Şimdi Ara

AMERİKA'DAN 2. EL İPHONE 6 6s 5s TEMİN EDİLİR(ŞUBAT AYI DOLDU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
3
Favori
5.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şubat ayı için başka talep alamıyorum. Eğer rezerve eden arkadaşlar vazgeçerse ilanı güncelleyeceğim.
    İkinci geliş Nisan 9 ama Mart ayında da gelme durumum olabilir buradan haber vereceğim ilgilenen arkadaşlar
    ilanımı takip edebilir.
    Gümrüklerde telefonlara karşı katı tutumdan dolayı adeti 3'ten 2'ye indirmek zorundayım. Ayrıca ben telefonu aldıktan sonra getirinceye kadar pasaport kaydı işlemini halletmenizi talep edeceğim. Kayıtlı olursa sorunsuz geçirebileceğimi düşünüyorum.

Merhaba,

Ocak 10'dan sonra New York'ta çalışmaya başlıyorum. İşim gereği sık sık Türkiye'ye geleceğim.
    İlk dönüş tarihim 10-15 Şubat gibi olacak.
    İkinci dönüş 9 Nisan.

İstediğiniz model ve konfigirasyonda 2 El veya sıfır İphone getirebilirim.

Geçen ay gittiğimde temiz durumda 2 adet iphone 6 Plus 64gb telefonu tanesi 450$ dan getirdim.

Oraya gittikten sonra benimle whatsup veya forumdan iletişime geçip istediğiniz model için fiyat araştırması yapıp size haber verebilirim.
    Eğer anlaşırsak size vereceğim hesaba(TEB hesabım var Amerika'dan atm nakit çekme masrafı yok) para yollamanız karşılığında alışverişi yapabilirim.
    Telefonların detayları resimler vs paylaşıp alım yapılacaktır.

Telefonları getirme ücreti 100$ ve kesinlikle kutusuz olacaktır.
    Pasaport kayıdı size aittir ve ben telefonu getirene kadar bunu halletmeniz gerekli. IMEI bilgilerini telefonunuz alındıktan sonra ivedi şekilde size vereceğim.
    Her gelişimde 2 taneden fazla telefon getirmeyi düşünmüyorum malum gümrük kanunlarımız var.

Telefonları nasıl nereden bulacağımı merak edenlere:
    www.offerupnow.com isimli bir site var. Burada sadece satılık ilanları var.
    Craigslist'in bir benzeri ama Türkiye'den erişime kapalı. VPN hizmetiniz varsa girip bakabilirisin.
    Buradaki ilanlardan sizde bulursanız bana pm atabilirsiniz. Bu site CL'e göre biraz daha iyi zira CL'de tonla sahte ilan oluyor.

Önemli Bilgi: İphone 6s için 2ci el fiyatları henüz çok ucuz değil malum telefon son versiyon ve genelde Amerika'lılar eski telefonlarını ucuza verip son model kullanmayı sevdikleri için iphone 6 ve altı modeller daha uyguna bulunuyor.

Bu ilanı şimdi açıyorum ama her türlü talebi oraya varınca alacağım. Her ne kadar rezerve isteyen arkadaşların önceliği olsa da ben telefon bulunca hemen almak zorunda olduğum için hızlı bir şekilde işlem yapabilmeniz gerekecek zira ilan sahipleri 1-2 gün beklemez ilk gelene verir. Bu yüzden ciddi alıcı arkadaşlar ücretsiz CEPTETEB hesabı açın ve paranızı orada hazır tutun ki ben yollayın dediğimde saat farketmeksizin işlem yapabilelim. Malum New York'ta saat Türkiye'den 7 saat geride yani orada sabah 10 olunca burada akşam 7 olacak ve EFT saati bitecek.

Not: Güven konusunda kafasında soru işareti olanlar referanslarıma bakabilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amerikadaneve -- 6 Ocak 2016; 20:44:14 >

• İzzet bey ile gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz
  • Allaha şükür kimseyi dolandırmadık ve dolandırıp adımızı kötüye çıkarmayı düşünmüyorum.

2 ci el bir ürün almak için nakit vermem lazım ve ben sadece 100 dolar için 400 500 dolar cebimdem vereceksen bu işin anlamı yok.
  • 1 adet ürün tarafımaca rezerve edilmiştir. teşekkürler...
  • İyi geceler
    Ben iphone 6 64gb istiyorum. Sıfır olarak ne kadar fiyatı vardır.
    Sizin getirme ücretiniz içerisinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sea77

İyi geceler
    Ben iphone 6 64gb istiyorum. Sıfır olarak ne kadar fiyatı vardır.
    Sizin getirme ücretiniz içerisinde

Sıfır iphon 6 64gb 650$ + yaklaşık yüzde 9 eyalet vergisi ile beraber yaklaşık 710$ a satılıyor.
    Benim getirme ücreti ile beraber 810$ a malolur size.
  • Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sa iphone 5s ne kadara getirirsiniz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

Sa iphone 5s ne kadara getirirsiniz acaba

Sıfır 5s 16gb 450$
    32gb 500$ a satılıyor.

Bu fiyatın üzerine %9 vergi koyup benim getime ücreti 100$ ekleyip nihai maliyetini bulabilirsiniz.

Ikinci el 5s leri 300$-350$ civarına bulabilirim.
    Bunun üzerine 100$ getirme ücreti olur.
  • Benim getirme ücretim sabit 100$ eğer avantajlı olmasını istiyorsanız 6 veya 6s 'in 64gb ve üstü versiyonları daha uygun olur.

6 plus 64 gb'ı 450$ den aldım. 100$ getirme ile 550$ olur o da yaklaşık 1500 TL

An itibariyle 2ci elde en ucuz 2000 TL civarında satılıyor 6 plus 64gb
  • 6 64 gb plusu getirmen 1500e mal oluyorsa daha uygun 5sten,peki 2. Elleri güvenilirmi

• quote:

6 64 gb plusu getirmen 1500e mal oluyorsa daha uygun 5sten,peki 2. Elleri güvenilirmi

Burada satın aldığınız pasaport kayıtlı 2ci el telefonlar ne kadar güvenli ise o kadar güvenli

Amerika'da iphone lar 1 sene garantili satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzy76

quote:

6 64 gb plusu getirmen 1500e mal oluyorsa daha uygun 5sten,peki 2. Elleri güvenilirmi

Burada satın aldığınız pasaport kayıtlı 2ci el telefonlar ne kadar güvenli ise o kadar güvenli

Amerika'da iphone lar 1 sene garantili satılır.

Toplam bana 1500emi mal olur peki

• Aynı fiyatlara bulabileceğimi düşünüyorum ama birde dolar kuru faktörü var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.