Şimdi Ara

Amerika Volkswagen'den geri çağırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volkswagen, Amerika’daki 189.000 Tiguan’ı geri çağırıyor.

Amerika Volkswagen'den geri çağırma

Yapılan açıklamaya göre; donmaya karşı önlem içeren yakıtlar, sıcak bölgelerde veya yüksek sıcaklık zamanlarında depo içerisinde yüksek buhar basıncına ulaşıyor. Bu yüksek buhar basıncı da; 2009-2014 arasında üretilen Tiguan’ların yakıt sisteminde baloncukların oluşmasına sebebiyet veriyor.

Oluşan bu baloncukların; yakıt pompası performansını ve yakıt püskürtme basıncını azaltabileceği ve bu sebeple motorda teklemeye yol açacağı, hatta motoru istemdışı durdurarak kazalara bile sebep olabileceği açıklandı

Bu arızaya sahip araçların, 151.389′u Amerika’da satılırken 38.101′i de Kanada’da bulunuyor. Verilen bilgiye göre; diğer pazarlarda satılan Tiguan’larda böyle bir hata söz konusu değil.

http://yarimdebriyaj.com/haber/volkswagen-amerikadaki-189-000-tiguani-geri-cagiriyor/

• Bir dh klasigide benden gelsin.

Buralar karisir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 11 Ağustos 2014; 17:21:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Bir dh klasigide benden gelsin.

Buralar karisir.

Kan çıkar

• Ben vw sevmem ama dürüst bir şekilde şunu söyleyeyim: Bir markanın arıza ihtimaliyle araç çağırması o markanın sorumluluk anlayışını gösterir. Yani bu iyi bişeydir.

• macropolo kullanıcısına yanıt
    Şu firmalar birde türkiyede geri çağırsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Ben vw sevmem ama dürüst bir şekilde şunu söyleyeyim: Bir markanın arıza ihtimaliyle araç çağırması o markanın sorumluluk anlayışını gösterir. Yani bu iyi bişeydir.

Amerika'da isterse sorumlu olmasın :)

Toyota sorumlu olmadı, milyonlarca dolar tazminata mahkum edildi.

• En cok satma olayi kesinlikle yatti bu sene.

Ama hakkettin vosvos.

Bu bastan savma muhendislikle boyle olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Şu firmalar birde türkiyede geri çağırsa.

3. dünya ülkesi olarak görüyorlar bizi.
  • Geri cagırma doğru, guzel bir sey ama mevcut sıkıntınınn sadece abd versiyonlarinda olduguna inanmıyorum. Abd de satislar dusunce toyotaya mi ozendiler ne yaptilar

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Geri cagırma doğru, guzel bir sey ama mevcut sıkıntınınn sadece abd versiyonlarinda olduguna inanmıyorum. Abd de satislar dusunce toyotaya mi ozendiler ne yaptilar

O konu benim de kafama takıldı. Avrupa veya Asya'da aynı motorla satılan Tiguan'larda farklı bir yakıt sistemi mi kullanılıyor acaba?
  • Amerikada öttürürler adamı yiyorsa çağırmasin

Nedense tüm markalarin sorunları da Amerikada ortaya çıkıyor ! vw Amerikada yine hüsrana ugrayacak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disconnectus_Erectus -- 11 Ağustos 2014; 21:54:49 >
  • Çok fena dejavu oldum be konuyu okurken

• 2000li yillarda subaru amerikaya ayri avrupaya ayri motor uretip gonderiyordu avrupa modellerinin alasimlari daha saglam ve kalin oluyordu(avrupada lpg kullaniminin fazla olmasindan dolayi) acaba bunlarda ayni mantik mi bilemem

• Kullanıcı hatası değil miymiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Geri cagırma doğru, guzel bir sey ama mevcut sıkıntınınn sadece abd versiyonlarinda olduguna inanmıyorum. Abd de satislar dusunce toyotaya mi ozendiler ne yaptilar

O konu benim de kafama takıldı. Avrupa veya Asya'da aynı motorla satılan Tiguan'larda farklı bir yakıt sistemi mi kullanılıyor acaba?

Avrupa ve asyayi bilmem ama bizim ulkedekiler 5 TL lık benzine 4.5 Tl lik mazota gore ayarli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 11 Ağustos 2014; 21:26:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

quote:

quote:

Avrupa ve asyayi bilmem ama bizim ulkedekiler 5 TL lık benzine 4.5 Tl lik mazota gore ayarli

Aynen, aşağısını yakmaya tenezzül etmiyor

• Doğuş oto daima sorunsuz araçları ithal eder.Fabrikasyon hata asla olmaz, hata varsa kullanıcıdadır. Serviste müşterinin niyetini okuyup "iyi niyetli" olduğunuza kanaat getirilerse indirim yaparlar.
  • Yalan yanlis bilgi olabilir

Abd de satilan yakitlarda bir miktar etanol varmis diye duydum.Bu da yakit sistemindeki elemanlara zarar veriyormus

Dedigim gibi emin degilim

• insanlari yalan yanlis bilgilendirmeyin kullanici hatasidir o vw hata yapar mi ?
    sacma sapan konular aciyorsunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Ben vw sevmem ama dürüst bir şekilde şunu söyleyeyim: Bir markanın arıza ihtimaliyle araç çağırması o markanın sorumluluk anlayışını gösterir. Yani bu iyi bişeydir.

Amerika'da isterse sorumlu olmasın :)

Toyota sorumlu olmadı, milyonlarca dolar tazminata mahkum edildi.

Toyota sorumlu oldu ve mahkeme ani hızlanma sorununu paspas takılmasında bulup beraat kararı vermesine rağmen insanları madur etmemek için o parayı cebinden ödedi çünkü bikaç milyon dolar bi otomobil devi için küçük bir meblağdır ama itibar satın alınamaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.