Şimdi Ara

Boğaziçi türk dİli ve edebiyatı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen psikoloji istemiyor muydun alminacığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce Türk Dili ve Edebiyatı okumak neyin kafasıdır anlamadım hiç. Türk Dili ve Edebiyatında Ankara Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Türkiye'nin en iyileridir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgin varsa düşünebilirsin,güzel bölümdür.

• mezun olunca öğretmen olursun. ona göre seç. çok fazla seçenekleri olmuyor bu bölüm mezunlarının.
  • Boğaziçini boğaziçi yapan seçmeli sistemidir. Diğer üniversitelerle karıştırmayın. Oraya Türk Dili ve Edebiyatı okumak için girip bambaşka alanlarda kendini geliştirmiş biri olarak çıkabilirsiniz.

Bölüme gelince; Sait Faik'in yaşadığı bir olayı anlatayım dostum sana. İstanbul üniversitesi edebiyat bölümüne girmiş ve ilk haftadan bağıra çağıra "bana uygurca öğretmeye çalışıyorlar" diye dışarı atmış kendini. Yani en temelden, orhun kitabelerinden, seküz yükmek, kalyanamkara ve papamkara hikayesinden başlıyorlar öğretmeye. Amaç akademisyen yetiştirmek, edebiyatçı değil. Eğer ilgin yoksa tam bir çile olabilir, hele boun gibi titiz bir üniversitede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebaz

Boğaziçini boğaziçi yapan seçmeli sistemidir. Diğer üniversitelerle karıştırmayın. Oraya Türk Dili ve Edebiyatı okumak için girip bambaşka alanlarda kendini geliştirmiş biri olarak çıkabilirsiniz.

Bölüme gelince; Sait Faik'in yaşadığı bir olayı anlatayım dostum sana. İstanbul üniversitesi edebiyat bölümüne girmiş ve ilk haftadan bağıra çağıra "bana uygurca öğretmeye çalışıyorlar" diye dışarı atmış kendini. Yani en temelden, orhun kitabelerinden, seküz yükmek, kalyanamkara ve papamkara hikayesinden başlıyorlar öğretmeye. Amaç akademisyen yetiştirmek, edebiyatçı değil. Eğer ilgin yoksa tam bir çile olabilir, hele boun gibi titiz bir üniversitede.

Istanbul Üniversitesi mi akademisyen yetiştirmek üzerine eğitim veriyo yoksa boun mu? Tam anlaşılmamis demek istediğin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kısakürek

quote:

Orijinalden alıntı: rebaz

Boğaziçini boğaziçi yapan seçmeli sistemidir. Diğer üniversitelerle karıştırmayın. Oraya Türk Dili ve Edebiyatı okumak için girip bambaşka alanlarda kendini geliştirmiş biri olarak çıkabilirsiniz.

Istanbul Üniversitesi mi akademisyen yetiştirmek üzerine eğitim veriyo yoksa boun mu? Tam anlaşılmamis demek istediğin

Genel olarak, Türk Dili ve Edebiyatı bölümü için konuşuyorum.

• Bounda Türk Dili ve Edebiyatı, güldürmeyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.