Bildirim
Amerikadan toz alma imkanim var karlımı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
alınır tabiki, dolar kurundan ötürü eskisi kadar ucuza gelmese de yine türkiyeden ucuz -
Amerika da bir sürü bomba ürün varken protein tozu gibi ürünlere para mi verilir.Git syntha 6 al stayboldan 10 kat daha iyi değerleri var.İçinde kuş kadar vitargo var diye o paralar verilmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A.B.D den getirilecek o kadar güzel ürünler var ki . Elite Labs gibi mesela -
Daha önce kullanmadığım için anlamıyorum , sanırım satıcıya en natüreli neyse onu ver diyecem.
quote:
Orijinalden alıntı: Fakirinsan8
Daha önce kullanmadığım için anlamıyorum , sanırım satıcıya en natüreli neyse onu ver diyecem.
Biri elite labs demis ondan alabilirsin iyidir gayet
1.4 kg geçmediğin sürece sıkıntı olmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: 1450st
1.4 kg geçmediğin sürece sıkıntı olmuyor
Neyi anlamadım ?
1.4 kg geçmediğin sürece gümrükte sıkıntı olmuyor. bazen 1.4kg geçmesende sıkıntı olabiliyor gümrükle alakalı oda. son 3 yıldır neredeyse herşeyi abdden aldım halada almaya devam ediyorum. hatta bi kaç ürün kullanmıcagım için satışa çıkardım. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 1450st
1.4 kg geçmediğin sürece sıkıntı olmuyor
Neyi anlamadım ?
1.4 kg altı olsa da sıkıntı olabiliyor gümrük görevlisinin inisiyatifine kalmış fakat düşük bir ihtimal bu.Sen al istediğini -
Gümrükte sıkıntı olmıyacak , havayolu şirketinde çalışan abim getirecek.
quote:
Gümrükte sıkıntı olmıyacak , havayolu şirketinde çalışan abim getirecek.
yardır o zaman kardeşim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X