Şimdi Ara

American Gods (2017) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
18
Favori
16.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

güzel başladı. tanrıların buluşması iyiydi
    sweeney para olmadan da biraz şansına kurtuldu
    yalnız eleman artistlik yaptı o kadar bi tane silahlı adam göndermiş bu muydu o kadar abarttığın silahın yaw
  • Özlemişim bu dizideki hava hiç bi dizide yok bide doom patrol var bu ayarda kaliteli yapım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sezonu çok sevmesemde farklı olduğu için izlemiştim. Ama aradan uzun zaman geçince ister istemez soğudum. Sezon bittikten sonra duruma göre izleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

2x1

güzel başladı. tanrıların buluşması iyiydi
    sweeney para olmadan da biraz şansına kurtuldu
    yalnız eleman artistlik yaptı o kadar bi tane silahlı adam göndermiş bu muydu o kadar abarttığın silahın yaw

Ben orada "şanslı olduğu için değil, şanssız olduğu için hayatta kaldı" gibi bi mesaj vermeye çalışmışlardır belki diye düşündüm

• İlk sezonu unuttum, ikinci sezonun geldiğini de şimdi altyazı sitesine girince gördüm.

Özet var mı ilk sezonun yav.
  • konuya mesaj geldikçe akşam eve gider izlerim diyorum eve gidene kadar unutuyorum

gerçi son bölümü tam hatırlamıyorum zaten ama olsun
  • İkinci sezon o kadar geç geldi ki cidden ilk sezonu unutur olduk, geçen gün ikinci sezonun ilk bölümüne göz atmıştım yarıda kestim, bölümleri birikince tekrar devam etmeyi düşünüyorum.

İlk sezon için hatırlatıcı bir video bırakıyorum iyi seyirler; >>> American Gods Sezon 1 Hatırlatıcı Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil one -- 13 Mart 2019; 17:16:49 >
  • İlk sezonu hatırlamıyorum ama güzel başladı

• bu arada üçüncü sezonu onaylandı
  • bu Anansi'yi oynayan adam beni bitiriyor gülme krizlerine giriyorum
  • Green book göndermesi mi gördüm ne

• şu 15 dakikalık recap çok iyimiş yoksa hiçbirşey hatırlamıyordum, prime videoda türkçe altyazılı versiyonu da var. güzel başladı bakalım
  • 2x4 çok acaip şeyler oluyor, büyük resmi hala göremedik.

• tekno bebe gitti ya o adamı ben çok seviyordum
  • :.Batsu.: kullanıcısına yanıt
    yav o ne tanrısı anlamadım bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOD_A_MAN

yav o ne tanrısı anlamadım bi türlü

hocam o adam teknoloji tanrısı ilk çağdan beri var adamın bir takipçisi vardı işte en son ki bölümde gördüğün(japon) üzere çocuk teknolojiyi kullanarak şarkı yazdı teknoloji tanrısı buna yardım etti sonra media geldi yalan etti çocuğu. Yani bu adamın aslında argus ve o medianında tanrısı olması gerekiyordu ama tanrıların tapanları kalmayınca ölüyorlar. Teknolojiye ait ne varsa bu çocuğa aitti bir nevi.

ama neden sadece o çocuğa gözüktü ki
    ilk ortaya çıkışı o muydu daha önce de yok muydu teknoloji
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOD_A_MAN

ama neden sadece o çocuğa gözüktü ki
    ilk ortaya çıkışı o muydu daha önce de yok muydu teknoloji

o bölümde şey dedi ben bedenimi bir tane takipçime verdim ve milyonlarca iyilik geri aldım sanırım dizideki her tanrının gözükme şekli farklı tanrıyı etkilemen lazım mesela vikingler adaya gitmişlerdi rüzgar yoktu birbirini öldürdüler rüzgar çıktı veya anansinin ortaya çıkması için köle falan olman lazım geliyor kurtarıyor takipçileride ölüyor gemiyi yakmışlardı ya bölümde.

siz yazınca hatırladım sağ olun
  • güncele yetiştim sonunda, geçen sezon geekyapar'da incelemeler oluyordu bölüm sonu sanırım bu sezon yapmıyorlar benzer ayrıntıları inceleyen kanal var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.