Şimdi Ara

Amerika’da kalan param...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 2 sene önce bir süre Amerika’da kaldım. Orada alacak 1000$’a yakın param vardı. Oradayken parayı alabilirsin vs. demişlerdi. Ama öyle olmadı. Türkiye’ye dönünce de maillerime cevap vermemeye başladılar. Bu parayı almak için Türkiye’den yapabileceğim neler var? Konsolosluğa falan mı başvurmalıyım? Üstünden 2 sene geçmesi parayı almama engel mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu yanlış yere mi açtım yoksa kimsenin fikri yok mu?

• hocam detay vermemişsiniz paranız kimde kaldı niye kaldı vs vs

• Para nerde kaldı tam olarak? İş yerinde falan kaldıysa o paranın üzerine yatmışlardır. İngilizcesi iyi olmayan J1ları bazı iş verenler sağlam kazıklıyor.

Bankadaysa zaten sorun olmaması lazım. Dolar veren atmler, WU, Transferwise vs. bir sürü çözümü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 25 Ağustos 2020; 2:11:43 >
  • Amerika da yaşıyom dostum sana söyleyeyim unut o parayı bana da oldu işverenin o parayı sana posta ile gönderme gibi bir zorunluluğu yok gel al der beni ilgilendirmez der, benim de başıma geldi gittim paramı aldım

• Amerika’da kalan param...
  • 1000 dolar değerli tabi, az para değil. Amerika’da kalan param... 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1000dolara değmez

• Bende 2004 yılında askerde birine 20 milyon borç vermiştim geri alamadın, nasıl geri alabilirim

Not: beddua etmiştim ona inşallah rezil rüsva olursun diye çok geçmeden uyurken altına işemeye başlamıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolosluk ile zerre alakası yok kardeşim.

• O ülkede yaşasaydın hakkını söke söke alırdın ama maalesef ortadoğudasın alma ihtimalin çok çok az.

• Şöyle ki konaklama için 1 ay parasını onlara vermiştim. İşverenim de benim yerime konaklama sağladı bir otelle anlaşıp. Sonra ben işten ayrıldım. Parasını verdiğim ay konaklamadım anlayacağınız. Otel para işverende dedi, işveren para otelde dedi. İlk başta yollayacaklarını söylediler şuanda cevap atan bile yok. Benim gibi işten ayrılan arkadaşlarıma paraları Türkiye’ye yollandı geçen sene. Ama bana cevap vermiyorlar. İşveren tam bir dolandırıcı, otelde problem yok. Amerikadaki bazı arkadaşlara adamı aratacağım bu hafta. Önerisi olan varsa sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.