|
garantipay ile birlikte 880.000 geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
garantipay ile birlikte 880.000 geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Elektronik ve market kampanyalarını yapanlar var mı? E tic ve elektronik kampanyalarını birleştiren var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zOMicCYxbd -- 22 Kasım 2025; 3:39:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Metalde puan/200 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Konunun ilk mesajında tüm kartlardaki puanların TL değeri yazıyor. Metal puan/200. 25.000.000/200:125.000 tl değerinde kullanılabilir. Yalnız bu kullanım concierge hattındaki otel vb. İçin geçerli. Bildiğim kadarıyla kartlar arasında puan aktarılabiliyor, yukarıdaki mesajlarda bu husustan bahsedenler olmuştu. Yaz aylarında 4.000.000 puan ile 20.000 tl değerinde otel alındı. Jolly turun alt yapısını kullanmışlardı. Fiyat jolly ile aynıydı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
amex metal ile , yurtdışından apple store iphone satın aldım , birkaç gün önce , 1517$ cihaz fiyatı , mesai saatinde dolar ödemesi olarak işlemi seçtim , kartıma yansıyan TL tutarı güncel kur ile 1600$ , ayrıca hiçbir MR puan extra yansıma olmadı , kartı almak isteyenler iyi araştırsın düşünsün alsın, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
TL seçili , dolar seçince ne olduğunun farkındayım, bu kadar fark olmasını bankalara sorunca , amexin kendi kuru diyor, master olan master kuru , visa olan visa kuru , ama harcamaya kampalar hariç ,MR puan hiç vermedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Amerika’daki centurion loungelara misafir kabul ediliyor mu, tecrübe eden oldu mu, concierge hattını aradım görünmüyor dedi. Ancak ben kabul ediliyor diye duymuştum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Concierge hattını aradığımda Centurion lounge'ları kullanabileceğim söylendi, iki hafta önce Delhi'deki Centurion'a girmeyi denedim ama Priority Pass olmadan kabul etmediler. Concierge'i tekrar aradığımda artık Centurion'lara da girelemediğini, TR kartlarının programdan çıktığını söylediler. Amerika için de durum benzerdir diye düşünüyorum... |
|
Hattı aradım Amerika’daki loungelarda münferit giriş hakkı varmış. Misafir hakkı görünmüyor dedi. Fakat gönderdikleri linkte platinum kart için 2 ücretsiz hak olduğu yazıyor. Havaalanında sorup öğreneceğim. Linkteki ekran resmini paylaşacağım. Metal platinum kartı olan bir arkadaş kendi kart numarasını girerek bir inceleyebilir mi? Benim kaçırdığım bir yer mi var acaba! ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bunlar da gönderilen maildeki linkler Havalimanı Deneyimleri | American Express Türkiye https://experiences.global/tr/travel/Airport www.americanexpress.com.trHavaalanı Hizmetleri https://www.americanexpress.com.tr/seyahat/havaalani-hizmetleri< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba, metal kart bilgilerini girdiğimde liste aşağıdaki gibi(goldda bu liste çıkmamaktadır) ve haklar kısmı da sizin attığınız ile aynı çoğu ülkede ABD dahil olmak üzere. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|