Şimdi Ara

Ameliyathanede kullanmak için aksiyon kamerası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, cerrahım ve ameliyatlar sırasında kafa aparatıyla videolar çekip ameliyat tekniklerini asistan arkadaşlara anlatmak istiyorum, biraz araştırma yaptım fakat bilginize de ihtiyacım var, kameranın geniş açıyla değil dar açıyla çekim yapması gerekiyor goprolarda narrow mod varmış ve yüksek ışık altında çalışılacağı için ışık ayarı ve beyaz ayarının da nispeten iyi olması gereki, bunun için illa pahalı gopro 9-10 tarzı kameralar almak gerekir mi? Yoksa daha uygun bütçeli sjcam eken gibi markalar yeterli olur mu? Teşekkürler..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ne tür ameliyatlar yapıyorsunuz bilmiyorum, radyoaktif ışınlarla falan uğraşacaksanız kamera lensleri ciddi hasar alıyor, bilginiz olsun. Bu nedenle de yüksek fiyatlarda harcama yapmamanızı öneririm. Yaptığınız ameliyatlar aslında herhangi bir videodan farksız olacağı için düşük ışık ve gece çekimi iyi olan ortalama üstü kamera almanız yeterli olacaktır. İphone ya da amiral gemisi android telefon kullanıyorsanız onlarla bile çekim yapabilirsiniz ya da go pro gibi pratik 4k hdr çekim yapabilen araçlar yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Profesyonel makinalar ameliyathaneye uygun olur mu bilmiyorum, sizin gibi ameliyathanede çekim yapan doktor arkadaşlarınız varsa onlara da bir sormanız faydalı olur.


    Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır, forumun alt konuları biraz ölü, geç cevap alabilirsiniz.

  • Bizim bir tanıdık var uzaktan bir ara sohbet sırasında bazı ameliyatları gopro takıp yapıyorum demişti o da eğitim amaçlı çekiyor galiba. Gopro’ya gerek yok bence sjcam gibi kameralar da işini görür. Ameliyat masası oldukça iyi ışıklandırılmış değil mi zaten çok da güzel çekim yapar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Praxiteles -- 6 Mayıs 2022; 9:22:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler, ortopedi uzmanıyım ve radyasyon ile çalışıyorum o bilgi çok iyi oldu, en iyisi denemek amaçlı kameraları kullanıp hangisinin uygun olduğuna karar vermek sanırım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.