< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Merhabalar, normalde belki oturup tek tek hesap yapilsa artisi eksisi cikabilecek bir sey fakat belki daha once yapilmistir diye buraya sormak istiyorum: Normalde Shop and Fly Platinum kart kullaniyorum. Senede 2-3 kere yurtdisina ciktigimdan, yine senede 2-3 kere otel, ucak, ve yurt disi alisverisi oluyor. Onun disinda ay icinde tas catlasa 2500-3000 TL akaryakit, tahminen 15,000 TL civari restoran, 15,000 TL civari market, ve 15,000 TL civari e-ticarat oluyor. Onun disinda giyim harcamasi cok degisse de, ona da ortlama aylik 15,000 TL dersek tahmini oluyor gibi. Bu sene giyim biraz istisna oldu cunku 2 tane saat aldim, o yuzden 15,000 ortalamanin bayagi yukarisinda su an icin. Bir de SF kartim icin aidat geri odemesi de aliyorum. Kazanilan milleri de genelde Beymen veya akaryakitta kullaniyorum. Bunlari goz onune alirsak, American Express The Platinum veya Gold karti mantikli bir senaryo mu sizce? |
|
|
Hocam American Express kampanyalarindan daha cok kazanilma ihtimali daha yuksek, fakat yuksek aidat ve bunun karsiliginda cok cok limitli bir lounge dusunduruyor acikcasi. Sanki duz Platinum AMEX yerine Shop and Fly Diamond cok daha avantajli duruyor o konuda. Yada baska bir sey kaciriyor da olabilirim. |
|
|
2 yıllık priority pass hesabı talep eden olursa yardımcı olabilirim. Sınırsiz giriş hakkı sunuyor, yılda 6 kere misafir hakkı mevcut, 10bin tl < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bojan43 -- 10 Şubat 2026; 19:6:29 > |
|