Şimdi Ara

Amerikadan 3Gs Alıcam Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir akrabam amerikaya gidicek bende Iphone aldırmak istiyorum.Bir kaç sorum var;

1-Sitesinde Apple Store larda 299$ olduğu yazıyor eğer fiyat bu ise çok cazip geldi.Fiyat kesinmidir?
    2-Getirttikten sonra kırma işlemleri çok sıkıntı yaratıyormu?
    3-Hiç kırdırma işine girmesemde kayıt yaptırsam olurmu?
    4-Kayıt yaptırmak için neler yapmam lazım
    Cevaplayan herkeze şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 19 Mart 2010; 0:51:55 >

• Sayin ReoxTR,

iPhone Amerika'da $299 ama Turkiye'de Bedava, bence Turkiye'den alin.

Kirdirma yapmadan AT&T ile kullanirsiniz cok rahat bir sekilde.

Kayit icin son 1 icinde Turkiye'ye giris damgasi, 5YTL ve telefonun IMEI si lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knightfall

Sayin ReoxTR,

iPhone Amerika'da $299 ama Turkiye'de Bedava, bence Turkiye'den alin.

Kirdirma yapmadan AT&T ile kullanirsiniz cok rahat bir sekilde.

Kayit icin son 1 icinde Turkiye'ye giris damgasi, 5YTL ve telefonun IMEI si lazim

Hocam tam anlayamadım dediklerinizi çok yakın olduğum bir konu değil bunlar.İnternette gördüm 299$ kontratlı satış fiyatı deniyor ancak apple ın sitesinde 299$ kredi kartı tek çekim diyor yani apple store larda.Bu aleti kontratsız şekilde 299$ alabilirmiyim?Birde telefonu kayıt ettirdikten sonra kırdırmakta gerekiyormu?Okuduklarıma göre her yeni update ile sim koruması tekrar geliyormuş kafam karıştı açıkçası

• dstum amerikadan 3 adet iphone 3gs aldım (biri 32 gb digerleri 16 gb)

kontratsız en rahat sekilde alabilecegin yer bestbuy magazaları su ana kadar baska bi yer duymadım kontratsız sıfır iphone satan..

fakat bestbuy ya da baska bir elektronik magazasından online olarak sıfır ya da refurbish iphone alamıyorsun bir yakının ya da sen amerikadaysan magazaya gidip alman gerek

3gs 16 gb ın tax (vergi) dahil fiyatı 650 dolar civarı

3gs 32 gb da 750 dolar civarı

ama bu cihazların hepsi at&t kilitli oldugu icin baska hatlarla kullanmak icin getirdiginde kırman ya da kırdırman lazım

fakat su an yurtdısından 3gs getirenlerin en buyuk sorunu seri numarası 39 dan yuksek cihazların jailbreak yapıldıktan sonra acılıp kapanırken pc ye ihtiyac duyması (ki su anda sıfır ve seri no su 39 dan kucuk bi cihaz bulman imkansız)

bir de cihaz 3.1.3 surumundeyse sanırım daha unlock u cıkmadı.. onu da bekleyeceksin..

kayıt yaptırman ıcın 6 ay icinde (burayı tam hatırlamıyorum daha erken de olabilir) yurtdısına cıkıs yapmıs bi pasaport a ihtiyacın var tabi bu pasaport a son iki yıl icerisinde baska bi cihaz icin kayıt yaptırılmamıs olmalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

dstum amerikadan 3 adet iphone 3gs aldım (biri 32 gb digerleri 16 gb)

kontratsız en rahat sekilde alabilecegin yer bestbuy magazaları su ana kadar baska bi yer duymadım kontratsız sıfır iphone satan..

fakat bestbuy ya da baska bir elektronik magazasından online olarak sıfır ya da refurbish iphone alamıyorsun bir yakının ya da sen amerikadaysan magazaya gidip alman gerek

3gs 16 gb ın tax (vergi) dahil fiyatı 650 dolar civarı

3gs 32 gb da 750 dolar civarı

ama bu cihazların hepsi at&t kilitli oldugu icin baska hatlarla kullanmak icin getirdiginde kırman ya da kırdırman lazım

fakat su an yurtdısından 3gs getirenlerin en buyuk sorunu seri numarası 39 dan yuksek cihazların jailbreak yapıldıktan sonra acılıp kapanırken pc ye ihtiyac duyması (ki su anda sıfır ve seri no su 39 dan kucuk bi cihaz bulman imkansız)

bir de cihaz 3.1.3 surumundeyse sanırım daha unlock u cıkmadı.. onu da bekleyeceksin..

kayıt yaptırman ıcın 6 ay icinde (burayı tam hatırlamıyorum daha erken de olabilir) yurtdısına cıkıs yapmıs bi pasaport a ihtiyacın var tabi bu pasaport a son iki yıl icerisinde baska bi cihaz icin kayıt yaptırılmamıs olmalı..

Hocam sitesinde amerika apple store larda 299 $ diyor o fiyat nedir peki?Telefonu kayıtettirsem yetmiyormu?İlla kırdırmakmı lazım? kayıt ettirdikten sonra burdaki hatlarla çalışmazmı?Acil cevap bekleniyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 19 Mart 2010; 16:59:12 >

• Kayıt ettirsen bile buradaki hatlarla çalışmaz ( bazı ülkelerde satılan iphone'lar sim kilitsiz olabiliyor, istediğin hatla kullanabiliyosun Türkiye'deki gibi )...Sim Kilitli gelirse kırman gerekir, Sitesinde yazan 299$ kontratlı fiyatıdır, peşin olarak 650 dolar civarında alabilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.