Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Amerikadan Iphone 14 Pro Getirilir
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ödeme peşin derken ön ödememi yapacağız cihaz gelince elden verip alsak olmuyormu
ben pro max istiyorum onun fiyatı nedir
-
Pro max de gidecegim bolgede magza stogu yok hocam suan.
Kendim icin 3 adet alacagim zaten. Ekstra baskasi icin de cebimden odeme riskine girmek istemiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
-
getirebilirseniz pro max siyah istiyorum bulabilirseniz paranızı uçaktan iner inmez öderim kesinlikle ön ödeme yapmam daha önce başıma başka bir üründe bir olay geçti o sebebten
-
Hocam, kimse icin malesef cebimden odeyemem. Zorla satmiyorum ki :) almamakta ozgursunuz. Dedigin gibi pro max de stok yok zaten suan. Olsa da sarti pesin odeme. Benim yerim yurdum sirketim belli. Uc kurus icin millet mi dolandiricam
-
yeri yurdu belli çok insan gördük ama mahkeme salonlarında neyse kolay gelsin umarım aradığınız gibi bir alıcı bulursunuz
-
Ben gibi gormemissiniz o zaman. Alici aramiyorum hocam. Millete lazimsa komisyonla getiriyorum. Olay bu.
Sevgiler
-
bende pro max ıstıyorum hocam yanlız pesın odeme kımse kabul etmez ben dahıl sadece 2 adet referansıznız var mıllet nasıl guvenıp odesın ürün gelınce komısyonunla öderız sıkıntı yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNXP7SS -- 10 Eylül 2022; 13:8:45 > -
1 adet 14 Pro 128gb sipariş verildi.
-
Hocam pro max stok yok. Valla ben kimseye zorla birsey satmiyorum ki. Urun eline gecmeden para odenmiyor mu burda? Herkes pesin aliyor parayi. Sen urun satarken urunu gondereyim eline gecince odersin diyor musun? Kabul eden alir. Etmeyen almaz. Benim bir kaybim yok. Amerikaya burdan gelen parayla gitmiyorum nihayetinde :)
-
burada oncelik referanstır sen konuyu yanlıs anlamıssın anlaşırsan zaten referanslı uyeden sorun yasamazsın kolay gelsın
-
Nasıl bir alışveriş böyle. Kâr yapacaksanız kendi paranızla alacaksınız. Müşteri almazsa kaybınız olmaz telefon sizde her türlü satarsınız. Ama karşınızdaki kişi açısından düşünün yok böyle bir şey dediğinizde 30 bin çöp.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar mantiginiza yatmiyorsa almazsiniz. Ne uzattiniz ya
-
Selam hocam bana apple watch ultra getirir misiniz acaba. Fiyat ne olur. 800 usd satış fiyatı normalde. Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam, 18.500 tl e getirebilirim
-
Düz 14 fiyatları nedir acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onun vergi dahil fiyatı 890 dolar oluyor. Onu da 21.000 tl e getirebilirim.
Iphone 14 pro ile kıyaslayınca cok karlı gorunmeyebilir.
Güveni için teşekkürler
Satıcıya teşekkür ediyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Nasıl bir alışveriş böyle. Kâr yapacaksanız kendi paranızla alacaksınız. Müşteri almazsa kaybınız olmaz telefon sizde her türlü satarsınız. Ama karşınızdaki kişi açısından düşünün yok böyle bir şey dediğinizde 30 bin çöp.
|
Benzer içerikler
- true tone neden bozulur
- a2894 iphone 14 pro max hangi ülke
- a3106 iphone 15 pro max hangi ülke
- icloud açtırma fiyat
- btk geçici kayıt
- 16k televizyon
- ps4 pro ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X