Şimdi Ara

amerikadan xbox 360 arcade

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim arkadaşım work and travel için amerikaya gitcek.bende ondan xbox isteyeyim bari dedim.yalnız bazı aklıma takılan sorular var.
    1-xboxı burda çalıştırmak için uç değiştiririci taksak adaptöre yeterli olurmu?
    2-fw attırcam bu bana kaça patlar burada
    3-amerikdan nereden almasını önerirsiniz?
    4- bu makinalar pal ntsc-u ntsc-j diye ayrılıyormuş amerikada hangisi vardir.burda oyunculardan aldığım kopya oyunlar çalışırmı?
    5-bu aletlerin hepsi jasper mıdır?ellerinde falcon kalmış ihtimali varmıdır?
    şimdiden herkese tşkler

• araştırdım ama malesef denk gelemedim.bide sizce amerikadan getirmeye değermi 2. kolla beraber.arcade almak mantıklımı sizce sırf cdden oynuyucam.online önemli değil
  • Hocam arcade fiyatı amerika da 200 usd. yani yaklaşık 300 TL. Fw yapılması için en az 50 TL vereceksin. Konsolun Ntsc-u olacak,sadece ntsc u ve region free olanları oynayacaksın. Eh çevirici desen (hangi uçla geldiğini bilmiyorum, benim ps3 amerikadan geldi çevirici almak zorunda kaldım) 50 TL de o, etti sana şimdiden 400... Bence ne arkadaşını yor ne sen o kadar vakit bekle. Türkiye'den pal bir cihaz al. Birde dükkan garantisi falan alırsan o da yanında ekstra güzellik olur. Amerika dan alacaksa best buy lardan alabilir. Yaygınlık bakımından en kolay bulabileceği yerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

Hocam arcade fiyatı amerika da 200 usd. yani yaklaşık 300 TL. Fw yapılması için en az 50 TL vereceksin. Konsolun Ntsc-u olacak,sadece ntsc u ve region free olanları oynayacaksın. Eh çevirici desen (hangi uçla geldiğini bilmiyorum, benim ps3 amerikadan geldi çevirici almak zorunda kaldım) 50 TL de o, etti sana şimdiden 400... Bence ne arkadaşını yor ne sen o kadar vakit bekle. Türkiye'den pal bir cihaz al. Birde dükkan garantisi falan alırsan o da yanında ekstra güzellik olur. Amerika dan alacaksa best buy lardan alabilir. Yaygınlık bakımından en kolay bulabileceği yerler.

ama ordan ayrıca 1 kol daha alcam hemen hemen aynı paraya.bide uç okadar pahalımıki ben psp için almıştım 2-3 lira gibi birşeydi.ntsc-u olcak diyorsun.burda oyunculardan alcağım kopya oyunlar çalışmazmı diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

Hocam arcade fiyatı amerika da 200 usd. yani yaklaşık 300 TL. Fw yapılması için en az 50 TL vereceksin. Konsolun Ntsc-u olacak,sadece ntsc u ve region free olanları oynayacaksın. Eh çevirici desen (hangi uçla geldiğini bilmiyorum, benim ps3 amerikadan geldi çevirici almak zorunda kaldım) 50 TL de o, etti sana şimdiden 400... Bence ne arkadaşını yor ne sen o kadar vakit bekle. Türkiye'den pal bir cihaz al. Birde dükkan garantisi falan alırsan o da yanında ekstra güzellik olur. Amerika dan alacaksa best buy lardan alabilir. Yaygınlık bakımından en kolay bulabileceği yerler.

ama ordan ayrıca 1 kol daha alcam hemen hemen aynı paraya.bide uç okadar pahalımıki ben psp için almıştım 2-3 lira gibi birşeydi.ntsc-u olcak diyorsun.burda oyunculardan alcağım kopya oyunlar çalışmazmı diyorsun

Amerika dan aldığın cihaz için fiş ucu yeterli değil malesef, onların voltajı bizimkine göre değişik olduğundan voltaj dönüştürücü alman gerekiyor, oda büyük kalas gibi birşey yani küçük bir uçtan ibaret değil, 50 tl civarı birşeye bulabilirsin.

Türkiye den pal bir makina alman daha mantıklı, 400-420 tl ye sıfırı bulunuyorki fw de atıyor çoğu dükkan, 2. kol ve diğer istediğin aparatları arkadaşına amerikadan aldırabilirsin ancak makineyi burdan aldırman daha uygun olur.

Bu arada arkadaşın amerikadan refurbished xbox360 bulabilirse onuda alabilirsin, onların fiyatı 99 dolar yanlış hatırlamıyorsam.

• turkay23 şimdi gördüm mesajını dostum ama sailsofcharon açıklamış gayet güzel... Bence amerikadan getirtmek için pek mantıklı bir cihaz değil...

Oyunları oynarsın ama ntsc j ve pal oyunları oynayamazsın. Oyun konusunda bir sıkıntın olmaz gerçi, her oyunun her gölgesi bulunuyor

Voltaj çevirici gerekiyor, uç çeviriciden farklı. 110 v u 220 ye çeviren aparat gerekiyor. O çeviricide gayet takoz gibi birşey.
  • o zaman ben en iyisi burdan alayım.arkadaşlar cvplar için tşkler.bide alamanyadanda getirme ihtimalim olduğunu belirtmek isterim.ordan alsamda yine uç çeviriciydi felan lazımmı.bide ordakilerde palmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX 360 ARCADE ALINIR MI?
    8 yıl önce açıldı
    Xbox 360 oyunları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Almanya'da 170 euro dostum. Pal cihaz,herhangi bir aparata gerek olmaz. Ama dediğim gibi bence yurtdışından getirtmek için çok uygun bir cihaz değil...
  • quote:

Almanya'da 170 euro dostum. Pal cihaz,herhangi bir aparata gerek olmaz. Ama dediğim gibi bence yurtdışından getirtmek için çok uygun bir cihaz değil...

çok tşk ederim.ilgin için.tercihlerden birini değiştircem
  • Öncelikle şunu belirtiyim;
    ABD-NTSC-U
    AVRUPA(Türkiye dahil)-PAL
    ASYA-NTSC-J

Arkadaşlarında dediği gibi hemen hemen aynı fiyat, tabi orjinal takılacaksan o farklı.
    Almışken arcade değilde elite almak lazım, hdd falan alıcaksın zaten arcade alırsan.
  • 400 e arcade satılıyor ben aldım bi tane hiç uğraşma bence yurt dışından fln
  • Bence de hiç uğraşma. 400 civarı Arcade'ler satılıyor. En azından bir sorunda götüreceğn birisi olur yurt içinden alırsan.
  • Amerika'dan almayı salla. 2 sene önce ablama söyleyip getirtmiştim. Burada Abata çevirici falan alıp 11 ay kullandıktan sonra alet mefta oldu. (E73) Tamir ettirsem 3-4 ay gider dediler. Yeni pal makina aldım ve 100 kadar oyun elimde patlayacak. Gerçi aralarında region free olanlar var da gene de nerden baksan 50-60 oyun boş boş duracak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.