Şimdi Ara

Amerikadan laptop alcam Garanti meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar abd den laptoıp getirtcem fakat direk orada alışta verilen 1.yıl garanti burada geçerli olan markalar hangisi sitede vardı bi kaç yazı fakat kesin şeyler yok hep kulaktan dolma bilgiler var!!!Bi toshiba nın vared iye okudum.Hp nin var mı?Lütfen bilenler yazsın 3-4 güne aldırmam lazım şimdiden teşekkürler

• Benim bildiğim Toshiba ve Apple. HP'de öyle birşey hiç duymamıştım.. Kaynak gösteremiyorum ama bence alırken ordaki mağazalara sor sonuçta garantiyi onaylıcak olan onlar.
  • En başta aldıgın yerden soracaksın.Çünkü ürüne göre uluslararası garanti meselesi değişiyor.Dell lerde oldugunu biliyorum çünkü bende aldım...
  • ama net üzerinden alcak arkşım ona da kargoyla gelecek.kantırcı arkşım dell i ne zaman aldın.Garantiyi kullandın mı?
  • 1,5 sene önce almıştım.ABD den ben almamıştım alan arkadaş garantiyi benim üstüme türkiyeye devr etti.Ama nasıl yaptıgı konusunda hiç bir fikrim yok.Mail fealn geldi dell den .Garantiyide kullanmadım inşllah kullanmamda.Dell e mail atın veya direk orayı arayın kesin sonuç alırsınız işinizde garanti olur böylece...

Bu arada şu an dell.comda xps1530 için indirim kuponu var %30luk bulursanız işinize yarar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantırcı_1 -- 13 Ağustos 2008; 17:05:49 >
  • arklar kesin bi bilgisi olan varmı peki aranızda toshiba ve dell in amerikada alınan laptoplardagarantisinin burada da devam ettiğine dair?!?!?
  • kime aldırtıyorsan satış görevlisine sorsun o cevap verir. ama oluslararası garantisi olsa bile tr deki gibi 2 sene garanti vermezler çünkü garanti süresi yurt dışında bir yıl. bildiklerimden asus ve lenovo var uluslarası garantili.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikadan Macbook alan oldu mu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkşadaım net üzerinden alacaz o yüzden sorma gibi bir şansımız yok arasa desem zor anlaşırlar telde:S asus tan eminmisin arkadaşım var mı etrafında türkiye ye asus getirirp garantiden yararlanan?!?!Buraya gelenlere sadece 1 yıl garantivar diye biliyorum
  • dell in var vede mükemmele yakın servisi var türkiyede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.