Şimdi Ara

Amerikadan 8800 Ultra BFG ? EVGA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

amerikadan abim geldi ama ani bir kararla habersiz geldiği için bişi isteme fırsatım olmadı yarın geri dönüyor. Gittiğinde bana 8800 Ultra gönderecek ama BFG mi yoksa EVGA mı istemeliyim hangisi daha akıllıca olur ? garanti vs.. demeyin onları göze alıyorum

edit : bu arada fiyat önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 4 Temmuz 2007; 15:34:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Qumandan

Merhaba

amerikadan abim geldi ama ani bir kararla habersiz geldiği için bişi isteme fırsatım olmadı yarın geri dönüyor. Gittiğinde bana 8800 Ultra gönderecek ama BFG mi yoksa EVGA mı istemeliyim hangisi daha akıllıca olur ? garanti vs.. demeyin onları göze alıyorum

şahsen benim imkanım olsa EVGA yı tercih ederdim.
    EVGA 8800 Ultra Superclocked

EVGA 8800 Ultra Black Pearl

• bence evga 8800ultra superclocked
  • bende bir yandan araştırıyorumda Superclocked daha cazip geliyor su soğutma sistemim yok olmasınıda pek istemiyorum sevişemedim bir türlü su soğutma sistemi ile belki ileride olabilir,
    bu arada EVGA olacak sanırım tercihim hem daha hızlı hemde daha bir kanım ısındı
  • quote:

sevişemedim bir türlü su soğutma sistemi ile

Bence de evga
  • Benim gözüm 8800 Ultra Black Pearl'de kaldı gördüğümden beri ama Superclocked daha iyi bir seçenek
  • quote:

Orjinalden alıntı: erowerlord

Benim gözüm 8800 Ultra Black Pearl'de kaldı gördüğümden beri ama Superclocked daha iyi bir seçenek

öyle ama su soğutmalı ve benim su soğutmam yok Superclocked aldırayım ben 10 güne kadar elimde inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bencede EVGA 8800 Ultra Superclocked almalısın. Geçen hafta bende EVGA yı nasıl alırıım diyede burada başlık açmıştım ama yurt dışından getirmek problem yartabileceğinden herkez bana XFX i tavsiye etmişti. Kartın geldiğindi bize de detaylı bilgi verirsen çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: geronimo520

Bencede EVGA 8800 Ultra Superclocked almalısın. Geçen hafta bende EVGA yı nasıl alırıım diyede burada başlık açmıştım ama yurt dışından getirmek problem yartabileceğinden herkez bana XFX i tavsiye etmişti. Kartın geldiğindi bize de detaylı bilgi verirsen çok sevinirim.

bilgi veririm test sonuçlarıda eklerim de bende sorun olur dedim ama abim "sen bana bırak ben hallederim " dedi umarım fiyasko çıkmaz gelirken kendisi getirse sorun olmazdı ama gönderirken ... bakalım inşallah gelir ...
  • quote:

bilgi veririm test sonuçlarıda eklerim de bende sorun olur dedim ama abim "sen bana bırak ben hallederim " dedi umarım fiyasko çıkmaz gelirken kendisi getirse sorun olmazdı ama gönderirken ... bakalım inşallah gelir ...

İnşallah sorunsuz birşekilde kartınına kavuşursun. Bir yolunu bulsam bende kanada da ki arkadaşıma gönderticem.
  • yahu kumandan ne adamsın sanada ne bişi demeye gelmiyor :@ Asus EN8800GTX Ultra /HDTP/768M 768MB, PCI-E alacam dedim hemen abine sipariş weriyosun :)) 2 adet olsun biride benim için türkiyede yok malesef 4 gundur araştırıyorum :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: mecay2222

yahu kumandan ne adamsın sanada ne bişi demeye gelmiyor :@ Asus EN8800GTX Ultra /HDTP/768M 768MB, PCI-E alacam dedim hemen abine sipariş weriyosun :)) 2 adet olsun biride benim için türkiyede yok malesef 4 gundur araştırıyorum :))

sana yok

ciddi isen 2 tane sipariş vereyim gelsin bir sana biri bana azcık kâr eklemeyecem söz
  • Hocam madem 8800 Ultra alicaksiniz o zaman en iyisini isteyin.

XFX 8800 Ultra XXX Edition
  • quote:

Merhaba

Ultra ya boşuna para verme derim al bir tane XFX 8800GTX fazlasıyla yeter ultranın sadece saat hızları farklı diğer bütün özelllikleri aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 4 Temmuz 2007; 22:39:00 >
  • http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127288

MSI NX8800Ultra-T2D768E-HD-OC

En iyi seçenek bu gibi. hem fiyatı uygun hemde en yüksek saat hızları
  • bu evgayı ısvıcrede bulabılırmıyız
  • bence markaya takılmaya gerek yok, sonuçta 8800ultradan bahsediyoruz o.c en zevkli kısmı al bitane default hızlarda sonra kendin o.c yapıp burda bolca test yayınlarsın, şu forumumuzda kartın kralının testini görmüş olur biara fx57 8800ultra testi yayınlayacaktı ortaya bi heber atmıştı ama balon oldu heralde
  • kart elime geçer geçmez işten kaytarıp hem vista hem xp altında test yapıp forumda paylaşacağım
  • quote:

kart elime geçer geçmez işten kaytarıp hem vista hem xp altında test yapıp forumda paylaşacağım

• XFX 8800 Ultra XXX Bu kart hava soğutmalı en iyi 8800 Ultra diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.