Şimdi Ara

Amerikadan ürün getirme (18 - 26 ekim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Amerikadan ürün getirme (18 - 26 ekim)
    Arkadaşlar
    18 ekim - 26 ekim arası Texasta olacağım. İstediğiniz ürün olursa %20 komisyon karşılığında getiriyorum . (Telefon kaydı size ait ) Ürünü elden teslim alacağım açıp deneyip tekrar magaza da paketleyecegim ya da amazon, ebay gibi bir kurumdan siz kredi kartınız ile alıp adresime gönderebilirsiniz. Tüm ürünler faturalı olacak ve fatura fiyatı üzerinden %20 komisyon alacagım . Ekstra bagaj filan ücreti yok. İstediğniz ürünü PM ile gönderebilirsniz

Daha önce yeterli alım satımı zaten yaptığım için güven problemi oalcağını sanmıyorum ama isteyenlere referanslarımı verebilirm

iyi günler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Referans sekmeniz bomboş, nasıl güvenebilir insanlar size
  • referans olarak mahocantr kullanici isimli arkadasi verebilirim forumdan fazla ticaret yapmiyorum , bu arkadas ile birkac kez on odemeli sekilde urun gondermisligim vardir.

• amazondan alınan ürünlerde de %20 verg ödüyoruz. + kargo ücreti. sizde de pek farkı olmamış açıkçası :)
  • Kargoyla gelmeme ihtimali ve kargo ile getiremedginiz urunleri hesaba katalim hocam biraz fark ediyor.Ayrica urun bavuldan calinirsa sorumluluk da bana kaliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.