Evet arkadaşlar bu pazartesi 23.15'te yeni bölümüyle başlıyor , sadece Smackdown verilecek. Yayın akışında program 1 saat 15 dakika gözüküyor , yani özet değil full. http://fox.com.tr/smackdown/ buradan yanda tanıtımını izleyebilirsiniz. En sonunda adam akıllı iş yaptı Fox.
quote:Orjinalden alıntı: White Fang eurosportda vardı dun gece beyaz dan sonra izledim baya hemde kafes filan süperdi Euro'daki özet yayını malesef 30 dk , ardındanda Vintage Collection adı altında 80'lerin maçlarını veriyorlar. FOX'ta tam olarak verilecek.
quote:Orjinalden alıntı: Triple H quote:Orjinalden alıntı: White Fang eurosportda vardı dun gece beyaz dan sonra izledim baya hemde kafes filan süperdi Euro'daki özet yayını malesef 30 dk , ardındanda Vintage Collection adı altında 80'lerin maçlarını veriyorlar. FOX'ta tam olarak verilecek. UnderTaker Yemişti Zamanında Triple H'i
quote:Orjinalden alıntı: ClassRouGe quote:Orjinalden alıntı: Triple H quote:Orjinalden alıntı: White Fang eurosportda vardı dun gece beyaz dan sonra izledim baya hemde kafes filan süperdi Euro'daki özet yayını malesef 30 dk , ardındanda Vintage Collection adı altında 80'lerin maçlarını veriyorlar. FOX'ta tam olarak verilecek. UnderTaker Yemişti Zamanında Triple H'i Ben izlemiyordum zaten , 2-3 sene önce izlediğimden nicki böyle koydum böyle kaldı. Görünüşe göre yeniden başlayacağım izlemeye. İkisi de efsane ama Undertaker'in yeri başka tabi.