Şimdi Ara

Amelie ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

beyler bu sahneyi filmin wallpaperlarını ararken gördüm filmdede hatırlıyorum bu anıda elindeki kaşığı hatırlamıyorum napıyodu kaşıkla

• sanırım dondurma yiyordu..hem ne yapılabilir ki kaşıkla yapabileceği şeyler sınırlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

sanırım dondurma yiyordu..hem ne yapılabilir ki kaşıkla yapabileceği şeyler sınırlı

hocam "hem ne yapılabilir ki kaşıkla yapabileceği şeyler sınırlı" sözüne birazcık kızdım nedir bu laf sokma çabaları anlamıyorum düzgünce sordum(ki gerçekten merak ettim filmi izlememin üzeirnden fazlada bi zaman geçmedi ama nasılsa unuttum işte resmide görünce ALLah Allah napıyodu acaba dedim)

neyse cevabın için saol daha kesin bir cevabı olan varsa bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

sanırım dondurma yiyordu..hem ne yapılabilir ki kaşıkla yapabileceği şeyler sınırlı

hocam "hem ne yapılabilir ki kaşıkla yapabileceği şeyler sınırlı" sözüne birazcık kızdım nedir bu laf sokma çabaları anlamıyorum düzgünce sordum(ki gerçekten merak ettim filmi izlememin üzeirnden fazlada bi zaman geçmedi ama nasılsa unuttum işte resmide görünce ALLah Allah napıyodu acaba dedim)

laf sokmak ya da seni küçük düşürmek gibi bi amacım yoktu söyledim işte öylesine senin de güleceğini düşünmüştüm kızacağını tahmin etmemiştim özür dilerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

laf sokmak ya da seni küçük düşürmek gibi bi amacım yoktu söyledim işte öylesine senin de güleceğini düşünmüştüm kızacağını tahmin etmemiştim özür dilerim.

özrünü kabul ediyorum hocam etmemek ne haddime birazda az önce aynı konuyu konu dışına açtım yok kaşığın üzeirne oturuyor tarzı saçma sapan cevaplar geldi birazda onlara kafam bozuktu seninde bu mesajını görünce çıkıştım işte asıl ben seni kırdıysam özür dilerim

• Amelie o kaşığı bir tatlı vardı üstünde çikolata kaplı onu kırmak için kullanıyordu gösterme sebebi de Amelie nin en severek yaptığı şey olduğu için bende aynı Max ı çikolata kaplı kabuğunu kırmasını çok severim aynı Amelie gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

Amelie o kaşığı bir tatlı vardı üstünde çikolata kaplı onu kırmak için kullanıyordu gösterme sebebi de Amelie nin en severek yaptığı şey olduğu için bende aynı Max ı çikolata kaplı kabuğunu kırmasını çok severim aynı Amelie gibi..

hah işte haklısın hocam çikolatayı parçalıyodu yahu Allah razı olsun filmi indiriyodum baştan bu sahne için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evlilikle ilgili bir soru
    8 ay önce açıldı
    Burs ile ilgili bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet ya tatlının üstündeki kabuğu kırmak içindi
  • bak burda var 9.saniyede gösteriyor
    http://www.youtube.com/watch?v=Y1ULQA0jRCo&feature=related
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

bak burda var 9.saniyede gösteriyor
    http://www.youtube.com/watch?v=Y1ULQA0jRCo&feature=related

yuh ya trailer ına bakmakta hiç aklıma gelmemişti hocam gece gece hayır duamı aldın valla saolasın
  • Allah senden de razı olsun
  • yeni soru geldi

Amelie ile ilgili bir soru

bu sahneyi filmde hatırlamıyorum bu kız bu adamla ne yatmamıştıki bu poz nerden çıktı?
  • Bu filmi sevemedim bana anlamsız gelmişti.
  • son sahneleri amelie o adamla yatmış
  • Bu filmin konusu nedir sizden duymak istedim de
  • konusu olarak şunu söyleyebilirim ...Amelie adında garsonluk yapan iyi kalpli bir kız vardır bu kız birgün evinde eski tozlu bir kutu bulur bu kutu 40 sene önce bir çocuğa aittir Amelie sahibini bulup teslim etmeye kalkar.Bretodeau adlı kişi kutusunu bulduğunda sevinçten ağlamaya başlar çok sevinir.Amelie mutludur bundan sonra iyilik yapmaya karar verir daha sonra birisine aşık olur...
  • iste sacma sapan bir film. boyle ask filmi mi olur ya? ask filminin icerisinde ne bileyim ihtiras olur, haset olur, kin olur, action olur yaw. kavusamama olur. bu kiz milleti de neyini begeniyorsa bu kadar salak bir filmin. zeka seviyesine baktirmak gerek bu filmi begenen kizlarin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

iste sacma sapan bir film. boyle ask filmi mi olur ya? ask filminin icerisinde ne bileyim ihtiras olur, haset olur, kin olur, action olur yaw. kavusamama olur. bu kiz milleti de neyini begeniyorsa bu kadar salak bir filmin. zeka seviyesine baktirmak gerek bu filmi begenen kizlarin bence.

dün uzun uzun yazmıştın niye sildin gayette güzeldi
  • dun bir sorun vardi da silmek zorunda kaldim. napalm bugun biraz daha hafif bir dille elestirdim hem. dunku sozlerim baya agirdi. ama sunu soyliyim bu filme vermis oldugum o 2 saat var ya hala uzuluyorum o giden vaktime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

dun bir sorun vardi da silmek zorunda kaldim. napalm bugun biraz daha hafif bir dille elestirdim hem. dunku sozlerim baya agirdi. ama sunu soyliyim bu filme vermis oldugum o 2 saat var ya hala uzuluyorum o giden vaktime.

abart sende iyice abart tamam çok mükemmel değildi ama en azından vıcık vıcık sahneler yoktu be
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.