Şimdi Ara

???? AMERİKA hakkında sorular ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar amerikaya 2 ay icerisine eğitim amacli gidecegim . Bu benim ilk yurtdışı deneyimim olcak ve daha

once amerikaya gitmis illa ki bir kac kisi forumda vardir . Bu hususta bir kac sorum olcak kendilerine ...

1. THY ile ucusta goturulebilcek agirlik ve valiz sayısı kactır ? ( 2 şer valiz 23 kg agırlık dıye bılıyorum, bu agırlıklarda esneme oluyor mu ? )

2. Amerika da hangi sehirleri onerirsiniz gelismislik /maddi / iklim / suc orani olarak ?

3. Burda goturulcekler icerisinde kesinlikle şunu yanınzda getirin dediginiz biseyler var mı ?

4. Barinma olarak ne tavsiye edersiniz ?

5. Cebimizde nekdr miktarda parayla gelmemizi onerirsiniz ? Ayrıyetten turkıye abd arasında para transferı ıcın ne onerirsiniz ?

Şimdilik aklıma bu sorular geldi . Cvp verirseniz sevinirim..

• eğitim amaçlı dediğini açar mısın ? yüksek lisans doktora lisans vs ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

eğitim amaçlı dediğini açar mısın ? yüksek lisans doktora lisans vs ..

ılk olarak yabancı dıl egıtımı sonrasında master yapıcam .
  • merhabalar 2010 yılında work and travel programıyla Amerikaya gittim yaklaşık 3 ay kaldım anladığım kadarıyla önce dil okulu sonra master yapmayı düşünüyorsunuz öncelikle benim gözlemlediğim her eyaletin farklı yönleri olabiliyor kültürü halkı grupları vs bu sizin beklentilerinizle alakalı bir durum ayrıca maddi durum vs biraz ön plana çıkıyor eyaletten eyalete okuldan okula master yaparken çalışabilir misiniz bilemem ama dil okulunda bence çalışmayı düşünebilirsiniz siz sorun bende izlenimlerimi ve tecrübelerimi paylaşayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.