Şimdi Ara

AMERİKA'DAN RAM CPU ANAKART VB SİPARİŞLERİNİZİ GETİREBİLİRİM(ÜRÜNLER TESLİM EDİLDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GÜNCEL: Ayın 22'sinde geldim ve ürünleri sahiplerine teslim ettim.
    Yakında tekrar gideceğim. Şimdiden oradan birşey almak isteyen varsa haberleşelim.

Merhaba arkadaşlar

27 Mart ile 21 Nisan arasında Amerika'da olacağım. Oradan bilgasayar parçası siparişleriniz varsa gelirken getirebilirim.

Şartlar:

Eğer siparişi siz verirseniz internet üzerinden, size vereceğim adrese kargolatmanız yeterli.

Eğer siparişi ben vereceksem, önceden bir miktar kaparo karşılığında dilediğiniz siteden sipariş yapabilirim.

Ebay,Amazon, Newegg, Microcenter sitelerinde hesabim var. Amerikan Paypal hesabim ile sorunsuz alim yapabiliyorum.

Talep ettiğim taşıma ücreti istediğiniz ürünün boyutu, ağırlığı ile orantılı olarak yükselecektir.

Eğer siparişi ben vereceksem aynı zamanda fiyatı ile de yükselecektir.

Siparişi siz verirseniz ve ödemeyi siz yaparsanız fiyatının önemi yoktur.

Örnek birkaç fiyat vermek gerekirse:

RAM------------------------------ 20-30 USD
    Anakart-------------------------- 40-50 USD
    CPU------------------------------ 30-40 USD

civarında ücret talebim olacaktır. Daha detaylı bilgi için pm atınız.

Bundan yaklaşık 4 ay önce benzer şeklide şiparişler aldım ve sahiplerine sorunsuz ulaştırdım. Referanslarıma bakabilirsiniz. 2009'dan beri DH üyesiyim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amerikadaneve -- 23 Nisan 2015; 14:48:05 >

• Yuzde belirtirsen daha saglikli olur arkadasim simdi ben sana 600 dolarlik bir ekran karti yada laptop siparis etTim diyelim sen 50 dolar mi alcaksin. Bu konuya aciklik getirirsen anlasabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odemeyi sizin yapmanız durumunda fiyatının bir önemi yok. Mümkün oldukça ödeme yapmak istemiyorum zira kredi kartlarının ödemesi geleceğim günden önce olursa ödeme sıkıntısı yaşarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.