Şimdi Ara

Amerika'dan siparisi olan???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar selam. Yaklasik 4,5 senedir Amerikada yasiyorum ve ilk defa bu sene Aralik ayinda Turkiye'ye gelme imkanim oluyor. Biletlerimiz alindi, 25 Aralik'ta Los Angeles'dan hareket edip, 26 Aralik'da Istanbul'a inis yapiyoruz. Profilime bakarsaniz cok uzun zamandir DH uyesi oldugumu ve bu zaman zarfi icinde pek cok alisveris yaptigimi da gorursunuz. Fakat bu bahsettigim 4,5 sene icinde Turkiye'ye giris cikis yapmadigim icin, DH uzerinden de bir islemim olmadi. Turkiye'deki 533'lu Turkcell hattim sanirim 2005'den bu yana ayni ve onun da numarasini alicilarla seve seve paylasacagim. Buradan urun almak isteyen arkadaslar dilerse urunu alip benim adresime gonderir, dilerse de paypal uzerinden urunun %15'i kadar tutari benim hesabima yatirir YA DA Istanbul'da kuzenime elden teslim eder, ben de ona gore urunu satin alirim. Guven konusunda istediginiz her turlu teminati gosterebilirim. Alacaginiz urunun toplam tutari neyse, ona gore bir komisyon koymayi planliyorum. Esim ile birlikte seyahat edecegim icin bavulumuzda biraz yerimiz olacak, fakat buyuk urunleri getirme konusunda, gitar vs, maalesef yardimci olamayacagim. Eger ki istediginiz bir urun varsa bana marka ve modelini gerek PM gerekse konuya yanitla yolu ile bildirirseniz seve seve yardimci olurum.

Ekleme: Fiyatlarla ilgiliwww.amazon.com ,www.bestbuy.com ,www.frys.com gibi adreslere basvuru yapabilirsiniz. Bu arada California eyaletinde yasiyorum ve burada vergi oraninin yaklasik %8 oldugunu ve bazi urunlerin uzerine KDV eklenmesi gerektigini de goz onunde tutmanizi rica ediyorum. Ebay.com'dan birsey almak isterseniz yardimci olmaya calisirim ama kesinlikle garanti veremem. Referans olmasi icin Ebay profilime buradan ulasabilirsiniz. Fakat ona ragmen (cok yuksek rakamli satisi olan bir saticidan olmadigi surece) Ebay'den cok alisveris yapma taraftari degilim.

Ekleme 2: Arkadaslar bana gelen mesajlar dogrultusunda bu eklemeyi yapmayi gerek duyuyorum. Eger ki verdigim fiyatlar sizin icin uygun degilse hic sorun degil, fakat bana kalkip da urunun Amerika'daki satis fiyatiyla ayni parayi teklif ederseniz komiklik, eger ki bu konuda israr ederseniz de saygisizlik yapmis olursunuz. Benden urun almakla yukumlu degilsiniz, verdigim fiyat butcenize uymuyorsa "Tesekkurler ama fiyat uygun degil" deyip, baska bir yerden bulmaya calisirsiniz. Fakat yazdiginiz mesajlarda, sanki bana iyilik yapiyormussunuz gibi davranmayin lutfen. Siz istediginiz urunu Turkiye fiyatindan dusuk almaya calisiyorsunuz, ben de ucak bileti parami cikarmaya calisiyorum. Yani alicinin da, saticinin da bir cikari soz konusu. Bu sebepten oturu, mesajlariniz ve/veya teklifleriniz saygi kapsami dahilinde olursa sevinirim.Olasi sorulariniz ile ilgili PM yollarsaniz seve seve yardimci olurum.

Sevgilerle,

Baris
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeBaNi_ -- 26 Kasım 2013; 10:12:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaslar epey bir mail ve PM aldim bu konuyla ilgili. Fiyat anlaminda bahsettigim siteler haricinde bir yer kullanmak istiyorsaniz lutfen once sitenin guvenirligini kontrol edin. Su an itibari ile (DH disinda) 1 adet LG G2 ve bir adet Canon 70D siparisi almis bulunmaktayim bilginize.

Selamlar.

• Muhakkak degerlendirilmeli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Muhakkak degerlendirilmeli..

Tesekkurler

• Tommy Hilfiger 1790871 Mens Multifunction Watch 46mm Stainless Steel

Fiyat öğrenebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CevherDizayn

Tommy Hilfiger 1790871 Mens Multifunction Watch 46mm Stainless Steel

Fiyat öğrenebilir misiniz ?

PM

• Arkadaslar maillere ve PM'lere olabildigince hizli yanit vermeye calisiyorum fakat Turkiye ile aramizda 10 saatlik bir zaman dilimi farki var. Bunun uzerine is ve okul da eklenince cok fazla vaktim olmuyor gercekten. Su ana kadar gelen butun PM ve mailleri yanitladigimi dusunuyorum. Eger ki elinize gecmediyse lutfen bana bir daha hatirlatin. Anlayisiniz icin simdiden tesekkurler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bulgaristan’dan ne alinir?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dji Phantom QuadCopter nekadara getirirsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Dji Phantom QuadCopter nekadara getirirsin ?

PM

• Bavullarda yer azaliiyoooorrr :)

• son 1 ay !!!!!

• Hocam 16gb'lik Nexus 5'i (google play'de 350$) kaça getirirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judassem

Hocam 16gb'lik Nexus 5'i (google play'de 350$) kaça getirirsiniz?

PM

• Google Chromecast
    Google Chromecast Medya Oynatici ve GoPro 3 Black satislara eklenmistir. Ayrica 1 adet 16 GB 7. nesil Ipod Nano getirme durumum soz konusu. Cihaz sifirdir ve fiyat 165 dolar olacak.

Ipod forum disindan satilmistir. Chromecast ve Gopro hala satiliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeBaNi_ -- 26 Kasım 2013; 10:03:00 >

• Elimde 2 adet 2013 model (yeni nesil) Kindle Paperwhite mevcut. Her ikisi de kutusunda ve ilk acan siz olacaksiniz. Amazon'da 119 dolar + KDV (128 dolar) tanesini 140 dolardan satiyorum. Surdan bakabilirsiniz:http://www.amazon.com/Kindle-Paperwhite-Ereader/dp/B00AWH595M/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeBaNi_ -- 1 Aralık 2013; 8:32:33 >

• Arkadaslar ilginize cok tesekkur ederim. Simdilik siparisleri kapatmis bulunuyorum.

• Barış arkadaşla çok güzel sıkıntısız oldu alışverişimiz...Usa dan istediğim ürünler eksiksiz şekilde elimde...Buradan da çok teşekkür ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Barış arkadaşla çok güzel sıkıntısız oldu alışverişimiz...Usa dan istediğim ürünler eksiksiz şekilde elimde...Buradan da çok teşekkür ediyorum...

Can yorumun icin cok tesekkur ederim. Ben de ayni seyleri senin icin gonul rahatligiyla soyleyebilirim. Umarim makineyi guzel gunlerde kullanmaniz kismet olur.

• Gönül rahatlığıyle , alışveriş yapılabilecek bir kardeş, Siparişlerimde kendisine alıyormuşçasına ilgilendi, her şey için teşekkürler Barış, iyiki seni tanımışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: destina-68

Gönül rahatlığıyle , alışveriş yapılabilecek bir kardeş, Siparişlerimde kendisine alıyormuşçasına ilgilendi, her şey için teşekkürler Barış, iyiki seni tanımışım

Çok teşekkür ederim, ben ve Traci de sizin için aynı şeyi düşünüyoruz, iyi ki tanışmışız :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.