Bildirim
amerikadaniste.com güvenilir mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
https://www.amerikadaniste.com/faq.aspx -
-
http://www.amerikadaniste.com/faq.aspx :
Amerika`dan neler sipariş edebilirim?
Amerikadaniste.com'la, kitaptan DVD'ye, giyim eşyalarından elektronik cihazlara, bebek giysisinden vitamin ve ilaçlara kadar her türlü ürünü evinize getirtebilirsiniz. Kargo maliyetlerini düşürmek için siparişlerinizi birleştirebilir, arkadaşlarınızla birlikte yaptığınız alışverişinizi toplu halde gönderebilirsiniz.
Amerikadaniste.com'la kimyasal malzemeler, silah, patlayıcı maddeler ve tekrar satılmak üzere ticari nitelikte ürünler ve Gümrük Müsteşarlığı'nın son genelgesinde yapılan kısıtlamalar neticesinde cep telefonları sipariş edilemez. diyor.
www.amerikadaniste.com'un anasayfasında iPhone 4 Apple Store'larda Sipariş Ver linki mevcut
Bu nasıl ikilem????
-
Parasını alıp gönderemiyoruz derler. Sonuçta sen uğraşacan :) -
quote:
Orijinalden alıntı: cembaba1992
Parasını alıp gönderemiyoruz derler. Sonuçta sen uğraşacan :)
Öyle bir şey yapacaklarını , zannetmiyorum. Sitedeki şu logo bile , ne olduklarını gösteriyor :
Sitedeyken tıklayıp , SSL sertifikalarını kontrol edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 7 Eylül 2010; 13:24:41 > -
boşa reklam çabası.. -
Merhaba sizlere birşey danısmak istiyorum aranızdawww.amerikadansiparis.com adlı siteyi kullananınız varmı 12 ay taksitle dilediğiniz ürünleri Amerikadan getirebiliriz diyorlar deneyim sahibi olan bir arkadaş arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Daha önce hiç bu tip sayfaları kullanmadım bir arkadaşım getiriyordu fakat kendisi kesin dönüş yaptığından bu sayfaları kullamak zorundayım 3D yazıcı satın almak zorundayım en kısa zamanda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saygılarımla
Ali Fırat
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X