beyler bu sahneyi filmin wallpaperlarını ararken gördüm filmdede hatırlıyorum bu anıda elindeki kaşığı hatırlamıyorum napıyodu kaşıkla
sanırım dondurma yiyordu..hem ne yapılabilir ki kaşıkla yapabileceği şeyler sınırlı
quote:
Orijinalden alıntı: Smokin That Weed
sanırım dondurma yiyordu..hem ne yapılabilir ki kaşıkla yapabileceği şeyler sınırlı
hocam "hem ne yapılabilir ki kaşıkla yapabileceği şeyler sınırlı" sözüne birazcık kızdım nedir bu laf sokma çabaları anlamıyorum düzgünce sordum(ki gerçekten merak ettim filmi izlememin üzeirnden fazlada bi zaman geçmedi ama nasılsa unuttum işte resmide görünce ALLah Allah napıyodu acaba dedim)
neyse cevabın için saol daha kesin bir cevabı olan varsa bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Domates Kızartması
quote:
hocam "hem ne yapılabilir ki kaşıkla yapabileceği şeyler sınırlı" sözüne birazcık kızdım nedir bu laf sokma çabaları anlamıyorum düzgünce sordum(ki gerçekten merak ettim filmi izlememin üzeirnden fazlada bi zaman geçmedi ama nasılsa unuttum işte resmide görünce ALLah Allah napıyodu acaba dedim)
laf sokmak ya da seni küçük düşürmek gibi bi amacım yoktu söyledim işte öylesine senin de güleceğini düşünmüştüm kızacağını tahmin etmemiştim özür dilerim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Domates Kızartması
quote:
laf sokmak ya da seni küçük düşürmek gibi bi amacım yoktu söyledim işte öylesine senin de güleceğini düşünmüştüm kızacağını tahmin etmemiştim özür dilerim.
özrünü kabul ediyorum hocam etmemek ne haddime birazda az önce aynı konuyu konu dışına açtım yok kaşığın üzeirne oturuyor tarzı saçma sapan cevaplar geldi birazda onlara kafam bozuktu seninde bu mesajını görünce çıkıştım işte asıl ben seni kırdıysam özür dilerim
Amelie o kaşığı bir tatlı vardı üstünde çikolata kaplı onu kırmak için kullanıyordu gösterme sebebi de Amelie nin en severek yaptığı şey olduğu için bende aynı Max ı çikolata kaplı kabuğunu kırmasını çok severim aynı Amelie gibi..
quote:
Orijinalden alıntı: kunglao
Amelie o kaşığı bir tatlı vardı üstünde çikolata kaplı onu kırmak için kullanıyordu gösterme sebebi de Amelie nin en severek yaptığı şey olduğu için bende aynı Max ı çikolata kaplı kabuğunu kırmasını çok severim aynı Amelie gibi..
hah işte haklısın hocam çikolatayı parçalıyodu yahu Allah razı olsun filmi indiriyodum baştan bu sahne için
yuh ya trailer ına bakmakta hiç aklıma gelmemişti hocam gece gece hayır duamı aldın valla saolasın
Allah senden de razı olsun
yeni soru geldi
bu sahneyi filmde hatırlamıyorum bu kız bu adamla ne yatmamıştıki bu poz nerden çıktı?
Bu filmi sevemedim bana anlamsız gelmişti.
son sahneleri amelie o adamla yatmış
Bu filmin konusu nedir sizden duymak istedim de
konusu olarak şunu söyleyebilirim ...Amelie adında garsonluk yapan iyi kalpli bir kız vardır bu kız birgün evinde eski tozlu bir kutu bulur bu kutu 40 sene önce bir çocuğa aittir Amelie sahibini bulup teslim etmeye kalkar.Bretodeau adlı kişi kutusunu bulduğunda sevinçten ağlamaya başlar çok sevinir.Amelie mutludur bundan sonra iyilik yapmaya karar verir daha sonra birisine aşık olur...
iste sacma sapan bir film. boyle ask filmi mi olur ya? ask filminin icerisinde ne bileyim ihtiras olur, haset olur, kin olur, action olur yaw. kavusamama olur. bu kiz milleti de neyini begeniyorsa bu kadar salak bir filmin. zeka seviyesine baktirmak gerek bu filmi begenen kizlarin bence.
quote:
Orijinalden alıntı: herr18
iste sacma sapan bir film. boyle ask filmi mi olur ya? ask filminin icerisinde ne bileyim ihtiras olur, haset olur, kin olur, action olur yaw. kavusamama olur. bu kiz milleti de neyini begeniyorsa bu kadar salak bir filmin. zeka seviyesine baktirmak gerek bu filmi begenen kizlarin bence.
dün uzun uzun yazmıştın niye sildin gayette güzeldi
dun bir sorun vardi da silmek zorunda kaldim. napalm bugun biraz daha hafif bir dille elestirdim hem. dunku sozlerim baya agirdi. ama sunu soyliyim bu filme vermis oldugum o 2 saat var ya hala uzuluyorum o giden vaktime.
quote:
Orijinalden alıntı: herr18
dun bir sorun vardi da silmek zorunda kaldim. napalm bugun biraz daha hafif bir dille elestirdim hem. dunku sozlerim baya agirdi. ama sunu soyliyim bu filme vermis oldugum o 2 saat var ya hala uzuluyorum o giden vaktime.
abart sende iyice abart tamam çok mükemmel değildi ama en azından vıcık vıcık sahneler yoktu be