Şimdi Ara

Ev İçin Güvenlik Kamerası Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
10.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    3 katlı aile apartmanında yaşıyoruz. Geçtiğimiz aylarda eve hırsız girmeye çalıştı ve geçen hafta ise dolandırıcı zorladı.
    Bir adet dışarı (kapının üstüne) bir adette içeri merdivenleri kesen bir yere koymak için kanera istiyorum.
    Ancak IP Kamera vs türleri var. Benim istediğim hem sabah hem gece kaliteli görüntü verebilecek (4k falan beklemiyorum 720p-1080p yeterli) ses kaydedebilecek çok olmasada birazcık geniş açılı kamera ve telefon veya bilgisayardan izleyebileceğimiz kamera istiyorum. Yalnız daha önce olan görüntüleri kaydedebilecek bir cihaz olması önemli. Bu kadar özellik için düşük fiyat beklemem ancak yinede abartı fiyatlı olmayan bir öneri istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • iki seçeneğin var,
    1) ahd kamera seti
    2) ip kamera seti..
    ikisinde de tel veya pc'den izlersin. Ancak daha yüksek çözünürlüğü ip kamera ile alırsın. Malzemeler ve yaklaşık fiyatları:
    1) 4 kanal kayıt cihazı (150)
    2) 1 tb 7/24 sata disk (250)(elinde 500 gb disk varsa kullanabilirsin)
    3) 2 adet 2 mp kamera (300)(array led tercih edilir)
    4) 12 volt 10 amper adaptör(30)
    5) 5 port 10/100 switch (30)
    6) cat6 ethernet kablosu (50)
    7) dc splitter (2*15)

    kurulumu teknik bilgi varsa kolay sayılır. Ya da 650-700 tl'ye ahd set alıp kurarsın. Yok ben yapamam dersen %90 ahd set teklif edeceklerdir. Ona da kurulum dahil yaklaşık 1000 tl falan derler. Daha düşük özellikli cihaz, sabitdiski masaüstü pc için veya 2.el/500 gb., kamerayı 1,3 mp. falan yaparak maliyet anca azaltılır. Ben olsam, diskin 7/24 surveillance,kameranın 2 mp ve array led olmasını özellikle isterdim.
  • Merhabalar hiç IP camera ya falan girme derim sana yeterli olacak kamera sistemi AHD dır bence İP kötümu değil tabi güzel görüntü alırsın ama pahalıya gelir birde Network ile çalışıyor kopmalar çok yaşanır dediğim gibi apartmanlara 720p veya 1080p kamera sistemi yeterli oluyor çok kurulum yapıyoruz 720p ı bile çok beğeniyor lar kurulum resimleri görüntü kalitesi resimlerini daha detaylı görmek istersenwww.aksemguvenlik.com dan görebilirsin



    Ev İçin Güvenlik Kamerası Tavsiyesi

    Ev İçin Güvenlik Kamerası Tavsiyesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenlik kameraları ve ev içi güvenlik sistemleriyle ilgili danışmak isterseniz www.makrotek.net size yardımcı olabilir. Çeşitli hizmetleriyle farklı alanlarda tecrübesi olan bir güvenlik şirketidir. Birden çok konuda yardımcı olabilirler.
  • Merhaba dilerseniz size en uygun fiyata ve kalite bakımından istediğiniz ürünleri bu sayfa da bulabilirsiniz .


    https://www.kablosuzdunya.net/urun/dahua-ipc-a26p-1080p-h-265-wi-fi-pt-kamera/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safirteknoloji7 -- 18 Nisan 2018; 17:51:27 >
  • Merhaba
    arkadaşlar LÜTFEN BİLGİLİ ve İLGİLİ hocaların yardımına ihtiyacım var,
    7 kameralı AHD XVR sistem toplamaya çalışıyorum ama istediğim İYİ bişi olsun
    aradığım özellikler minimum ve tercihen bu şekilde olmalı..

    Kameralar ARRAY ledli olsunlar, en az 2 MP FHD, 2.8mm veya 3.6mm lens, geniş açı sensör ve lensi iyi olan kamera..

    Kayıt cihazı 1920x1080P kayıt yapan OLSUN, "960x1080N kayıt yapan İSTEMİYORUM", minimum 3MP FHD kamera desteği olan, "CLOUD" P2P özelikli olsun, internet ve mobil olarak izlenmeli..

    İyi regüleli bir adaptör 12V 20A..

    Harddisk en az 2TB..

    Ve diğer gerekli ekipmanlar

    Satıcı olarak N11, Gittigidiyor ve Resmi Satış sayfaları da olabilir YETERki GÜVENLİ ve malın ARKASINDA duran satıcılar olsunlar, bu arada PERPA'ya da gidebilirim eğer oradan tavsiye edebileceğiniz satıcılar varsa. Son bir nokta: ürünleri PEŞİN alma durumum yok..
    Yardım edecek, Tavsiye edecek ve Yorumda bulunacaklara peşinen TEŞEKKÜRLER...
  • Hiç hardisk kayıt işine girme

    direk uzaktan telefon ile bağlanabileceğin su geçirmeye bir ip kamera al.

    Daha doğrusu ip kamera sistemleri bu konuda daha önceliğin olsun.

    https://www.ekonomikkamera.com/

    https://www.ekonomikkamera.com/urun/1080p-hd-guvenlik-kamerasi/
  • Gece görüşlü bir ip kamera istiyorsan ve kendim kurabilirim diyorsan.Sana önerim bu kamera olacaktır.İnternetten sipariş verip kendin kurabilirsin.https://www.amazon.com/Wansview-Wireless-Security-Surveillance-Monitor/dp/B075K89NTR/ref=sr_1_2?s=amazon-devices&ie=UTF8&qid=1549983665&sr=8-2&keywords=ip+camera+home

    Fakat ben kuramam uğraşmak istemiyorum diyorsan direk firma çağırabilirsin onlar size zaten teklif ve öneri verirler.Eğer İzmirde oturuyorsanhttps://www.megapolguvenlik.com/ öneririm ben daha önce şirketim için güvenlik kamera sistemi taktırdım memnunum.Eğer internetten kamerayı getirebilirim fakat takamam diyorsan mesaj at bu işlerle ilgilenen bir arkadaşımın numarasını vereyim.Gayet ucuz bir şekilde bu işi halleder.
  • Tehlikeyle ilgili uyarı almak ister misiniz, yoksa videoyu yalnızca daha sonra gözden geçirmek için mi kaydedeceksiniz? Bu sorular oldukça önemlidir ve hedefleriniz kamera sistemi fiyatını ve performansını belirleyecektir. Her durumda, güvenlik kamerası, hedeflerinizi karşılamak için belirli bir performans seviyesine sahip olmak zorundadır.


    https://www.guvenlik-kamerasi.net/
  • Turkcellin supercam'i var ev için. ona bi bakabilirsin. görüntü kalitesi hd. görüntüleri kaydedip geriye dönük izleyebiliyosun. kendi alarm alanını oluşturup seçtiğin alana alarm kurabiliyosun. telefonundan istediğin zaman hem izleyebilir hem dinleyebilirsin evi, hem de kendin de direkt eve seslenebiliyosun
  • bizim yazlığın da her sene kapıları pencereleri zorlanıyor, sağı soluna zarar veriliyor. bi kamera sistemi kaça malolur onu düşünüyorum. site, bitişik dubleks binalar şeklinde, binaların arka ve ön girişi var. kayıt alıp delil olarak kullanma imkanı olacak bir sistem gerekecek, şüphelendiğimiz sorunlu bi site sakini var.başka yerlere de zarar vermiş.
  • Benim piyasada gördüğüm şu iki firmanın satış yaptığı güvenlik kameraları oldukça kaliteli görüntü veriyor setlerine bakabilirsin yada kendin tek tek toplayabilirsin
    https://www.nrguvenlik.com/
    https://www.bestaguvenlik.com
  • Merhaba arkadaşlar,

    İş yerimize kamera sistemi kurdurmak istiyoruz. Forumdaki tavsiyeler üzerine Makrotek firması ile iletişime geçtim sitelerinden keşif formunu doldurdum yarın için randevu talebinde bulundum. Tavsiyede bulunmak isteyen olursa (Firma-Marka-Model vs) bekliyorum bu hafta içerisinde yaptırmak istiyoruz çünkü.


    İyi forumlar.
  • Herkese merhaba,

    Ev ve iş yerleriniz için gerekli olan tüm güvenlik sistemlerinin satış ve montajını özenle yapmaktayız.

    İhtiyacınız hakkında her türlü desteği bizden alabilirsiniz.

    İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.