Şimdi Ara

Amerika'dan uygun fiyata iphone 7/7 plus - 3 kasim a kadar siparis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amerika'ya kisa bi tatil programim var 9 Kasim'da Istanbul'da olacagim insallah. isteyene uygun fiyatli sekilde iphone 7/7plus getirebilirim ancak fazla adet getiremiyorum bildiginiz gibi. isteyen icin istedigi sim free model, kayitsiz sekliyle kapali kutu istanbuldan elden teslim ya da hernereye isterse alici odemeli kargo 9 Kasim'da. fiyatlari da soyle hesaplayabilirsiniz:

modelin fiyati + %10 vergi + 100 USD

yani ornegin 649 dolarlik en base model icin fiyat 815 USD,

dolar olarak odemeyi almam gerekiyor yani turk lirasi da verseniz benim dolara cevirecegimi dusunerek dolar satin alma kuru uzerinden hesaplayin lutfen. baska bir sey isteyen olursa isteyebilir, getiririm problem degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vo0O -- 29 Ekim 2016; 18:06:16 >

• vergiyi geri verecek misiniz Türkiye'ye geçtikten sonra?
  • CyeD kullanıcısına yanıt
    amerikada tax ı geri alamıyoruz diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben vergiyi alamayacagim cogu eyalette vergi iadesi soz konusu degil avrupa gibi degil malesef. en kotu ihtimalle 450-500 lira daha uyguna geliyor size pasaport kaydi dahil. ust modellerde fark daha fazla gibi
  • İki model var aslinda bu iki model icin kendi fiyatlarini yazarsan talipli olanlar da rahat ederler
  • thedoctor1907 T kullanıcısına yanıt
    hangi iki model hocam ? bi de kendi fiyatlari derken nasil yani ?
  • İki modelden kastim iphone7 ve iphone 7 plus hocam kendi fiyatlarindan kastim da alacak olduğun yeri bilmedigimiz icin algisini vergisini de dolayisiyla bilmiyoruz alacak getirecek olan da sen oldugundan isin daha seffaf olmasi acisindan bunu dile getirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thedoctor1907 T kullanıcısına yanıt
    chicago apple store hocam. ne tur bi seffaflik guven gereksinimi duyarsaniz karsilayabilirim, parasini da istanbuldan elden teslim aldiginizda alabilirim problem degil yeter ki siz de ayni guveni verin :)
  • Hocam iphone 7 plus mat siyah 128 gb getiris fiyatinizi bana ozelden yazarmisiniz

• Merhaba,

7 mat siyah 64 gb ve 7 plus 128 gb mat siyah fiyatları nedir. özelden konuşalım müsaitseniz dönüş ne zaman?
  • Jojolatte kullanıcısına yanıt
    9 kasimda istanbuldayim hayirlisiyla.
  • Garantili mi hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theismailarsln55

Garantili mi hocam

hocam forumda kullanicilar klubunde bi arkadas turkiyede garantisi gecen modeli yazmisti ona gore soracagim, ama bence gecer garantisi hepsinin cdma ve gsm sebeke secenekleri var cdma amerika geneli, gsm avrupa, sim free ler de avrupa muhtemelen model numarasi buna gore belirlenmistir.
  • Vo0O V kullanıcısına yanıt
    Avrupa versiyonu A1778 ve A1784 sanırım.
  • Apple değil de başka telefon getiremez misiniz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: SumbulzadeVehbiEfendi

Apple değil de başka telefon getiremez misiniz hocam?

hocam forumda kullanicilar klubunde bi arkadas turkiyede garantisi gecen modeli yazmisti ona gore soracagim, ama bence gecer garantisi hepsinin cdma ve gsm sebeke secenekleri var cdma amerika geneli, gsm avrupa, sim free ler de avrupa muhtemelen model numarasi buna gore belirlenmistir.

getiririm tabi hocam farketmez, sadece telefon da degil notebook falan da getirebilirim.
  • ABD'den alınan iPhone 7 için A1778, iPhone 7 Plus icin A1784 model kodlu GSM cihazların garantisi Türkiye'de geçerli. Cihazın sim free olması şart değil (ki şu anda mevcut değil), full price/unlocked olarak alınması yeterli. İçindeki AT&T/T-Mobile SIM kartı çıkarıp kendi SIM kartınla etkinleştirmelisin. Bu durum ABD çıkışlı LL/A parça nolu cihazlara özel.

NOT: Alintidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theismailarsln55

ABD'den alınan iPhone 7 için A1778, iPhone 7 Plus icin A1784 model kodlu GSM cihazların garantisi Türkiye'de geçerli. Cihazın sim free olması şart değil (ki şu anda mevcut değil), full price/unlocked olarak alınması yeterli. İçindeki AT&T/T-Mobile SIM kartı çıkarıp kendi SIM kartınla etkinleştirmelisin. Bu durum ABD çıkışlı LL/A parça nolu cihazlara özel.

NOT: Alintidir.

isteyen icin bu cihazdan almaya calisacagim
  • Hocam İ7 128/256gb gold için pm

• 6s plus ne kadar olur acaba?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.