Şimdi Ara

Amerikada Seyahat Yapmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi, gidersem 1 hafta kalmayı düşünüyorum. Gidiş & Dönüş, Vize, Pasaport, Yemek & Yiyecek & Gezi & Eğlence toplam ne kadar tutar bilgisi olanlar veya gidip gelenler yardımcı olabilir mi?

• Bankta felan mı yatmayı düşünüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: iAlpin

Bankta felan mı yatmayı düşünüyorsunuz

Otelde
  • 13.452 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: celo55

13.452 dolar

tüh be 13.451 dolar vardı
  • quote:

13.452 dolar

O değilde dün açılmış izlanda konusu daha vardı onada yorum yapmıştın 2 sekme açtım bi sekmede benim konum vardı diğer sekmede o tam senin yorumunu gördüm okudum 2 saniye sonra bildirim geldi sen benim konuma yorum yapmışsın tesadüfe bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jrparazit0

quote:

13.452 dolar

O değilde dün açılmış izlanda konusu daha vardı onada yorum yapmıştın 2 sekme açtım bi sekmede benim konum vardı diğer sekmede o tam senin yorumunu gördüm okudum 2 saniye sonra bildirim geldi sen benim konuma yorum yapmışsın tesadüfe bak

Kader bize bir mesaj yollamış olabilir tanışmalıyız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

13.452 dolar

Kader bize bir mesaj yollamış olabilir tanışmalıyız

Tanışalım

• 10 dolar yeter.
  • Otelin geceligi 100 dolar civari desen, 1100 dolar civarina gidis donus alirsin erken yaparsan rezervasyon. Eglence yiyecekte 700-800 dolar tutar. Toplam : 2500-3000 dolar arasina 1 hafta takilirsin. Vize ve pasaport ekledim cunku fiyatlari hatirlamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outsider

Otelin geceligi 100 dolar civari desen, 1100 dolar civarina gidis donus alirsin erken yaparsan rezervasyon. Eglence yiyecekte 700-800 dolar tutar. Toplam : 2500-3000 dolar arasina 1 hafta takilirsin. Vize ve pasaport ekledim cunku fiyatlari hatirlamiyorum

Eger bu doğruysa gayet uygun, sonuçta oraya anlık olarak gitmez bir insan. Ömrünün sonuna kadar hatırlar 1 haftada ne yaptığını bile.
  • quote:

quote:

Otelin geceligi 100 dolar civari desen, 1100 dolar civarina gidis donus alirsin erken yaparsan rezervasyon. Eglence yiyecekte 700-800 dolar tutar. Toplam : 2500-3000 dolar arasina 1 hafta takilirsin. Vize ve pasaport ekledim cunku fiyatlari hatirlamiyorum

Eger bu doğruysa gayet uygun, sonuçta oraya anlık olarak gitmez bir insan. Ömrünün sonuna kadar hatırlar 1 haftada ne yaptığını bile.

Dogru hocam abdde yasiyorum + yilda 4 kere tr-abd arasi gitgel yapiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Dogru hocam abdde yasiyorum + yilda 4 kere tr-abd arasi gitgel yapiyorum

oo pm gelde beni biraz aydınlat ozaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.