapı ve gramerin iyiyse direk git yazıl bence.istanbulda bilmiyorum ama izmir ve ıspartada en iyi dil kursu a.k. miş.ıspartada kesin a.ak de izmirdede öyle duydum.
  • Ok kararımı verdim a.k.
  • Ankarada bahçeli şubesi var bende gitmeyi düşünüyorum

2,5ay 540 ytl bizim burda
  • Bende gitmeyi düşünüyorum ortalama bi kur fiyatları ne kadar?
  • bizim orda 640 ytl bir kur.
    ayrıca 2 kur kayıt yaptırana 1 kur bedava veye 1 kur ingilterede bedava..
    ayrıca 2. bir dil %80 indirimli yani 160 ytl civarı..
    bence cok makul...
  • Amerikan kültür kursları farklı farklı.. Bende ilgileniyorum
    şu aralar ama kararsızım. İzmir Karşıyaka daki Amerikan
    Kültür, Montrö deki Tad Türk-Amerikan Derneği (bağımsız),
    Şirinyer deki Tad Türk-Amerikan Derneği Ankara'ya bağlı.
    (modül bazında kur atlıyor.)
    daha ayrıntılı bilgi sahibi olanlar bilgi verirlerse iyi olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Godlessfrog

hocam ben mersinde gidiyorum.Daha ilk kurdayım (A-1) ancak neredeyse sürekli ingilizce konuşturuyorlar.1-2 aya biz anlatacakmışız dersleri...Ben daha önce başka bir kursa daha gittim arasında dağlar var.Öneririm iyi bir kurs...

Edit: reklam değil kendi düşüncelerim..

Ücret ne kadar nerde birde bu kurs.
  • Ef en iyisi gibi..Yurtdışına gönderme seçenekleri de var.
  • denizli'de de var.
    kurs çok güzel, dans derside veriyorlardı galiba.
    öğrenimi de iyi. yabancı hocalar da vardı yanlış hatırlamıyorsam.
  • ankarada amerikan türk kültür dernegi var.kugulu park ta cinnah caddesi uzerinde ankarda en iyi ingilizce kursudur bunun ankarada subeleride vardir ama en iyisi dedigim yerdir ben intermedent olarak baslicam 430ytl 32saat ders
    Yurt disina yolloma imkanlarida var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 20 Ekim 2008; 19:22:56 >
  • arkadaşlar suan bu kursa kayıt olan var mı fiyatları nasıl acaba ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.