Bildirim
Amerikada Seyahat Yapmak İstiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bankta felan mı yatmayı düşünüyorsunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: iAlpin
Bankta felan mı yatmayı düşünüyorsunuz
Otelde -
13.452 dolar -
quote:
Orijinalden alıntı: celo55
13.452 dolar
tüh be 13.451 dolar vardı -
quote:
13.452 dolar
O değilde dün açılmış izlanda konusu daha vardı onada yorum yapmıştın 2 sekme açtım bi sekmede benim konum vardı diğer sekmede o tam senin yorumunu gördüm okudum 2 saniye sonra bildirim geldi sen benim konuma yorum yapmışsın tesadüfe bak -
quote:
Orijinalden alıntı: Jrparazit0
quote:
13.452 dolar
O değilde dün açılmış izlanda konusu daha vardı onada yorum yapmıştın 2 sekme açtım bi sekmede benim konum vardı diğer sekmede o tam senin yorumunu gördüm okudum 2 saniye sonra bildirim geldi sen benim konuma yorum yapmışsın tesadüfe bak
Kader bize bir mesaj yollamış olabilir tanışmalıyız -
quote:
quote:
quote:
13.452 dolar
O değilde dün açılmış izlanda konusu daha vardı onada yorum yapmıştın 2 sekme açtım bi sekmede benim konum vardı diğer sekmede o tam senin yorumunu gördüm okudum 2 saniye sonra bildirim geldi sen benim konuma yorum yapmışsın tesadüfe bak
Kader bize bir mesaj yollamış olabilir tanışmalıyız
Tanışalım
-
10 dolar yeter. -
Otelin geceligi 100 dolar civari desen, 1100 dolar civarina gidis donus alirsin erken yaparsan rezervasyon. Eglence yiyecekte 700-800 dolar tutar. Toplam : 2500-3000 dolar arasina 1 hafta takilirsin. Vize ve pasaport ekledim cunku fiyatlari hatirlamiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Outsider
Otelin geceligi 100 dolar civari desen, 1100 dolar civarina gidis donus alirsin erken yaparsan rezervasyon. Eglence yiyecekte 700-800 dolar tutar. Toplam : 2500-3000 dolar arasina 1 hafta takilirsin. Vize ve pasaport ekledim cunku fiyatlari hatirlamiyorum
Eger bu doğruysa gayet uygun, sonuçta oraya anlık olarak gitmez bir insan. Ömrünün sonuna kadar hatırlar 1 haftada ne yaptığını bile. -
quote:
quote:
Eger bu doğruysa gayet uygun, sonuçta oraya anlık olarak gitmez bir insan. Ömrünün sonuna kadar hatırlar 1 haftada ne yaptığını bile.
Dogru hocam abdde yasiyorum + yilda 4 kere tr-abd arasi gitgel yapiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Eger bu doğruysa gayet uygun, sonuçta oraya anlık olarak gitmez bir insan. Ömrünün sonuna kadar hatırlar 1 haftada ne yaptığını bile.
Dogru hocam abdde yasiyorum + yilda 4 kere tr-abd arasi gitgel yapiyorum
oo pm gelde beni biraz aydınlat ozaman
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X