Şimdi Ara

Amerikan Güreşi FOX'ta Resmen Başlıyor. Pazartesi 23.15

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu pazartesi 23.15'te yeni bölümüyle başlıyor , sadece Smackdown verilecek. Yayın akışında program 1 saat 15 dakika gözüküyor , yani özet değil full.

http://fox.com.tr/smackdown/ buradan yanda tanıtımını izleyebilirsiniz.

En sonunda adam akıllı iş yaptı Fox.

• eurosportda vardı dun gece beyaz dan sonra izledim baya hemde kafes filan süperdi
  • Dead Man Walking..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: White Fang

eurosportda vardı dun gece beyaz dan sonra izledim baya hemde kafes filan süperdi

Euro'daki özet yayını malesef 30 dk , ardındanda Vintage Collection adı altında 80'lerin maçlarını veriyorlar. FOX'ta tam olarak verilecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

quote:

eurosportda vardı dun gece beyaz dan sonra izledim baya hemde kafes filan süperdi

Euro'daki özet yayını malesef 30 dk , ardındanda Vintage Collection adı altında 80'lerin maçlarını veriyorlar. FOX'ta tam olarak verilecek.

UnderTaker Yemişti Zamanında Triple H'i

• quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

quote:

UnderTaker Yemişti Zamanında Triple H'i

Ben izlemiyordum zaten , 2-3 sene önce izlediğimden nicki böyle koydum böyle kaldı. Görünüşe göre yeniden başlayacağım izlemeye.

İkisi de efsane ama Undertaker'in yeri başka tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.