Şimdi Ara

Amerika'da Teknoloji Market?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
25.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir arkadaşım Amerika'da da telefon, fotoğraf makinesi , mp3 çalar falan alacakmış kendisine. Bana danıştı bildiğin bir yer var mı diye. Ben de sadece amazon.com ile Best Buy'ı biliyorum ya da aklıma bunlar geldi bir tek şimdi. Acaba bunlardan daha uygunu var mıdır yoksa bu ikisi yeter midir?
    Teşekkürler şimdiden. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 11 Eylül 2010; 13:23:49 >

• Bilen yok mu arkadaşlar?
  • Amerikada ve internetten mi alışveriş yapmayı düşünüyor ? İğne atsa teknoloji mağazasına veya istediği markanın bayisine düşer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Amerikada ve internetten mi alışveriş yapmayı düşünüyor ? İğne atsa teknoloji mağazasına veya istediği markanın bayisine düşer..

Ne bileyim ya anlatıyorum anlamıyor. Bari buraya sorayım dedim bilen vardır diye.
  • www.newegg.com var benim bildiğim.
  • Neyse ikna ettim dışarıda bulduğu bir mağazaya gir al dedim.
  • B&H

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScHuMaG -- 6 Eylül 2010; 11:09:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye'deki teknoloji siteleri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 14'ünde dönecek hala birşey alamadı.
    Ya California'da bir teknoloji mağazası ya da oraya 1 günde gönderen mağaza lazım arkadaşlar. Bulduklarım hep başka eyaletlerde.
  • applenin merkez californiada 1 gune gelir
  • Buy More var hocam Şaka bir yana bende bir tek Best Buy'ı biliyorum
  • bestbuy vardır illaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScHuMaG

B&H

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

14'ünde dönecek hala birşey alamadı.
    Ya California'da bir teknoloji mağazası ya da oraya 1 günde gönderen mağaza lazım arkadaşlar. Bulduklarım hep başka eyaletlerde.

bence ilk gördüğü mağazaya girsin. en fazladan bile alsa baya kâr eder buraya göre
  • Amozon.com ebuy.com
  • söyle bi iphone 4 getirsin komisyon karşılığı burada satarız 3müzde kazanırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

Buy More var hocam Şaka bir yana bende bir tek Best Buy'ı biliyorum

Hiç gülceğim yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosenrot

www.newegg.com var benim bildiğim.

Ben zamanında topladığım bilgisayarımın ekran kartını bu siteden bir tanıdığa aldırmıştım.

www.bestbuy.com vewww.tigerdirect.com 'de var

• Nereyi bulduysam kredi kartındaki adres ile teslim adresinin aynı olması gerektiği yazıyor.
    Bi Mp3 çalar bir de kulaklık aldıracaktım. Sırf onlar için arıyordum da vazgeçtim nerde bulursan al kendine dedim.
  • www.dealsea.com'dan price search sekmesine tıklayın, istediğiniz malzemenin markasını modelini yazıp arattırın, nerde kaça satılıyor görün, bizdeki akakçe gibi bir site

Yukarıda arkadaşların yazdığı gibi bhphoto'da alışveriş yaptırdığımız sitelerden.

edit: dealsea'nın formatı değişmiş, epeydir kullanmıyordum.http://www.pricegrabber.com 'u deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatWhite -- 13 Eylül 2010; 15:53:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.