Şimdi Ara

amerikadayim telefon alamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tcreis Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1 aydir amerikadayim , su an htc one x veya galaxy s3 den birini alacagim ama hicbir sekilde unlocked cihaz satan bi yer bulamiyorum. Tmobile da at&t de unlocked cihaz satmiyolar , samsung store varmi bilmiyorum ama varsa da yakinlarimda yok. Turkiyede olsa bir dunya telefon magazasi var teknosadan tut vatan a kadar ama burda yok , walmart bile unlocked satmiyor. Amerikada yasayan varsa veya bilgisi olan bana yardimci olursa cok sevinirim. Virginia da ikame ediyorum. Amazon veya ebay demeyin , ordan unlocked alip calistiramayanlar varmis ve kargo servisi ptt gibi atiyolar kapinin onune imza falan yok calinma riski yuksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Arkadaslar 1 aydir amerikadayim , su an htc one x veya galaxy s3 den birini alacagim ama hicbir sekilde unlocked cihaz satan bi yer bulamiyorum. Tmobile da at&t de unlocked cihaz satmiyolar , samsung store varmi bilmiyorum ama varsa da yakinlarimda yok. Turkiyede olsa bir dunya telefon magazasi var teknosadan tut vatan a kadar ama burda yok , walmart bile unlocked satmiyor. Amerikada yasayan varsa veya bilgisi olan bana yardimci olursa cok sevinirim. Virginia da ikame ediyorum. Amazon veya ebay demeyin , ordan unlocked alip calistiramayanlar varmis ve kargo servisi ptt gibi atiyolar kapinin onune imza falan yok calinma riski yuksek.

virginia da nerede
    charlottesville
    richmond
    ??

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Arkadaslar 1 aydir amerikadayim , su an htc one x veya galaxy s3 den birini alacagim ama hicbir sekilde unlocked cihaz satan bi yer bulamiyorum. Tmobile da at&t de unlocked cihaz satmiyolar , samsung store varmi bilmiyorum ama varsa da yakinlarimda yok. Turkiyede olsa bir dunya telefon magazasi var teknosadan tut vatan a kadar ama burda yok , walmart bile unlocked satmiyor. Amerikada yasayan varsa veya bilgisi olan bana yardimci olursa cok sevinirim. Virginia da ikame ediyorum. Amazon veya ebay demeyin , ordan unlocked alip calistiramayanlar varmis ve kargo servisi ptt gibi atiyolar kapinin onune imza falan yok calinma riski yuksek.

virginia da nerede
    charlottesville
    richmond
    ??

virginia beach ama 2 saat mesafede ki yerlere giderim araba var sorun olmaz , dedigin yerlerde var mi unlocked satan magazalar ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kibrista kapali olan hat
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.