Şimdi Ara

Ameliyatlı yerim kanıyor ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2015 gibi kıl dönmesi ameliyatı olmuştum popo yanaklarının arasındaki yerden son bir kaç aydır sık sık kanıyor orası elimi attığımda kanlı buluyorum sürekli yıkanmak zorunda kalıyorum ama doktor tekrar ameliyat diyebilir korktuğumdan hastaneye gidemiyorum tavsiyeniz var mı işin içinden çıkamıyorum

• Doktora git.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada falçatayla kes diyen bile çıkar niye buraya soruyorsun git doktora çözümü söylesin.ameliyat derse bir daha olursun mecbur,başka seçenek yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adres ver gelip yaliyim tükürükteki toksinler ordaki mikropları öldürüp iyileşme sürecini hızlandıracak
  • halaycibasi kullanıcısına yanıt
    ulan ne iğrenç adamsın ya

Doktora git kardeş burada sana yardımcı olamaz kimse doktor mu bunlar sanki ? baksana adam yaliyim diyo yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Dezert

ulan ne iğrenç adamsın ya

Doktora git kardeş burada sana yardımcı olamaz kimse doktor mu bunlar sanki ? baksana adam yaliyim diyo yav
    bana bak efendi ben fakir ama gururlu biriyim.burda forum arkadaşıma yardımcı olmaya çalısıyorum ve kullandığım bilgiler kesin ve kat'idir.ayrıca sağlığın ve açlığın utanması olmaz.buyur tükürüğün faydalarıhttps://sonmucid.wordpress.com/2010/12/03/meger-tukurugumuz-ilacmis/

beni sana sorarlarsa söyle ki o bir bilgedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.