Şimdi Ara

Amerika'nın gizli üssü (51.Bölge)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
36
Favori
12.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle konuya dalga amaçlı bakan, "ok, tmm, he he" vb. diyen herkes şikayet edilecektir. "Saçma buluyorum" diyebilirler trollemeye gerek yok. Bu olayın ne olduğu vb. bilinmez ben sadece bilgilendirme amaçlı yazdım burda yazılanlara katıldığım veyahut bu videolara inandığım yazmıyor. Sokağınız, okulunuz, işiniz dışında beyin kapasitenizin yetmediği işlere "buna mı inanıyosun, ok, tmm" gibi boş yorum atarak kendinizi sadece 13 yaşında bir çocuk olarak gösteriyorsunuz.

Çoğunuz bu bölgeyi biliyordur, Amerika'nın uzaylılar üzerinde araştırma yaptığı, UFO tarzında uzay aletlerini incelediği öne sürülen, ama dışardan bakılınca bomboş arazi olan biryer. Yetkililer buranın bir havasahası olduğunu söylüyorlar. Çok farklı teoriler mevcut tabiikide, altında koskocaman bir merkez olduğu gibi.

En garip olanı ise buranın Pentagon'dan bile daha sıkı korunması. Yaklaşık 75kmkare büyüklüğünde bir alan, ve kimse yaklaştırılmıyor. 50km yaklaştığınızda uyarı, binlerce dolar para cezası alıyorsunuz. Ve burdaki askerlerin öldürme yetkiside mevcut. Neden bu denli sıkı korunur bilinmiyor.

GTA San Andreas oyununda da vardır hatırlarsanız. Bölgeye yaklaştığınız anda füzeler ateşleniyordu.

İşte bir arkadaşımız GTA'da 51. bölgeye girmiş. Video çekmiş, en ayrıntılı bu olduğundan bunu koyuyorum. GTA'da bölgenin ismi 69. bölge diye geçer çünkü GTA herşeyi değiştirir, hiçbirzaman orjinal ismini koymaz.

1940 yılında bir uzaylının incelenme videosu, bu videoyu paylaşanın ise, UFO düştüğü zaman orduda çalışan bir kameraman olarak biliniyor, görüntüler ne denli doğrudur bilinmez. Bu görüntüler 1980 civarı, kameraman tarafından medyaya verilmiştir.

Video :

1940 yıllarında 51. bölgede çalışan ordu kameramanın çektiği ve medyaya yaydığı, doğruluğu bilinmeyen video. Görevliler uzaylıyı inceliyor :

Bir programa telefonla bağlanan 51. bölge çalışanının konuşması :

UFO Avcıları : 51. bölge keşfediliyor :

Ne denli doğrudur bilinmez ama Amerika' bu kadar gizli tutuyorsa birşeyler vardır bence. Ki zaten Rusya'nın bile bu kadar üstüne gittiği yer, ısrarla uydudan fotoğraflarını çekip medyaya dağıttığı yer.

Bu olaylara ve orda çalışıp emekli olmuş bilim adamlarını açıklamalarına bakılırsa, uzaylıların (!) teknolojisi bizden yüzyıllarca ileride.

Diğer konumuda takip etmek isteyenler bakabilirler :

LQP-79 Gerçek Zombi Virüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekheR -- 9 Ocak 2014; 2:44:01 >

• Hep Amerikanın oyunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gizli belgeleri mi açıkladın ne yaptın söyle çabuk

• Bi yerde okumuştum videodaki süngerden yapılmış. nedeni ise, 1950 yapımı (Filmin adını unuttum) Filmi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapmayaww.d -- 8 Ocak 2014; 20:18:17 >
  • Bilgilendirme amacı açtım konuyu ama gereksiz yorumlar atmak yaşınızı ve zekanızı gösteriyor.

Zaten çoğu kişi veya yeni öğrenenler araştırma vb. yaparlar, ben kendim yazdım yoksa daha birsürü videolar mevcut.

Şikayet edildiniz iyi günler.
  • Paul filminde herşey detaylıca açıklanıyor gereksiz konu

• kıskanıyorum şu amerikayı türkiyede neden yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopol21

Bi yerde okumuştum videodaki süngerden yapılmış. nedeni ise, 1950 yapımı (Filmin adını unuttum) Filmi için

Gerçek olsa zaten gerçektir diye açıklamalarını bekleyemezsin

• Haftalık açılan 51. Bölge konusuna hoşgeldiniz. Sıradaki konumuz, Forumdaki Keçiörenliler.
  • Bende oraya "neden bu kadar sıkı korunuyor bilinmez" yazdım zaten kesin orda birşey vardır yazmadım ama bazı gerzek arkadaşlarımız boşboş konuşuyorlar, hayatta yaşama amaçları herşeyi yalanlamak dalga geçmek.

Milyarlarca gezegenin bulunduğu şu evrende Marstan ötesine gidemedik daha, bizden daha gelişmiş canlılar olmadığı ne malum ? Sorsan hiçbiri araştırma yapmaz anca işleri dalga.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekheR -- 8 Ocak 2014; 20:43:16 >
  • la bi bitmediniz ha.
  •  Amerika'nın gizli üssü (51.Bölge)

GTA'daki alan.

İlgimi çeken bir yer doğrusu. Hiç bir yerdede ayrıntılı bilgi yok. Videolar falan olsada bu alan hakkında bilgi okumak daha çok hoşuma gidiyo. Videoların gerçeklik payı varmış gibi gelmiyor bana. (Kendi görüşüm) sonuç olarak bu kadar gizli tutulan yerden videolar çıkıpta youtube'da dolanmaz bence. GTA oyununda çok gidip araştırmıştım. Orada bile çok gizemli

• TM
  • Uzaktan kumandalı kameralı uçakla çekin.
  • Sen şimdi o videoya inandın demi

• quote:

Orijinalden alıntı: Balıklama Dalan Adam

Uzaktan kumandalı kameralı uçakla çekin.

Tabi canım o bölgede sinyal bozucu yok zaten.Hatta uçaksavar tarzı askeri korumalarda yok giren cismi yok edemeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

GTA'daki alan.

İlgimi çeken bir yer doğrusu. Hiç bir yerdede ayrıntılı bilgi yok. Videolar falan olsada bu alan hakkında bilgi okumak daha çok hoşuma gidiyo. Videoların gerçeklik payı varmış gibi gelmiyor bana. (Kendi görüşüm) sonuç olarak bu kadar gizli tutulan yerden videolar çıkıpta youtube'da dolanmaz bence. GTA oyununda çok gidip araştırmıştım. Orada bile çok gizemli

Öncelikle yorumun için teşekkürler bunca gereksizin arasında bi düzgün yorum yapan sensin.

Şöyle diyim bu video ordunun bir tarım alanına düşen UFO (!) gibi birşeyi incelemek için gitmiş. Daha sonra tüm parçaları vb. toplamışlar ve ordu kameramanı ile bu yaratığı incelemişler. Kameraman ise bunların kopyasını almış, ve medyaya yaklaşık 40 yıl sonra vermiş. Öldürülmemek için sürekli programlara çıkmış. Daha birçok video mevcut konuya ekleyeceğim, şu gereksiz arkadaşlarımızda yavaş yavaş ban yesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekheR -- 8 Ocak 2014; 21:13:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Trevor Reznik

Sen şimdi o videoya inandın demi

Allah'ın akıllısı inandımmı dedim internette dolaşan videoyu paylaştım, siz az gözünüzü açın bakın etrafınıza yaşadığınız sokak dışındada yaşam var, bu yaşam belkide bunlar yakında hayatını etkileyecek.

Az düzgün oku ben bilgilendirme amaçlı açmıştım, orda "bende bu videoya katılıyorum" yazmışmıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekheR -- 8 Ocak 2014; 21:12:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MekheR

quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

GTA'daki alan.

Öncelikle yorumun için teşekkürler bunca salağın arasında bi düzgün yorum yapan sensin.

Şöyle diyim bu video ordunun bir tarım alanına düşen UFO (!) gibi birşeyi incelemek için gitmiş. Daha sonra tüm parçaları vb. toplamışlar ve ordu kameramanı ile bu yaratığı incelemişler. Kameraman ise bunların kopyasını almış, ve medyaya yaklaşık 40 yıl sonra vermiş. Öldürülmemek için sürekli programlara çıkmış. Daha birçok video mevcut konuya ekleyeceğim, şu gereksiz arkadaşlarımızda yavaş yavaş ban yesin.

Anladım hocam. Siz sakinliğinizi korudukça konuyu baltalayanlar ceza alması muhtemel. Fakat haklıyken haksız duruma düşmeyin. Sinirlerinize hakim olun. Paylaşımınız güzel benim ilgimi çekti doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MekheR

quote:

Orijinalden alıntı: Trevor Reznik

Sen şimdi o videoya inandın demi

Allah'ın akıllısı inandımmı dedim internette dolaşan videoyu paylaştım, lan siz az gözünüzü açın bakın etrafınıza yaşadığınız sokak dışındada yaşam var, bu yaşam belkide bunlar yakında hayatını etkileyecek.

Az düzgün oku ben bilgilendirme amaçlı açmıştım, orda "bende bu videoya katılıyorum" yazmışmıyım ?

senin beynini yıkamış bu amerikanın oyunları ilerizekalı arkadaşım. hala bu amerikanın uzaylı saçmalıklarına inanan yok sanıyodum. videoyu paylaştığına göre inanıyosun bu otopsi saçmalığına. bak 2 yıl sonra bi uzaylı istilası olcak amerikada tüm dünyayı bu uzaylılardan kurtaracak.Dikkat edersen bütün filmler bu senaryonun üstüne yazılıyor.Yani asıl senin hayatını etkileyecek olayları görmen için böyle rüyalardan uyanman lazım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.