Şimdi Ara

AMERİKA AY'A ÇIKMADI.KANITLARIM VAR (SS'Lİ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
57
Favori
133.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilerler görünmüyor resimde sanki ufak bi yuvarlak yüzeyin üstünden cekilmiş gibi , sonucta resim yerden cekilmemiş tamamiyle sacmalık
    , işte böğle vergileri nasa ile aya cıkışa harcadık diyip paraları başka yerlere kullanıyorlar , hep bunlar diyor biz inanıyoruz, niye inanmak için kendimizi zorluyoruz ki yalan işte üstelik tüm yalanlar gözümüzün önündeyken
  • horttt
    geçenlerde bi video izledim 2 saate yakın ve adamlar resmen ikiz kuleleri amerikanın bizzat vudugunu ispatlamış.
    ve kuruluşundan bu güne abd de dönen entrikalarla ilgili bir dize seneryo vardı hemen hemen hepsi ispanlanmış.
    ama kabul görmüyor tabi. arkadaşlar çıkmıtır yada çıkmamıştır arkadaş 30 dk da olsa bir şet araştırmış sizler yani
    şu dalga geçenler den bahsediyorum bi laf vardır bugun ALLAH için ne yaptın bunu kendinize bir uyarlayın bugun
    kendiniz ve yaşadıgınız dünya için ne yaptınız oksijen tukettik den başka sonuç çıkarsa yazın cvp verecem.
    dedigim gibi çıkmıştır yada çıkmamıştır ama abd nin ALLAH bir dediginden başka birşeye inanmayacaksın
    onuda demeyecegine göre demekki hiç bi dedigine inanmayacaksın.

• Ooofff Ne tartışma!!! Ne kadar körüz hepimiz gölgelerle uğraşmayı bırakın ben size daha gerçekçi bir örnek vermek istiyorum. Bırakın ay'a ilk çıkıldığının iddaa edildiği yılları şimdi bile ay'a gidip dönmemek var. Televizyonlarda ve gazetelerde defalarca okumadıkmı Mekiklerin kalkması için gereken enerji ve fırlatma rampalarının ne kadar nazik olduğunu ve uçuşların iptal gerekçelerinin olduğunu. bir uzay'a çıkmak için bile aylarca hazırlık gerekiyor yanlışmıyım. Peki dünyadan kalktık Ay'a gittik ve ertesi gün tekrar ay'dan kalkıp dünyaya dönmemiz lazım bunun imkanı varmı sizce. Neymiş efendim ay'ın çekimi dünyanın yer çekiminin 6'da 1 kadar öylemi ? üflesek herhalde bu mekik ordan kalkar değilmi 1960 'lı yıllarda. Millet birbirimizi kandırmayalım o yıllarda bu işi yapmak imkansızdı Amerika kendini dünyaya ispatlamak istiyordu bunuda çok güzel yaptı. İDAAA EDİYORUM AMERİKA AY'A GİDİPTE BİR ŞEY OLMAYACAĞINI, GİTMEDEN ÖNCE ZATEN TAŞ TOPRAKTAN BAŞKA BİRŞEYİN OLMADIĞINI BİLİYORDU. ÇÜNKÜ AYDAN KOPUP DÜNYA ATMOSFER'İNE DÜŞMÜŞ BAZI ŞEYLERİ GİTMEYE GEREK KALMADAN BULMUŞTU. AMA İYİ BİR KAYNAK HARCANMASI GEREKİYORDU BUDA KURGUYLA ÇOK GÜZEL YAPILDI.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dunham

quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Ben her ay bir sonraki aya zor çıkıyorum.
    Daha 5 gün var maaşa...

güzeldi
  • Adamlar uzayın anasını ağlatıyorlar biz hala çıkmış mı çıkmamış mıdan gidiyoruz...
  • vay be
  • dünyadan aya veya uzaya gitmek için tonlarca yakıtla mekikler uzaya fırlatılıyor. peki ay yüzeyine inen mekiği geri döndürmek için gereken tonlarca yakıt nereden bulunuyor, sağlanıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GODIVA

dünyadan aya veya uzaya gitmek için tonlarca yakıtla mekikler uzaya fırlatılıyor. peki ay yüzeyine inen mekiği geri döndürmek için gereken tonlarca yakıt nereden bulunuyor, sağlanıyor?

şöyle ki aya mekik olarak inmiyorlar diye biliyorum. Aya sadece mekikteki küçük bir uzay aracı gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

İŞTE BU DA ALMAN MÜZİK GRUBU RAMMSTEIN'IN ABD İLE DALGA GEÇTİĞİ VİDEOSU

Yinede karar sizin...

Dalgamı ne alaka?

Rammstein o şarkıyı ABD arasındaki buzları eritmek için ypmştı

nedenmi?

çünkü bück dich adlı şarkıda dom.lan adamı ingilizler yerine koymşlardı

AMERİKA AY'A ÇIKMADI.KANITLARIM VAR (SS'Lİ)

ingiliz&abd bi fark yok

sonra amerika adlı pparçayı çıkardılar

hhepimiz amerikada yaşıyoruz, coca cola harika vsvs

AMERİKA AY'A ÇIKMADI.KANITLARIM VAR (SS'Lİ)

istersen araştırabilrsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 3 Haziran 2009; 2:17:40 >

• zaten bu bilinen bir şey o resim gerçek ama ortam sahte holywood film stüdyosunda hazırlanmıştır

ilk aya ruslar çıkmıştır ama çıkıpda bir halt yememişlerdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

Tebrikler Amerika ve NASA'yı oturduğu yerden alt eden 1 milyonunucu kişi seçildiniz.

puahahah süper ya

• Memleket elden gidiyor sen hala amerikanın aya cıkmışmı cıkmamısmı onu kurcalıyosun boşver serefsizleri :D
  • Nerden Biliyorsunuz Gittinizmi Ay'a?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GODIVA

dünyadan aya veya uzaya gitmek için tonlarca yakıtla mekikler uzaya fırlatılıyor. peki ay yüzeyine inen mekiği geri döndürmek için gereken tonlarca yakıt nereden bulunuyor, sağlanıyor?

O tonlarca yakıtın çok büyük bir kısmı dünyanın yerçekimi etkisini yenmek için kullanılıyor. Uzayda çok küçük itme kuvvetleriyle yol almak mümkün.

Işık gölge felan geçinde. Neden resimlerde tek bir yıldız bile gözükmüyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagen -- 3 Haziran 2009; 13:00:02 >
  • Arkadaşlar, Allah aşkına o resimler gerçekmi? 1969 yılında o kalitede resim ha?? güldürmeyin beni,
    resimler temsili, gerçek değil...
  • 1)Rüzgarın olmadığı bir yerde bayrağın dalgalanması, resimle oynandığına işarettir.
    Havasiz ortamda bayragi saga sola dogru cevirirsen sekildeki gibi dalgalanacaktir (momentum)

2)Gölgelerin farklı olması da 3.resimde gördüğünüz gibi ışıklandırmaların farklı yerlerde olmasından dolayı.
    Yersekillerini egik bir sekilde duzenlersen eger, dedigin gibi farkli yonlerde golgeler olusur, bu zor bisey degil. Camdan disari bakarsan bunu gorebilirsin zaten

3)Işıklandırmalarında güneş'in olmadığı bir yerde ihtiyaç duyulduğuna hepiniz anlamışsınızdır zaten.Beyaz camlı ışıklandırmalardan çıkan ışıklarla bembeyaz olan topraka ay süsü verilmiştir.
    Basit bir sekilde ay topragi yapilabiliyor zaten temsili olarak. Bu kadar kasmaya gerek yok. Kolay bir karisimi var onun

4)Ayakkabı izleride bilerek dağınık yapılmış ay'a vardıklarındaki o heyecanı göstermek için
    Bu pek de bilimsel bi kanit olmamis..

http://www.youtube.com/watch?v=mefEKqzq8cg
    http://www.youtube.com/watch?v=MtWMz51eL0Y
    http://www.youtube.com/watch?v=RfKItI-cHPM

Burda da guzel guzel kanitlari var aslinda. Birazcik daha arastirmaci olmak lazim dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 3 Haziran 2009; 14:10:28 >

• Birde ayda yer cekimi dünyakine göre 10'da 1'i ise ayak izleri neden okadar derin.?
  • Bayrağın o anlık dalgalanmasının sebebi, oraya dikilirken bir tepki var. Mythbusters ekibi deneyle bunu gösterdiler. Videosu:http://www.youtube.com/watch?v=hMBCfuKs9i8
    Ayrıca birkaç saniye arayla çekilen fotolar. Görüldüğü gibi dalgalanmıyor.

O penguen gibi dediğin izler de bir görev. Videosu:http://www.youtube.com/watch?v=DrLD27aI7H0

Ay'da gölge olayı da farklıdır. Şu konuyu incele bence.http://www.gokbilim.com/forum/viewtopic.php?t=1197

Son olarak, sadece Apollo 11'e bakıp Ay'a gitmediler demen komik. Ay'a 6 kere gidildi. Diğer araçlardan da örnek vermen gerek değil mi? 1969 yılında Apollo 12 de Ay'a gitti. Senden Apollo 12, Apollo 14, Apollo 15, Apollo 16 ve Apollo 17'den de kanıtlar bekliyorum.

• Nasanın ilk aya indik alın bunlarda kanıtları diye verdiği fotoları ayrıntılı inceleyip bunun hakıında belgesel çeken biri vardı. O belgeselde 10larca kanıt vardı gidilmediğine dair. Hatta aklımda kalan en bomba ayrıntılar ise mekiğin altında ayak izi , güneş kadar kuvvetli ikinci bir ışık kaynağı vs. Malesef bu galakside ayı aydınlatabilecek başka ışık kaynağı yok.

Pardon unutmuşum halojen ampullü spotlar var.

Kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez atasözünü uygulamaya koyarak kulelerini yıkan milletten ne beklersin ki !!!

Ama çok başarılı bir film çekildi. Gerçek olduğuna inanan çok insan var.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.